LH Tour 2007

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

no w moim wypadku matura się kończy 14 maja i wolność aż do października :jupi: tylko wcześniej trzeba zdać :P
For those about to rock - we salute you ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ile mniej więcej kosztuje taka "wycieczka" na koncert załóżmy do Niemczech? Oczywiście razem z ceną biletu ewentualną. Mógłby mi powiedzieć ktoś, kto już odbył tak wspaniałą podróż? :)
Mój wyjazd do Stuttgartu kosztował:

- Niezbędne koszta
269 zł - Bilet
100 zł - Składka na paliwo (samochód 5cio osobowy i w tym 5 osób)

- Koszta ?ywności
Albo to co uda Ci się z domu wynięśc za darmo
30 zł Ewentualnie chleb, coś do picia jakiś słodycz, toaleta

- Pierdoły
60 zł Album trasy
40 zł Duży plakat z trasy

Podróż więc mnie kosztowała 400 zł.

Przyjmijmy wariant pesymistyczny i to iż wynajęcie autokaru na te 2-3 dni będzie troche kosztował + wyższe ceny biletów = 600 zł

Więcej niż 600 zł za całą podróż nie powinniśmy wydać. (optymalnie 400 zł).
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

bartekbb23 pisze:A co do twojego teściku to wiem że najpóźniej do 20 maja więc spokojna twoja rozczochrana, gdyż koncerty w Europie wcześniej sie raczej nie zaczną.
No to całe szczęscie :D

Adrian pisze:Więcej niż 600 zł za całą podróż nie powinniśmy wydać. (optymalnie 400 zł).
No, człowiek może jeszcze nie zbankrutuje :) Ale na koncert to m.w. gdzie?
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

magda01614 pisze:No, człowiek może jeszcze nie zbankrutuje :) Ale na koncert to m.w. gdzie?
mniej wiecej w Europie ;]
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:mniej wiecej w Europie ;]
Naprawdę? A ja myślałam, że do Tokio, albo do Nowej Zelandii :P
The clouds are breakin',
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

No proszę, tutaj już spora wycieczka się zorganizowała. A pomyślcie sobie - wy wsiądziecie już do tego autobusu, będziecie podążac jakąś obrzydliwie szeroką i gładką niemiecką zagubioną autostradą :P na koncert, a BJ wpadną na 4 godz. do Polski na jakiś secret gig in Warsaw :D
Wiem, nierealne...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ale na koncert to m.w. gdzie?
Sprawa prosta. Z osób chętnych na koncert jest wielu studentów i są też osoby zdające egzamin maturalny/gimazjalny.

trzeba wybrać odpowiedni termin który zapewne będzie w przedziale 20 maj - 27 maj oraz wakacje.

Dlaczego taki termin ? W czerwcu studenci mają egzaminy i ja np nie będę ustalał wyjazdu na ten termin bo nikt nie zaryzykuje uwalenia egzaminów jak można jechać w innym terminie.

Z tego wynika, że nie ważne GDZIE (Niemcy, Austria, Słowacja) tylko KIEDY.
Jeśli zostaną podane daty koncertów to data z zakresu 24-25 maj to jest od razu moja propozycja na koncert,

Na razie nie ma podanych koncertów w maju więc tam zapewne wcisnął koncerty w Niemczech i Austrii (tak jak rok temu).
No chyba, ze stanie się cud i przyjadą do Europy także w Lipcu to chyba by wszystkim pasowało.

a BJ wpadną na 4 godz. do Polski na jakiś secret gig in Warsaw :D
Wiem, nierealne...
A.. Bon Jovi wpadną na zamknięty dla zwykłej publiki koncert który i tak nikt z nas nie zobaczy. Nie wiem jak Wy ale ja zaproszenia na koncert w 2001 roku nie otrzymałem a wśród publiki widziałem takich zwykłych fanów jak Weronike Rosati czy Lipnicką wiec wiadomo bądźmy realistami.
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze:Jeśli zostaną podane daty koncertów to data z zakresu 24-25 maj to jest od razu moja propozycja na koncert,
Moja propozycja też, na moje urodziny, najlepszy prezent jaki można dostać ;]
Adrian pisze:Nie wiem jak Wy ale ja zaproszenia na koncert w 2001 roku nie otrzymałem a wśród publiki widziałem takich zwykłych fanów jak Weronike Rosati czy Lipnicką wiec wiadomo bądźmy realistami.
Trudno się dziwić... Sławy w końcu mają pierwszeństwo, jednak zdaje mi się, że takimi fanami jak my to nie są.
The clouds are breakin',
bartekbb23

