Ale YGLABN ma w sobie to cos
Uwierz mi że AOD czy WLOLeaving maja jeszcze wiecej tego czegoś chociaz to oczywiste bo piosenki nie są o pupier maryni.
Image akurat nie musi sie zmieniac - i tak juz Jon ma etykietke pieknisia.
No ma nie od dzisiaj wiec nie wiem po co ruszyłes ten temat.
TD bylo jednak, w moim odczuciu, nagrane z potrzeby serca ...
A powiedz mi skąd ta pewnośc

Tylko dlatego iż mieli takiego producenta ktory im podsunał pomysł na taki styl piosenki czy inny ?
Podejrzewam, że "Whole Lot Of Leaving" jest bardziej zrobiona z potrzeby serca niż całe These Days. Zresztą JOn to jaśnie podkreśla ale widze, zę takie argumenty nikogo nie przekonaja ...
bo wiadomo, ze jęsli komuś sie to nie podoba to oczywiscie Bon Jovi robią to dla kasy. Aż w końcu komus coś sie spodoba to wtedy mówi, ze dana piosenka nie jest robiona dla kasy i tak w kółko.
Bardzo irytujące.
Chyba mam do niego prawo
Jak najbardziej.
Cieszę się, że zapewniliśmy sobie 5 minut więcej życia. Może dzięki temu doczekamy obaj świetnej płyty BJ
Ja dożyłem już mnóstwo takich płytek np wspomniane These Days czy NJersey albo kapitalny HAND.
Chyba, ze masz na mysłi płytke któa nas obu zadowoli ... To może być dopiero za łądnych pare lat.
Chodzilo mi raczej o to,ze jest to plyta nagrana pod publiczke, na zasadzie "bo sie sprzeda a kase zarobic trzeba".
Kurde. Jon mówiący przed płytą że wielu fanów będzie tą płyte przekinać ale ją wydadzą z potrzeby artystycznej do wielu osób nie trafia widze.
Dodatkowo singiel promujący tak przebojowy że hej naprawde czysta komercja...