LH Tour 2007
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mój wyjazd do Stuttgartu kosztował:Ile mniej więcej kosztuje taka "wycieczka" na koncert załóżmy do Niemczech? Oczywiście razem z ceną biletu ewentualną. Mógłby mi powiedzieć ktoś, kto już odbył tak wspaniałą podróż?
- Niezbędne koszta
269 zł - Bilet
100 zł - Składka na paliwo (samochód 5cio osobowy i w tym 5 osób)
- Koszta ?ywności
Albo to co uda Ci się z domu wynięśc za darmo
30 zł Ewentualnie chleb, coś do picia jakiś słodycz, toaleta
- Pierdoły
60 zł Album trasy
40 zł Duży plakat z trasy
Podróż więc mnie kosztowała 400 zł.
Przyjmijmy wariant pesymistyczny i to iż wynajęcie autokaru na te 2-3 dni będzie troche kosztował + wyższe ceny biletów = 600 zł
Więcej niż 600 zł za całą podróż nie powinniśmy wydać. (optymalnie 400 zł).
- magda01614
- Have A Nice Day
No to całe szczęsciebartekbb23 pisze:A co do twojego teściku to wiem że najpóźniej do 20 maja więc spokojna twoja rozczochrana, gdyż koncerty w Europie wcześniej sie raczej nie zaczną.
No, człowiek może jeszcze nie zbankrutujeAdrian pisze:Więcej niż 600 zł za całą podróż nie powinniśmy wydać. (optymalnie 400 zł).
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
- magda01614
- Have A Nice Day
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Sprawa prosta. Z osób chętnych na koncert jest wielu studentów i są też osoby zdające egzamin maturalny/gimazjalny.Ale na koncert to m.w. gdzie?
trzeba wybrać odpowiedni termin który zapewne będzie w przedziale 20 maj - 27 maj oraz wakacje.
Dlaczego taki termin ? W czerwcu studenci mają egzaminy i ja np nie będę ustalał wyjazdu na ten termin bo nikt nie zaryzykuje uwalenia egzaminów jak można jechać w innym terminie.
Z tego wynika, że nie ważne GDZIE (Niemcy, Austria, Słowacja) tylko KIEDY.
Jeśli zostaną podane daty koncertów to data z zakresu 24-25 maj to jest od razu moja propozycja na koncert,
Na razie nie ma podanych koncertów w maju więc tam zapewne wcisnął koncerty w Niemczech i Austrii (tak jak rok temu).
No chyba, ze stanie się cud i przyjadą do Europy także w Lipcu to chyba by wszystkim pasowało.
A.. Bon Jovi wpadną na zamknięty dla zwykłej publiki koncert który i tak nikt z nas nie zobaczy. Nie wiem jak Wy ale ja zaproszenia na koncert w 2001 roku nie otrzymałem a wśród publiki widziałem takich zwykłych fanów jak Weronike Rosati czy Lipnicką wiec wiadomo bądźmy realistami.a BJ wpadną na 4 godz. do Polski na jakiś secret gig in Warsaw
Wiem, nierealne...
- magda01614
- Have A Nice Day
Moja propozycja też, na moje urodziny, najlepszy prezent jaki można dostaćAdrian pisze:Jeśli zostaną podane daty koncertów to data z zakresu 24-25 maj to jest od razu moja propozycja na koncert,
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Trudno się dziwić... Sławy w końcu mają pierwszeństwo, jednak zdaje mi się, że takimi fanami jak my to nie są.Adrian pisze:Nie wiem jak Wy ale ja zaproszenia na koncert w 2001 roku nie otrzymałem a wśród publiki widziałem takich zwykłych fanów jak Weronike Rosati czy Lipnicką wiec wiadomo bądźmy realistami.
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
Adrian pisze:Dlaczego taki termin ? W czerwcu studenci mają egzaminy i ja np nie będę ustalał wyjazdu na ten termin bo nikt nie zaryzykuje uwalenia egzaminów jak można jechać w innym terminie.
jak słyszę i widzę "studenci" to mnie szlag trafia, ale cóż to oni organizują i to z nimi się trzeba liczyćAdrian pisze:Z tego wynika, że nie ważne GDZIE (Niemcy, Austria, Słowacja) tylko KIEDY.
Jeśli zostaną podane daty koncertów to data z zakresu 24-25 maj to jest od razu moja propozycja na koncert,
no tak, nieomal bym zapomniał, magda ma urodziny więc to jeden z powodów optymalnego terminumagda01614 pisze:Moja propozycja też, na moje urodziny, najlepszy prezent jaki można dostać
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1.Zapewne matury ustne będziesz miał jak najwcześniej to możliwe.jak słyszę i widzę "studenci" to mnie szlag trafia, ale cóż to oni organizują i to z nimi się trzeba liczyćOni mają przez cały czerwiec, a maturzyści mają przez cały maj matury, i nie wiadomo przynajmniej u mnie kiedy kto będzie miał matury ustne,a o tym mogę się dowiedzieć dopiero w maju, no cóż ale 24-25 maj to termin optymalny wg "studentów", a ja kupie bilet, zarezerwuje samolot czy autokar, a tu się okaże, że nie moge jechać bo matura a bilecik na koncert pozostanie mi jako cudowna pamiątka nie zapomnianego przeżycia, w którym nie będę mógł uczestniczyć,
ale cóż, studenci......
![]()
2.Bilet możesz kupić chwili ogłoszenia terminów
3.24-25 maj to sobota/niedziela. Wyjazd z tąd to piątek a powrót niedziela/poniedziałek. Jedynym problemem będzie więc jeśli mature będziesz miał w poniedziałęk a koncert będzie w niedziele bo możemy nie zdążyć wrócić w ten dzień do Polski na np 8mą rano. W piątek zapewne wyjechalibyśmy wieczorem więc jeśli egzamin miałbyś w piątek to w ten dzień możesz spokojnie pojechać na koncert.
4.Bilety czasami można zwrócić.
Bartek - co ja Ci moge poradzić na taką sytuacje ? Spytaj się Cullesa jak on rozwiązał sytuacje z maturą rok temu bo też pojechał z nami a bilet bodajże kupił już po tym jak wiedział kiedy ma terminy,
przykro mi ale zamawiając bilety w backstage nie moge ich zwrócić, co więcej, dzień przed koncertem muszę je odebrać z tego co mi się zdaje, i nikt nie może ich odebrać za mną ( chyba)Adrian pisze:4.Bilety czasami można zwrócić.
nic nie poradzisz, a ja biletów po tym jak dowiem sie kiedy mam terminy, to na backstage raczej już nie zastanęAdrian pisze:Bartek - co ja Ci moge poradzić na taką sytuacje ? Spytaj się Cullesa jak on rozwiązał sytuacje z maturą rok temu bo też pojechał z nami a bilet bodajże kupił już po tym jak wiedział kiedy ma terminy,
- magda01614
- Have A Nice Day
Ty masz dalej powód do szczęścia bo w twoje urodziny wychodzi DVDbartekbb23 pisze:no tak, nieomal bym zapomniał, magda ma urodziny więc to jeden z powodów optymalnego terminu![]()
Nawiasem to moge jechać w każdym innym terminie, ale widzisz większości jak na razie ten termin odpowiada
No raczej nie masz na co liczyćbartekbb23 pisze:nic nie poradzisz, a ja biletów po tym jak dowiem sie kiedy mam terminy, to na backstage raczej już nie zastanę
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
- magda01614
- Have A Nice Day