Live Earth
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Kurcze, ale show zrobili, nie? Aż miło popatrzeć. Szkoda tylko,że nie widziałam na żywo. 

Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
Wyszli bardzo dobrze. W szczegolności dobre wykonanie Wanted i chyba jedna z najlepszych solówek Sambory do It' My Life, jakaś troche inna.
W zeszłym roku wyglądali jak boysband, w skrócie fatalnie. W tym roku było dobrze.
A gdzie sie podziała dwugryfowa gitara.....szkoda, bo to dodawało takiego uroku
[ Dodano: 2007-07-08, 15:29 ]
P.S. A o co chodzi z tymi komentarzami o Jovisach przed koncertem ?
W zeszłym roku wyglądali jak boysband, w skrócie fatalnie. W tym roku było dobrze.
A gdzie sie podziała dwugryfowa gitara.....szkoda, bo to dodawało takiego uroku
[ Dodano: 2007-07-08, 15:29 ]
P.S. A o co chodzi z tymi komentarzami o Jovisach przed koncertem ?
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
http://pl.youtube.com/watch?v=p2cK1JpDSvk
Dla wszystkich spragnionych Livina
Czy to nie wyszło pięknie
Ta gitara na początku, śmieszna mina przy talk-boxie na początku i mocny głos JOna przy tych momentach co ścisza. Zarzut, że nie śpiewał tego górnego OOooo ... jak on mógł zrobić to publiczności i śpiewać to za nich jak im to tak ładnie szło i się tak dobrze przy tym bawili 
Kurde naprawdę świetny koncert.

Jest to tytułowa piosenka a zagrali ją aby promować album !

Było natomiast duo opinii o innych artystach często i przesadzonych. Zresztą osoby tam występujące udawały cwaniaczków i to mi się nie podobało.
Dla wszystkich spragnionych Livina
Kurde naprawdę świetny koncert.
Jednym z najlepszych?
No może przesadziłem, ale na pewno zrobił większe show niż inni bardziej znani artyści. Jakby nie patrzeć zrobił show i bawił się z publiką chociaż może śpiewu tam jego było niewiele.Adrian puknij sie w łep.
Za ten łep miałem nie wstawiać, ale daruje CiMam prosbe, jakby ktos mial LOAP w jakiejs normalnej wersji , nie takiej jak umiescil Adrain( bo tego to sie ogladac nie da) niech umiesci tutajBede wdzieczny
![]()
JESZCZE RAZ LH NIE JEST SINGLEMNawet nie mow, ze LH moze byc singlemWszystko inne tylko nie to (no moze oprocz ILTT).

