Live Earth

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Martuś
It's My Life
It's My Life

Post autor: Martuś »

Kurcze, ale show zrobili, nie? Aż miło popatrzeć. Szkoda tylko,że nie widziałam na żywo. :(
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Wyszli bardzo dobrze. W szczegolności dobre wykonanie Wanted i chyba jedna z najlepszych solówek Sambory do It' My Life, jakaś troche inna.

W zeszłym roku wyglądali jak boysband, w skrócie fatalnie. W tym roku było dobrze.

A gdzie sie podziała dwugryfowa gitara.....szkoda, bo to dodawało takiego uroku

[ Dodano: 2007-07-08, 15:29 ]
P.S. A o co chodzi z tymi komentarzami o Jovisach przed koncertem ?
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Piotrek pisze:P.S. A o co chodzi z tymi komentarzami o Jovisach przed koncertem ?
Chodzi Ci o te polskie??
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

http://pl.youtube.com/watch?v=p2cK1JpDSvk

Dla wszystkich spragnionych Livina :) Czy to nie wyszło pięknie ?? Ta gitara na początku, śmieszna mina przy talk-boxie na początku i mocny głos JOna przy tych momentach co ścisza. Zarzut, że nie śpiewał tego górnego OOooo ... jak on mógł zrobić to publiczności i śpiewać to za nich jak im to tak ładnie szło i się tak dobrze przy tym bawili :)

Kurde naprawdę świetny koncert.
Jednym z najlepszych? :whoeva:
Adrian puknij sie w łep.
No może przesadziłem, ale na pewno zrobił większe show niż inni bardziej znani artyści. Jakby nie patrzeć zrobił show i bawił się z publiką chociaż może śpiewu tam jego było niewiele.
Mam prosbe, jakby ktos mial LOAP w jakiejs normalnej wersji , nie takiej jak umiescil Adrain( bo tego to sie ogladac nie da) niech umiesci tutaj :) Bede wdzieczny :)
Za ten łep miałem nie wstawiać, ale daruje Ci :)
Nawet nie mow, ze LH moze byc singlem :P Wszystko inne tylko nie to (no moze oprocz ILTT).
JESZCZE RAZ LH NIE JEST SINGLEM !! Jest to tytułowa piosenka a zagrali ją aby promować album !
P.S. A o co chodzi z tymi komentarzami o Jovisach przed koncertem ?
Co do Bon Jovi to nie bvyło komentarzy poza jednym kolesiem który powiediał, że go JOn nęka od wielu lat. Koles ma ur z dzieciństwa :)

Było natomiast duo opinii o innych artystach często i przesadzonych. Zresztą osoby tam występujące udawały cwaniaczków i to mi się nie podobało.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Załatw Adrian jeszcze LH i będzie cacy ;)

Tak wogle, proponuje Ala Gora na prezydenta Polski to Bon Jovi będą u nas grać co tydzień i będzie im to wychodziło świetnie :D
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Adrian pisze: JESZCZE RAZ LH NIE JEST SINGLEM !! Jest to tytułowa piosenka a zagrali ją aby promować album !
Wiem, ze nie jest. Ja tylko tak profilaktycznie, zeby ludzie za duzo nie "krakali" :)) BTW na singlu widze takie utwory jak AOD i WGIGO.
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Lost Highway na singla !! !! !! !! !! Wogle wszystkie utwory z płyty na single, czemu nie !! !! !! !! !! !! !!
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Wiem, ze bylo to juz kiedys mowione, ale czy ktos mogl by jeszcze raz napisac jak nagrywac na dysk filmiki z youtube ?? Z gory dzieki :))
I came here like so many did
To find the better life
To find my piece of easy street
To finally be alive
And I know nothing good comes easy
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Beastie Boys - Super. Dali czadu... Kolesie po 40tce a skakali i wydzierali się jak nastolatki. No i fajnie widzieć rapujących starszych Panów Smile Ano i DJ to normalnie podwójne AD-HD ma. Mimo iż nie sucham ich muzyki to występ mi się bardzo podobał,

Black Eyed Peas - rozgrzali publikę. W „Let Get Started” spisali się naprawde dobrze. Jeden z lepszych występów.

Crowded House – miło i przyjemnie. Do tego porwali publike. Super się tego słuchało.

Enrique Iglesias - gdyby nie to iż skrzeczał to powiedziałbym, ze bardzo dobry koncert. Bawił sie z publicznością. Jako jedyny co widziałem zszedł do publiki. Robił sobie z nimi zdjęcia itp Mimo iż publika początkowo niechętna to poderwał ją.

