BJ na POPLIŚCIE
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Jeśli chodzi omnie to 70 nie było tylko jakieś 40 możejovizna pisze:Miło byłoby uzyskać miejsce pierwsze, ale myślę, że jednak bartek nie wysłał 70 głosów i pozostaję drugie
A ty Jovizna widze wziełaś się mocno za tą popliste, a mówiłaś, że za stara jestesi to na którym jest BJ to cie interesowało jakieś 7 lat temu,a teraz to jestęś podobno za stara na takie zabawy
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie grzesz synu. Nigdy nie mówiłam, że jestem starabartekbb23 pisze:A ty Jovizna widze wziełaś się mocno za tą popliste, a mówiłaś, że za stara jestesi to na którym jest BJ to cie interesowało jakieś 7 lat temu,a teraz to jestęś podobno za stara na takie zabawy Ale jednak bardzo dobrze, że się nawróciłaś
Nie głsouję jak wariatka. Cieszyło 7 lat temu, gdy It's my life pare tygodni utrzymywało się na pierwszym miejscu bez mojej pomocy i zapewne bez pomocy innych fanow, ktorzy teraz glosują po 50 razy. Po prostu znajdowało się tam- uczciwie!
Uczciwe powiadasz
Być może i nie jest to zbyt uczciwe te nasze głosowanie, ale w dzisiejszych czasach osiągnięcie celu jest ważniejsze niż sposób w jakim ten cel został osiągnięty ( smutne ale prawdziwe). Po za tym sama napisałaś, że fajnie by było jakby to u nas MAM zawędrowało szybciej niż w innych krajach na 1. miejsce więc w czym problem?? Po nad to, Poplista jest listą specyficzna ( tak mi sie wydaje) i nawet gdy jesteś wysoko to następnego dnia i tak na 90% zlecisz o parę pozycji w dół bo tutaj mało kto głosuje uczciwie. Ludzie mają swoich ulubieńców, których chcą wynieść jak najwyżej na liście i mało ich obchodzi los innych piosenek nawet jeśli im się podobają. Oczywiście mogę sie mylić, gdyż są to tylko moje spostrzeżenia i takie mam swoje zdanie. A co do starości Jovizny to sama kiedyś powiedziałaś , że jesteś babcią już heh bez obrazy oczywiście.
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jovizna babcia ?
Jak twoj aviatar to twoje zdjecie , to niech tylko takie babcie chodza po ziemi
Co do "uczciwego glosowania" to tutaj Jovizna ma troche racji . Its my life nie potrzebowalo takiego "dopingu" , MAM jest mniej popularne . Sadze ze Bon Jovi nie nagraja juz przeboju na miare Its my life- i dobrze.
To zalezy od nas czy chcemy glosowac dziennie po 20 razy na MAM , wtedy bedziemy wysoko ale nie sprawimy ze MAM bedzie populare rownie tak samo jak ITL . Po 2 ja jeszcze ani razu nie slyszlaem MAM puszczonej w radiu po za POPLISTA.
Co do "uczciwego glosowania" to tutaj Jovizna ma troche racji . Its my life nie potrzebowalo takiego "dopingu" , MAM jest mniej popularne . Sadze ze Bon Jovi nie nagraja juz przeboju na miare Its my life- i dobrze.
To zalezy od nas czy chcemy glosowac dziennie po 20 razy na MAM , wtedy bedziemy wysoko ale nie sprawimy ze MAM bedzie populare rownie tak samo jak ITL . Po 2 ja jeszcze ani razu nie slyszlaem MAM puszczonej w radiu po za POPLISTA.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
AxeL pisze:Jovizna babcia ? Jak twoj aviatar to twoje zdjecie , to niech tylko takie babcie chodza po ziemi

Włos się na głowie jeży! Mam nadzieje, że po prostu do końca nie przemyślałeś tego co napisałeś i wcale tak nie myślisz.bartekbb23 pisze:Uczciwe powiadasz Być może i nie jest to zbyt uczciwe te nasze głosowanie, ale w dzisiejszych czasach osiągnięcie celu jest ważniejsze niż sposób w jakim ten cel został osiągnięty ( smutne ale prawdziwe).
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Widzę że mamy naszą forumową wersję Stalina...bartekbb23 pisze:Być może i nie jest to zbyt uczciwe te nasze głosowanie, ale w dzisiejszych czasach osiągnięcie celu jest ważniejsze niż sposób w jakim ten cel został osiągnięty ( smutne ale prawdziwe).

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tutaj takie info o stacji
BOn Jovi nr 5. Nie dziwie sie, ze Bon Jovi dają wyłącznośc na piosenki tej stacji (8,2 mln dziennie / 22 tygodniowo)RMF FM jest największą komercyjną stacją radiową w Polsce. Stacja utrzymuje pozycję lidera w szerokiej grupie docelowej osób w wieku powyżej 15 lat. Codziennie RMF FM słucha ponad 8,2 mln osób - przeciętnie przez blisko 3 godziny. ?ącznie w ciągu tygodnia kontakt ze stacją ma ponad 22,3 mln słuchaczy (według SMG/KRC Millward Brown, I-VI 2006).
Rozgłośnia nadaje program muzyczno-informacyjny, emitowany 24 godziny na dobę. Profil muzyczny stacji obejmuje największe przeboje z ostatnich 30 lat (format AC-Adult Contemporary), oferta kierowana jest do aktywnych słuchaczy powyżej 25 roku życia.
RMF FM uznawane jest za jedno z najbardziej szybkich, wiarygodnych i rzetelnych źródeł informacji. Stacja korzysta z największych agencji informacyjnych oraz sieci własnych korespondentów i reporterów zlokalizowanych w Polsce i w najważniejszych regionach świata.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....