2gi Singiel
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Powiem jeszcze tak. Oprócz nadzieji w teledysku mam jeszcze pewną nadzieje w tym iż Rysiek dołoży jakąś gitare jak to miło miejsce przy "Misunderstood", "One Wild Night" czy " Who Says". Zazwyczaj wychodzi im to na dobre (tylko WSYCGHome mi się nie podoba) .
Możliwe, że na początku Jon coś zaśpiewa sam albo zrobią jakiś c iekawy wstęp.
Powiem tk. Mają wielką możliwośc zrobić z piosenki typowo na płyte piosenke z charkterystycnym brzmieniem i teledyskiem z przesłaniem albo z jajem.
Piosenka ta jak chyba żadna inna z tej płyty daje im taką możliwość więc w tym upatruje nadzieje.
Możliwe, że na początku Jon coś zaśpiewa sam albo zrobią jakiś c iekawy wstęp.
Powiem tk. Mają wielką możliwośc zrobić z piosenki typowo na płyte piosenke z charkterystycnym brzmieniem i teledyskiem z przesłaniem albo z jajem.
Piosenka ta jak chyba żadna inna z tej płyty daje im taką możliwość więc w tym upatruje nadzieje.
W radio grają pewnie dlatego, że właśnie JEST summertimeAdrian pisze:Singlem jest Lost Highway (wyjdzie wwrześniu - już jest w radiu) a z Summertime dziwna sprawa bo też leci w radiu i w Kanadzie w radiu mówili, że to drugi singiel.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
NIe. W Niemczech premiera singla jest we wrześniu (początek) więc co najwyżej USA może dostać Summertime bo o premierze singla tam nic nie słychać a w Kanadzie grają Summertime (Kanada i USA to związany rynek w sensie jak piszą że płytka 19tego w USA to onacza że w USA i Kanadzie).W radio grają pewnie dlatego, że właśnie JEST summertime. Piosenka, jak by nie bylo, na czasie. Chyba, że LH będzie singlem tylko w USA, a reszta świata dostanie co innego...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W USA graja rowniez Till We aint strangers...
Singiel Lost Highway wychodzi w Anglii 27 sierpnia.
Singiel Lost Highway wychodzi w Anglii 27 sierpnia.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Skoro "Lost Highway" jest już w sumie pewnym drugim singlem, to ja osobiście życzyłabym sobie, żeby trzecim zostało "Summertime" lub "Till we ain't strangers anymore".
Zobaczymy jak im wyjdzie z tym LH, mam nadzieję, że teledysk doda tej piosence tego czegoś czego (według mnie) jej brak. Myślę pozytywnie
Zobaczymy jak im wyjdzie z tym LH, mam nadzieję, że teledysk doda tej piosence tego czegoś czego (według mnie) jej brak. Myślę pozytywnie
-
- Have A Nice Day
bartekbb23:
To, że singiel nie staje sie hitem nie znaczy ze jest on kiepski... Wystarczy przypomniec sobie piosenki z TD. Tam zaden singiel nie odniosl wielkiego sukcesu, a byla to najambitniejsza plyta BJ.Jakiej piosenki z tej płyty by nie dali na singiel to żadna by sie nie stała większym hitem jak to się mówi, zniknęły by bez echa.
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja sadze ze najwieksze szanse na zostanie hitem ma We Got It Going On albo Any Other Day , z prostej przyczyny obie sa w stylu hitow BJ i sa latwe do wylapania. Ja bym chcial ktoras z nich , ale biorac pod uwage ze mamy plyte country to wybor Lost Higway nie powinnen nikogo dziwic , jaki jest sens promowac plyte country piosenka rockowa czy pop/rockowa?
A co do 3 singla to nie wiadomo czy bedzie? Jak bedzie to stawiam na Summertime.
A co do 3 singla to nie wiadomo czy bedzie? Jak bedzie to stawiam na Summertime.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Może rzeczywiście trzecim singlem będzie Summertime bo na http://www.backstagejbj.com/ leci jako intro 
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
I co z tego? Dajmy przykład chociażby Everyday niby też super piosenka w stylu bon jovi podobna bardziej moim zdaniem do It's my life niż We got it goin' on jak to niektórzy twierdzą, ale hitu nie było choć promocja była spora wtedy z tego co wiem. Może ktoś mi wyjaśnić dlaczego tak sie stało i dlaczego ma być inaczej w przypadku teraźniejszym?AxeL pisze:Ja sadze ze najwieksze szanse na zostanie hitem ma We Got It Going On albo Any Other Day , z prostej przyczyny obie sa w stylu hitow BJ i sa latwe do wylapania.