Co do Bon Jovi to nie bvyło komentarzy poza jednym kolesiem który powiediał, że go JOn nęka od wielu lat. Koles ma ur z dzieciństwaP.S. A o co chodzi z tymi komentarzami o Jovisach przed koncertem ?
Było natomiast duo opinii o innych artystach często i przesadzonych. Zresztą osoby tam występujące udawały cwaniaczków i to mi się nie podobało.
Wiem, ze nie jest. Ja tylko tak profilaktycznie, zeby ludzie za duzo nie "krakali"Adrian pisze: JESZCZE RAZ LH NIE JEST SINGLEMJest to tytułowa piosenka a zagrali ją aby promować album !
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Beastie Boys - Super. Dali czadu... Kolesie po 40tce a skakali i wydzierali się jak nastolatki. No i fajnie widzieć rapujących starszych Panów Smile Ano i DJ to normalnie podwójne AD-HD ma. Mimo iż nie sucham ich muzyki to występ mi się bardzo podobał,
Black Eyed Peas - rozgrzali publikę. W „Let Get Started” spisali się naprawde dobrze. Jeden z lepszych występów.
Crowded House – miło i przyjemnie. Do tego porwali publike. Super się tego słuchało.
Enrique Iglesias - gdyby nie to iż skrzeczał to powiedziałbym, ze bardzo dobry koncert. Bawił sie z publicznością. Jako jedyny co widziałem zszedł do publiki. Robił sobie z nimi zdjęcia itp Mimo iż publika początkowo niechętna to poderwał ją.
Fall Out Boy - zobaczyłem tylko na chwile, ale było szkoda Foo Fighters opuszczać. Po zakończeniu FF przełączyłem na FOB i jaki szok ... wokal kolesia z FOB jest słabiutki z kolesiem z FFighters róznica klas.
Foo Fighters - "My Hero" wyszło „tylko” super ale "Best Of You" genialne Smile Jeden z moich ulubionych występów na Live Earth. .
Genesis – chciałem oglądnąć, ale rozpoczęli słabo i przełączyłem na coś innego.
Linkin Park - wzloty i upadki. Dobre „Bleed it Out” i „What I've Done”. Troche Chesterowi głos wysiadał, ale ogólnie występ dobry.
Madonna – Poza "Hung Up" to nic specjalnego. Jako zakończenie w Wembley to jednak słabo na tle innych artystów.
Metallika – mocno i solidnie.
The Police – chłopaki się starali, ale na tle występu Bon Jovi to słabiutko. Sting próbował poderwać publikę, ale nic z tego. Szczerze to ten murzyn co wszedł zrobił większe show niż Sting. Chciałem od nich czegoś więcej.
Pussycat Dolls - No Panie bardzo podgrzały atmosfere. Trzeba przyznać, ze wokal i taniec na najwyższym poziomie. I jak nie lubie piosenki „Don't Cha” to w tym wykonaniu podobało mi się i to bardzo. Super.
Red Hot Chili Peppers – ciekawie i aż szkoda, że nie byłem na ich koncercie w Chorzowie.
Rihanna - przyjemny występ, ale nic specjalnego.
Roger Waters – Poza „Another Brick In The Wall” nic specjanego. Ta piosenka jednak fajne wypadła.
Shakira -„Don't Bother” - Moja ulubiona jej piosenka a ona ją niezbyt dobrze wykonała. Nie wchodziła w tempo a i ściszała, że czasami nie było słychać co śpiewa. Później troche lepiej jednak na tle innych artystów wypadła srednio.
The Smashing Pumpkins – nie znam tego zespołu i nie słucham. Nie podobało mi się. Zwykłe zagranie piosenki.
Ogólnie Live Earth uważam za bardzo udaną impreze i o wiele lepszą niż Live Aid. Wielu artystów dało świetne show i bardzo przyjemnie się oglądało nawet występy artystów za którymi nie prepadam. Największe show zrobili Crowded House, Foo Fighters i Bon Jovi. Dodatkowo z bardzo dobrej strony zaprezentowali się Red Hot Chili Peppers, Metallika, Black Eyed Peas, Iglesias, Pussycat Dolls i Beastie Boys. Zawiedziony jestem występami Madonny, The Police i Shakiry.
Black Eyed Peas - rozgrzali publikę. W „Let Get Started” spisali się naprawde dobrze. Jeden z lepszych występów.
Crowded House – miło i przyjemnie. Do tego porwali publike. Super się tego słuchało.
Enrique Iglesias - gdyby nie to iż skrzeczał to powiedziałbym, ze bardzo dobry koncert. Bawił sie z publicznością. Jako jedyny co widziałem zszedł do publiki. Robił sobie z nimi zdjęcia itp Mimo iż publika początkowo niechętna to poderwał ją.
Fall Out Boy - zobaczyłem tylko na chwile, ale było szkoda Foo Fighters opuszczać. Po zakończeniu FF przełączyłem na FOB i jaki szok ... wokal kolesia z FOB jest słabiutki z kolesiem z FFighters róznica klas.
Foo Fighters - "My Hero" wyszło „tylko” super ale "Best Of You" genialne Smile Jeden z moich ulubionych występów na Live Earth. .
Genesis – chciałem oglądnąć, ale rozpoczęli słabo i przełączyłem na coś innego.
Linkin Park - wzloty i upadki. Dobre „Bleed it Out” i „What I've Done”. Troche Chesterowi głos wysiadał, ale ogólnie występ dobry.
Madonna – Poza "Hung Up" to nic specjalnego. Jako zakończenie w Wembley to jednak słabo na tle innych artystów.
Metallika – mocno i solidnie.
The Police – chłopaki się starali, ale na tle występu Bon Jovi to słabiutko. Sting próbował poderwać publikę, ale nic z tego. Szczerze to ten murzyn co wszedł zrobił większe show niż Sting. Chciałem od nich czegoś więcej.
Pussycat Dolls - No Panie bardzo podgrzały atmosfere. Trzeba przyznać, ze wokal i taniec na najwyższym poziomie. I jak nie lubie piosenki „Don't Cha” to w tym wykonaniu podobało mi się i to bardzo. Super.
Red Hot Chili Peppers – ciekawie i aż szkoda, że nie byłem na ich koncercie w Chorzowie.
Rihanna - przyjemny występ, ale nic specjalnego.
Roger Waters – Poza „Another Brick In The Wall” nic specjanego. Ta piosenka jednak fajne wypadła.
Shakira -„Don't Bother” - Moja ulubiona jej piosenka a ona ją niezbyt dobrze wykonała. Nie wchodziła w tempo a i ściszała, że czasami nie było słychać co śpiewa. Później troche lepiej jednak na tle innych artystów wypadła srednio.
The Smashing Pumpkins – nie znam tego zespołu i nie słucham. Nie podobało mi się. Zwykłe zagranie piosenki.
Ogólnie Live Earth uważam za bardzo udaną impreze i o wiele lepszą niż Live Aid. Wielu artystów dało świetne show i bardzo przyjemnie się oglądało nawet występy artystów za którymi nie prepadam. Największe show zrobili Crowded House, Foo Fighters i Bon Jovi. Dodatkowo z bardzo dobrej strony zaprezentowali się Red Hot Chili Peppers, Metallika, Black Eyed Peas, Iglesias, Pussycat Dolls i Beastie Boys. Zawiedziony jestem występami Madonny, The Police i Shakiry.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Beastie Boys - Super. Dali czadu... Kolesie po 40tce a skakali i wydzierali się jak nastolatki.