Fall Out Boy - zobaczyłem tylko na chwile, ale było szkoda Foo Fighters opuszczać. Po zakończeniu FF przełączyłem na FOB i jaki szok ... wokal kolesia z FOB jest słabiutki z kolesiem z FFighters róznica klas.

Foo Fighters - "My Hero" wyszło „tylko” super ale "Best Of You" genialne Smile Jeden z moich ulubionych występów na Live Earth. .

Genesis – chciałem oglądnąć, ale rozpoczęli słabo i przełączyłem na coś innego.

Linkin Park - wzloty i upadki. Dobre „Bleed it Out” i „What I've Done”. Troche Chesterowi głos wysiadał, ale ogólnie występ dobry.

Madonna – Poza "Hung Up" to nic specjalnego. Jako zakończenie w Wembley to jednak słabo na tle innych artystów.

Metallika – mocno i solidnie.

The Police – chłopaki się starali, ale na tle występu Bon Jovi to słabiutko. Sting próbował poderwać publikę, ale nic z tego. Szczerze to ten murzyn co wszedł zrobił większe show niż Sting. Chciałem od nich czegoś więcej.

Pussycat Dolls - No Panie bardzo podgrzały atmosfere. Trzeba przyznać, ze wokal i taniec na najwyższym poziomie. I jak nie lubie piosenki „Don't Cha” to w tym wykonaniu podobało mi się i to bardzo. Super.

Red Hot Chili Peppers – ciekawie i aż szkoda, że nie byłem na ich koncercie w Chorzowie.

Rihanna - przyjemny występ, ale nic specjalnego.

Roger Waters – Poza „Another Brick In The Wall” nic specjanego. Ta piosenka jednak fajne wypadła.

Shakira -„Don't Bother” - Moja ulubiona jej piosenka a ona ją niezbyt dobrze wykonała. Nie wchodziła w tempo a i ściszała, że czasami nie było słychać co śpiewa. Później troche lepiej jednak na tle innych artystów wypadła srednio.

The Smashing Pumpkins – nie znam tego zespołu i nie słucham. Nie podobało mi się. Zwykłe zagranie piosenki.

Ogólnie Live Earth uważam za bardzo udaną impreze i o wiele lepszą niż Live Aid. Wielu artystów dało świetne show i bardzo przyjemnie się oglądało nawet występy artystów za którymi nie prepadam. Największe show zrobili Crowded House, Foo Fighters i Bon Jovi. Dodatkowo z bardzo dobrej strony zaprezentowali się Red Hot Chili Peppers, Metallika, Black Eyed Peas, Iglesias, Pussycat Dolls i Beastie Boys. Zawiedziony jestem występami Madonny, The Police i Shakiry.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Beastie Boys - Super. Dali czadu... Kolesie po 40tce a skakali i wydzierali się jak nastolatki.
:whoeva: Może to przez to, ze nie widziałam całego występu, ale jeśli uważasz za skakanie po scenie jakiegoś patafianca jest dla Ciebie super to naprawdę gratuluję :P Jak się nie ma w głowie to ma się w nogach.

Mam koncert z Live Earth, jednak na rapid share mi nie wchodzi. Jakieś propozycje?
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Świetny koncert w wykonaniu BJ ! :D Widać, że ich tam uwielbiają ;)
jovizna pisze:Mam koncert z Live Earth, jednak na rapid share mi nie wchodzi. Jakieś propozycje?
Może tutaj spróbuj - http://www.filefront.com/
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Adrian !! Wielkie dzięki za Livin' On A Prayer.
O wiele lepsza wersja niż na live8 rok temu, choć tamta wydawała się dosyć dobra.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

:whoeva: Może to przez to, ze nie widziałam całego występu, ale jeśli uważasz za skakanie po scenie jakiegoś patafianca jest dla Ciebie super to naprawdę gratuluję :P Jak się nie ma w głowie to ma się w nogach.
Uwielbiam jak artyści bawią się swoim występem a nie stoją i tylko próbują odbębnic swoje show.

Zywiołowośc, energia tak to cenie w artystach.
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Adrian pisze:Uwielbiam jak artyści bawią się swoim występem a nie stoją i tylko próbują odbębnic swoje show.

Zywiołowośc, energia tak to cenie w artystach.
Energię powinna nieść muzyka, a jeśli tak nie jest, wszelka choreografia jest na nic. Inaczej mówiąc - jeśli ktoś smęci to wszystkie podrygi na nic.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Wszystkie koncerty z Live Earth można zobaczyć w trybie "On Demand" na tej stronie
wskazanie konceru z NJ
http://liveearth.msn.com/concerts/UnitedStates
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”