2gi Singiel

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Powiem jeszcze tak. Oprócz nadzieji w teledysku mam jeszcze pewną nadzieje w tym iż Rysiek dołoży jakąś gitare jak to miło miejsce przy "Misunderstood", "One Wild Night" czy " Who Says". Zazwyczaj wychodzi im to na dobre (tylko WSYCGHome mi się nie podoba) .

Możliwe, że na początku Jon coś zaśpiewa sam albo zrobią jakiś c iekawy wstęp.

Powiem tk. Mają wielką możliwośc zrobić z piosenki typowo na płyte piosenke z charkterystycnym brzmieniem i teledyskiem z przesłaniem albo z jajem.

Piosenka ta jak chyba żadna inna z tej płyty daje im taką możliwość więc w tym upatruje nadzieje.
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

LH jest już oficjalnie wydane jako singiel ?
Właśnie w Roxy.Fm leciało ;), musze powiedzieć, że nieźle się w radiu prezentuje, choć We Got IT Going On, pewnie było by lepsze do radia :\
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Ja już sam nie wiem o co chodzi z tym nowym singlem.... Ostatnio słyszałem w radiu kilka razy "Summertime".....
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Singlem jest Lost Highway (wyjdzie wwrześniu - już jest w radiu) a z Summertime dziwna sprawa bo też leci w radiu i w Kanadzie w radiu mówili, że to drugi singiel.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Hehe jakby jednak dali "Summertime" to aż prosi się o teledysk w stylu "In & Out Of Love", plaża i te sprawy :P.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Hehe jakby jednak dali "Summertime" to aż prosi się o teledysk w stylu "In & Out Of Love", plaża i te sprawy :P .
To samo powiedziałem miesiąc temu w dyskusji Piotrkiem :)
Teledysku do neij raczej na 99% nie będzie. Piosenka normalnie wydana pewnie jest w formie promo cd dla kilku stacji radiowych.
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

Adrian pisze:Singlem jest Lost Highway (wyjdzie wwrześniu - już jest w radiu) a z Summertime dziwna sprawa bo też leci w radiu i w Kanadzie w radiu mówili, że to drugi singiel.
W radio grają pewnie dlatego, że właśnie JEST summertime ;) . Piosenka, jak by nie bylo, na czasie. Chyba, że LH będzie singlem tylko w USA, a reszta świata dostanie co innego...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

W radio grają pewnie dlatego, że właśnie JEST summertime ;) . Piosenka, jak by nie bylo, na czasie. Chyba, że LH będzie singlem tylko w USA, a reszta świata dostanie co innego...
NIe. W Niemczech premiera singla jest we wrześniu (początek) więc co najwyżej USA może dostać Summertime bo o premierze singla tam nic nie słychać a w Kanadzie grają Summertime (Kanada i USA to związany rynek w sensie jak piszą że płytka 19tego w USA to onacza że w USA i Kanadzie).
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

W USA graja rowniez Till We aint strangers...
Singiel Lost Highway wychodzi w Anglii 27 sierpnia.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Skoro "Lost Highway" jest już w sumie pewnym drugim singlem, to ja osobiście życzyłabym sobie, żeby trzecim zostało "Summertime" lub "Till we ain't strangers anymore".
Zobaczymy jak im wyjdzie z tym LH, mam nadzieję, że teledysk doda tej piosence tego czegoś czego (według mnie) jej brak. Myślę pozytywnie :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Jakiej piosenki z tej płyty by nie dali na singiel to żadna by sie nie stała większym hitem jak to się mówi, zniknęły by bez echa.
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

bartekbb23:
Jakiej piosenki z tej płyty by nie dali na singiel to żadna by sie nie stała większym hitem jak to się mówi, zniknęły by bez echa.
To, że singiel nie staje sie hitem nie znaczy ze jest on kiepski... Wystarczy przypomniec sobie piosenki z TD. Tam zaden singiel nie odniosl wielkiego sukcesu, a byla to najambitniejsza plyta BJ.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ja sadze ze najwieksze szanse na zostanie hitem ma We Got It Going On albo Any Other Day , z prostej przyczyny obie sa w stylu hitow BJ i sa latwe do wylapania. Ja bym chcial ktoras z nich , ale biorac pod uwage ze mamy plyte country to wybor Lost Higway nie powinnen nikogo dziwic , jaki jest sens promowac plyte country piosenka rockowa czy pop/rockowa?
A co do 3 singla to nie wiadomo czy bedzie? Jak bedzie to stawiam na Summertime.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Może rzeczywiście trzecim singlem będzie Summertime bo na http://www.backstagejbj.com/ leci jako intro ;)
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

AxeL pisze:Ja sadze ze najwieksze szanse na zostanie hitem ma We Got It Going On albo Any Other Day , z prostej przyczyny obie sa w stylu hitow BJ i sa latwe do wylapania.
I co z tego? Dajmy przykład chociażby Everyday niby też super piosenka w stylu bon jovi podobna bardziej moim zdaniem do It's my life niż We got it goin' on jak to niektórzy twierdzą, ale hitu nie było choć promocja była spora wtedy z tego co wiem. Może ktoś mi wyjaśnić dlaczego tak sie stało i dlaczego ma być inaczej w przypadku teraźniejszym?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”