Mam koncert z Live Earth, jednak na rapid share mi nie wchodzi. Jakieś propozycje?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Świetny koncert w wykonaniu BJ !
Widać, że ich tam uwielbiają 
Może tutaj spróbuj - http://www.filefront.com/jovizna pisze:Mam koncert z Live Earth, jednak na rapid share mi nie wchodzi. Jakieś propozycje?
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Uwielbiam jak artyści bawią się swoim występem a nie stoją i tylko próbują odbębnic swoje show.Może to przez to, ze nie widziałam całego występu, ale jeśli uważasz za skakanie po scenie jakiegoś patafianca jest dla Ciebie super to naprawdę gratuluję
Jak się nie ma w głowie to ma się w nogach.
Zywiołowośc, energia tak to cenie w artystach.
Energię powinna nieść muzyka, a jeśli tak nie jest, wszelka choreografia jest na nic. Inaczej mówiąc - jeśli ktoś smęci to wszystkie podrygi na nic.Adrian pisze:Uwielbiam jak artyści bawią się swoim występem a nie stoją i tylko próbują odbębnic swoje show.
Zywiołowośc, energia tak to cenie w artystach.
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Wszystkie koncerty z Live Earth można zobaczyć w trybie "On Demand" na tej stronie
wskazanie konceru z NJ
http://liveearth.msn.com/concerts/UnitedStates
wskazanie konceru z NJ
http://liveearth.msn.com/concerts/UnitedStates