Adrian pisze:Pojawiło się światełko w tunelu, aby Bon Jovi przyjechali do Polski.
Wreszeście przynajmniej światełko w tunelu
Wyśle nawet 100 listów (jeśli tyle można)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
nareszcie coś się ruszyło. Ciekawi mnie bardzo kto się tym zainteresował. Live Nation i Alter Art hmm myślę, że nie bo mamy im ciągle wysyłać listy, może ktoś inny, jakaś inna agencja ,ale nie wiem czy jest w tym kraju jeszcze jakaś hehe. Niech ktoś powie kto się tym zainteresował bo jajo zniosę z ciekawości chyba hehe
Niech ktoś powie kto się tym zainteresował bo jajo zniosę z ciekawości chyba hehe
Nie możemy ujawnić kto się tym zainteresował z paru względów (głównie jednego).
W każdym bądź razie będzie wszystko czynione aby przyjechali do Polski.
Prawdopodobne miejsce koncertu ... Poznań.
Tylko tak jak mówię do tego jeszcze długa droga i trzeba studzić nadzieje, ale wreszcie są jakieś konkrety. 3majcie kciuki aby się udało.
Otrzywiście, że będziemy trzymać....
Tylko szkoda ze ew. Poznań, bo mam trochę daleko... Może znów nie tak bardzo, jakieś 400 km..
The clouds are breakin',
Kompletnie nie znam Poznania. Ktos wie jaki tam jest obiekt, na którym mógłby się odbyc koncert takiego zespołu jak BJ?
A w ogóle myślę, że to kiepski pomysł robic taki koncert na zachodzie kraju, bo stamtąd i tak blisko do Niemiec. Lepiej byłoby wybrac ścianę wschodnią, bo wtedy fani z Rosji, Ukrainy i Białorusi (może ?ukaszenko wypuści) mieliby bliżej - czytaj więcej biletów wysprzedanych. No i ja mam bliżej
Ale generalnie to mogą zagrac na peronie we Włoszczowej, byle w Polsce!
Anka29 pisze:Ale generalnie to mogą zagrac na peronie we Włoszczowej, byle w Polsce!
No mogliby, ale bez przesady Musi to być jakiś reprezentacyjne miejsce - czytaj:
Albo Chorzów - Stadion Śląski
Kraków Błonia, we. stadion Wisły
Lub w Warszawie, ale to jeszcze dalej niż do Poznania
The clouds are breakin',
Anka29 pisze:Ktos wie jaki tam jest obiekt, na którym mógłby się odbyc koncert takiego zespołu jak BJ?
Choćby stadion Lecha czy nawet (o ile dobrze pamiętam) nad jeziorem maltańskim jest chyba takie miejsce i ja bym był jak najbardziej za Poznaniem, więc oby rozmowy w tym kierunku były korzystne , ale póki co lepiej byśmy się tutaj tak nie rozpisywali i poczekali na wyniki rozmów
Jak zobaczylem Poznan to az mnie ciarki przeszly Moj drugi dom i jeszcze stadion Leszka 2 milosci w jednym miejscu - zbyt piekne by bylo prawdziwe ale sprzedam dusze zeby kupic bilet jak najblizej sceny aha i pragne dodac ze wszelkich chetnych przenocuje u siebie jesli tylko chca (ci co maja daleko ) ale mnie jakas dziwna euforia ogarnela
PePe pisze:Jak zobaczylem Poznan to az mnie ciarki przeszly Moj drugi dom i jeszcze stadion Leszka 2 milosci w jednym miejscu - zbyt piekne by bylo prawdziwe ale sprzedam dusze zeby kupic bilet jak najblizej sceny aha i pragne dodac ze wszelkich chetnych przenocuje u siebie jesli tylko chca (ci co maja daleko ) ale mnie jakas dziwna euforia ogarnela
Nie mów hop, bo jeszcze nic nie jest przesądzone. W każdym razie jeśli proponujesz nocleg, to ja już rezerwuję sobie miejsce
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
PePe pisze:aha i pragne dodac ze wszelkich chetnych przenocuje u siebie jesli tylko chca
Heh, chyba by się nie pomieścili wszyscy u Ciebie w domu. Chyba, że masz taki jak Jon to bez problemu
PS. Dołączam się do Alex i jak coś to też sobie miejsce rezerwuje
bartekbb23 pisze:no choć dla Ciebie to może nie problem wydać 135 zł na znaczki pocztowe
Chyba dla każdego byłby to problem
The clouds are breakin',
bartekbb23 pisze:no wiesz pewnie tak, tylko to nie ja sie deklarowałem że mogę nawet 100 listów wysłać hehe
Fakt
Ale to już ma chyba najmniejsze znaczenie
The clouds are breakin',