Wreszeście przynajmniej światełko w tuneluAdrian pisze:Pojawiło się światełko w tunelu, aby Bon Jovi przyjechali do Polski.
Wyśle nawet 100 listów (jeśli tyle można)
Moderator: Mod's Team

Wreszeście przynajmniej światełko w tuneluAdrian pisze:Pojawiło się światełko w tunelu, aby Bon Jovi przyjechali do Polski.
Nie możemy ujawnić kto się tym zainteresował z paru względów (głównie jednego).Niech ktoś powie kto się tym zainteresował bo jajo zniosę z ciekawości chyba hehe

Otrzywiście, że będziemy trzymać....Adrian pisze:3majcie kciuki aby się udało.

No mogliby, ale bez przesadyAnka29 pisze:Ale generalnie to mogą zagrac na peronie we Włoszczowej, byle w Polsce!
szkoda że siedziba główna nie jest w Elblągu u mnie w domu hehe pewnie wtedy tam byłby koncert xDAdrian pisze:W każdym bądź razie będzie wszystko czynione aby przyjechali do Polski.
Prawdopodobne miejsce koncertu ... Poznań.
Stadion Lecha Poznań zapewne.Anka29 pisze:Kompletnie nie znam Poznania. Ktos wie jaki tam jest obiekt, na którym mógłby się odbyc koncert takiego zespołu jak BJ?

Choćby stadion Lecha czy nawet (o ile dobrze pamiętam) nad jeziorem maltańskim jest chyba takie miejsce i ja bym był jak najbardziej za Poznaniem, więc oby rozmowy w tym kierunku były korzystneAnka29 pisze:Ktos wie jaki tam jest obiekt, na którym mógłby się odbyc koncert takiego zespołu jak BJ?

Nie mów hop, bo jeszcze nic nie jest przesądzone. W każdym razie jeśli proponujesz nocleg, to ja już rezerwuję sobie miejscePePe pisze:Jak zobaczylem Poznan to az mnie ciarki przeszly Moj drugi dom i jeszcze stadion Leszka 2 milosci w jednym miejscu - zbyt piekne by bylo prawdziwe ale sprzedam dusze zeby kupic bilet jak najblizej sceny aha i pragne dodac ze wszelkich chetnych przenocuje u siebie jesli tylko chca (ci co maja daleko ) ale mnie jakas dziwna euforia ogarnela

Heh, chyba by się nie pomieścili wszyscy u Ciebie w domu. Chyba, że masz taki jak Jon to bez problemuPePe pisze:aha i pragne dodac ze wszelkich chetnych przenocuje u siebie jesli tylko chca
Chyba dla każdego byłby to problembartekbb23 pisze:no choć dla Ciebie to może nie problem wydać 135 zł na znaczki pocztowe

Faktbartekbb23 pisze:no wiesz pewnie tak, tylko to nie ja sie deklarowałem że mogę nawet 100 listów wysłać hehe