BJ na POPLIŚCIE

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

No no nasze chłopaki na 2 miejscu :D Fajnie, mam nadzieję, że dobijemy do szczytu podium, będzie sie czym chwalić w innych krajach :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

jovizna pisze:Miło byłoby uzyskać miejsce pierwsze, ale myślę, że jednak bartek nie wysłał 70 głosów i pozostaję drugie
Jeśli chodzi omnie to 70 nie było tylko jakieś 40 może :D

A ty Jovizna widze wziełaś się mocno za tą popliste, a mówiłaś, że za stara jestesi to na którym jest BJ to cie interesowało jakieś 7 lat temu,a teraz to jestęś podobno za stara na takie zabawy :D Ale jednak bardzo dobrze, że się nawróciłaś :D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

bartekbb23 pisze:A ty Jovizna widze wziełaś się mocno za tą popliste, a mówiłaś, że za stara jestesi to na którym jest BJ to cie interesowało jakieś 7 lat temu,a teraz to jestęś podobno za stara na takie zabawy Ale jednak bardzo dobrze, że się nawróciłaś
Nie grzesz synu. Nigdy nie mówiłam, że jestem stara :P jakże bym mogła.
Nie głsouję jak wariatka. Cieszyło 7 lat temu, gdy It's my life pare tygodni utrzymywało się na pierwszym miejscu bez mojej pomocy i zapewne bez pomocy innych fanow, ktorzy teraz glosują po 50 razy. Po prostu znajdowało się tam- uczciwie!
bartekbb23

Uczciwe powiadasz :D Być może i nie jest to zbyt uczciwe te nasze głosowanie, ale w dzisiejszych czasach osiągnięcie celu jest ważniejsze niż sposób w jakim ten cel został osiągnięty ( smutne ale prawdziwe). Po za tym sama napisałaś, że fajnie by było jakby to u nas MAM zawędrowało szybciej niż w innych krajach na 1. miejsce więc w czym problem?? Po nad to, Poplista jest listą specyficzna ( tak mi sie wydaje) i nawet gdy jesteś wysoko to następnego dnia i tak na 90% zlecisz o parę pozycji w dół bo tutaj mało kto głosuje uczciwie. Ludzie mają swoich ulubieńców, których chcą wynieść jak najwyżej na liście i mało ich obchodzi los innych piosenek nawet jeśli im się podobają. Oczywiście mogę sie mylić, gdyż są to tylko moje spostrzeżenia i takie mam swoje zdanie. A co do starości Jovizny to sama kiedyś powiedziałaś , że jesteś babcią już heh bez obrazy oczywiście.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Jovizna babcia ? :o Jak twoj aviatar to twoje zdjecie , to niech tylko takie babcie chodza po ziemi :D
Co do "uczciwego glosowania" to tutaj Jovizna ma troche racji . Its my life nie potrzebowalo takiego "dopingu" , MAM jest mniej popularne . Sadze ze Bon Jovi nie nagraja juz przeboju na miare Its my life- i dobrze.
To zalezy od nas czy chcemy glosowac dziennie po 20 razy na MAM , wtedy bedziemy wysoko ale nie sprawimy ze MAM bedzie populare rownie tak samo jak ITL . Po 2 ja jeszcze ani razu nie slyszlaem MAM puszczonej w radiu po za POPLISTA.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
bartekbb23

Ale tu chodzi o to żeby pokazać, że nawet jeśli głosujemy tylko my to bardzo chcemy koncertu w naszym kraju. Wiadomo, że nie ma na to dużych szans ale czy jest lepszy sposób niż Poplista na pokazanie jak bardzo nam zależy?
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

AxeL pisze:Jovizna babcia ? Jak twoj aviatar to twoje zdjecie , to niech tylko takie babcie chodza po ziemi
:hahaha:
bartekbb23 pisze:Uczciwe powiadasz Być może i nie jest to zbyt uczciwe te nasze głosowanie, ale w dzisiejszych czasach osiągnięcie celu jest ważniejsze niż sposób w jakim ten cel został osiągnięty ( smutne ale prawdziwe).
Włos się na głowie jeży! Mam nadzieje, że po prostu do końca nie przemyślałeś tego co napisałeś i wcale tak nie myślisz.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie sądzę, żeby miejsce BJ na Popliście dawało nam jakieś możliwości co do ich koncertu w Polsce...czy to ma jakieś znaczenie?
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
bartekbb23

Jak tam se uważacie ;]
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Znów jest pierwsza dziesiątka notowania.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

bartekbb23 pisze:Być może i nie jest to zbyt uczciwe te nasze głosowanie, ale w dzisiejszych czasach osiągnięcie celu jest ważniejsze niż sposób w jakim ten cel został osiągnięty ( smutne ale prawdziwe).
Widzę że mamy naszą forumową wersję Stalina... :whoeva: Taki sposób myślenia naprawdę zajeżdza komunizmem... Pal licho, jeśli chodzi tylko o głosowanie na najlepszą piosenkę, ale gorzej, jakby chodziło o np. głosowanie w wyborach. Co wtedy? Wolałbym, byś nie należał do partii rządzącej...
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dziś się nie udało, zaraz będą

[ Dodano: 2007-05-10, 19:33 ]
Pozycja numer 5, zaraz będą
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
nati7777
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: nati7777 »

hm... jutro będzie lepiej ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Tutaj takie info o stacji
RMF FM jest największą komercyjną stacją radiową w Polsce. Stacja utrzymuje pozycję lidera w szerokiej grupie docelowej osób w wieku powyżej 15 lat. Codziennie RMF FM słucha ponad 8,2 mln osób - przeciętnie przez blisko 3 godziny. ?ącznie w ciągu tygodnia kontakt ze stacją ma ponad 22,3 mln słuchaczy (według SMG/KRC Millward Brown, I-VI 2006).
Rozgłośnia nadaje program muzyczno-informacyjny, emitowany 24 godziny na dobę. Profil muzyczny stacji obejmuje największe przeboje z ostatnich 30 lat (format AC-Adult Contemporary), oferta kierowana jest do aktywnych słuchaczy powyżej 25 roku życia.
RMF FM uznawane jest za jedno z najbardziej szybkich, wiarygodnych i rzetelnych źródeł informacji. Stacja korzysta z największych agencji informacyjnych oraz sieci własnych korespondentów i reporterów zlokalizowanych w Polsce i w najważniejszych regionach świata.
BOn Jovi nr 5. Nie dziwie sie, ze Bon Jovi dają wyłącznośc na piosenki tej stacji (8,2 mln dziennie / 22 tygodniowo)
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No ale a;bum Bounce był promowany tylko przez Zetkę a w RMF FM nie puścili ani jednego utworu z tej płyty o ile pamiętam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”