Adrian pisze:Dlaczego taki termin ? W czerwcu studenci mają egzaminy i ja np nie będę ustalał wyjazdu na ten termin bo nikt nie zaryzykuje uwalenia egzaminów jak można jechać w innym terminie.
Adrian pisze:Z tego wynika, że nie ważne GDZIE (Niemcy, Austria, Słowacja) tylko KIEDY.
Jeśli zostaną podane daty koncertów to data z zakresu 24-25 maj to jest od razu moja propozycja na koncert,
jak słyszę i widzę "studenci" to mnie szlag trafia, ale cóż to oni organizują i to z nimi się trzeba liczyć ;] Oni mają przez cały czerwiec, a maturzyści mają przez cały maj matury, i nie wiadomo przynajmniej u mnie kiedy kto będzie miał matury ustne,a o tym mogę się dowiedzieć dopiero w maju, no cóż ale 24-25 maj to termin optymalny wg "studentów", a ja kupie bilet, zarezerwuje samolot czy autokar, a tu się okaże, że nie moge jechać bo matura a bilecik na koncert pozostanie mi jako cudowna pamiątka nie zapomnianego przeżycia, w którym nie będę mógł uczestniczyć, ;] ale cóż, studenci...... ;]
magda01614 pisze:Moja propozycja też, na moje urodziny, najlepszy prezent jaki można dostać ;]
no tak, nieomal bym zapomniał, magda ma urodziny więc to jeden z powodów optymalnego terminu ;]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jak słyszę i widzę "studenci" to mnie szlag trafia, ale cóż to oni organizują i to z nimi się trzeba liczyć ;] Oni mają przez cały czerwiec, a maturzyści mają przez cały maj matury, i nie wiadomo przynajmniej u mnie kiedy kto będzie miał matury ustne,a o tym mogę się dowiedzieć dopiero w maju, no cóż ale 24-25 maj to termin optymalny wg "studentów", a ja kupie bilet, zarezerwuje samolot czy autokar, a tu się okaże, że nie moge jechać bo matura a bilecik na koncert pozostanie mi jako cudowna pamiątka nie zapomnianego przeżycia, w którym nie będę mógł uczestniczyć, ;] ale cóż, studenci...... ;]
1.Zapewne matury ustne będziesz miał jak najwcześniej to możliwe.
2.Bilet możesz kupić chwili ogłoszenia terminów
3.24-25 maj to sobota/niedziela. Wyjazd z tąd to piątek a powrót niedziela/poniedziałek. Jedynym problemem będzie więc jeśli mature będziesz miał w poniedziałęk a koncert będzie w niedziele bo możemy nie zdążyć wrócić w ten dzień do Polski na np 8mą rano. W piątek zapewne wyjechalibyśmy wieczorem więc jeśli egzamin miałbyś w piątek to w ten dzień możesz spokojnie pojechać na koncert.
4.Bilety czasami można zwrócić.

Bartek - co ja Ci moge poradzić na taką sytuacje ? Spytaj się Cullesa jak on rozwiązał sytuacje z maturą rok temu bo też pojechał z nami a bilet bodajże kupił już po tym jak wiedział kiedy ma terminy,
bartekbb23

Adrian pisze:4.Bilety czasami można zwrócić.
przykro mi ale zamawiając bilety w backstage nie moge ich zwrócić, co więcej, dzień przed koncertem muszę je odebrać z tego co mi się zdaje, i nikt nie może ich odebrać za mną ( chyba)
Adrian pisze:Bartek - co ja Ci moge poradzić na taką sytuacje ? Spytaj się Cullesa jak on rozwiązał sytuacje z maturą rok temu bo też pojechał z nami a bilet bodajże kupił już po tym jak wiedział kiedy ma terminy,
nic nie poradzisz, a ja biletów po tym jak dowiem sie kiedy mam terminy, to na backstage raczej już nie zastanę ;]
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:no tak, nieomal bym zapomniał, magda ma urodziny więc to jeden z powodów optymalnego terminu ;]
Ty masz dalej powód do szczęścia bo w twoje urodziny wychodzi DVD :P
Nawiasem to moge jechać w każdym innym terminie, ale widzisz większości jak na razie ten termin odpowiada ;] My piszemy już nowy egzamin i bodajże będą też chyba inne terminy ich pisania po 20 maja, więc jeśli by sie trafiło na koniec miesiąca to zapewne moge się z koncertem pożegnać. I z tego co mi wiadomo jeszcze przez jakiś czas nie dowiemy się o terminach.
bartekbb23 pisze:nic nie poradzisz, a ja biletów po tym jak dowiem sie kiedy mam terminy, to na backstage raczej już nie zastanę
No raczej nie masz na co liczyć :D A te bilety każdy kupuje na własną ręke?
The clouds are breakin',
bartekbb23

magda01614 pisze:No raczej nie masz na co liczyć :D A te bilety każdy kupuje na własną ręke?
no raczej, ja mam zamiar być pod scena dlatego zapisałem się do backstage ;]

magda01614 pisze:Ty masz dalej powód do szczęścia bo w twoje urodziny wychodzi DVD :P
nie załamuj mnie prosze cie....
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:nie załamuj mnie prosze cie....
No przepraszam bardzo, a kto się cieszył pod newsem, że fajny prezent na urodziny dostanie? :P
The clouds are breakin',
bartekbb23

magda01614 pisze:No przepraszam bardzo, a kto się cieszył pod newsem, że fajny prezent na urodziny dostanie? :P
chcesz to możemy sie zamienić, ty 24 maja dostanie koncert na płycie DVD , a ja 16 listopada koncert na płycie głównej stadionu blisko sceny ;] :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”