Dwie gitary akustyczne (w tym jedna dwugryfowa) oparte o pralkęYossarian pisze:Zacząłem się zastanawiać w jaki sposób można by postawić abstrakcyjny pomnik ich muzyce, coś co by balansowało na granicy synestezji.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Jon korzysta z trenera śpiewu od 2005 roku i trasy HAND Tour. Na trasie LHighway zaczął dodatkowo używać urządzenia, które podgrzewa struny głosowe przed koncertem czy jakoś tak.Captain_Kidd pisze:Rzeczywiście Jon zaśpiewał tutaj nienajlepiej lekko rzecz ujmując. Myśle że to skutek bardzo wyczerpującej trasy bo innego rozwiązania nie widze.Moim zdaniem Jon mógłby pokusić sie o współprace z trenerem śpiewu tak jak robił to na trasie Slippery When Wet , bo tutaj słychac że chyba zapomniał jak sie spiewa. Przeciez to nie byłby wstyd nawet dla tak doświadczonego wokalisty jeśli tylko miałoby mu to pomóc wrócić do dobrej kondycji wokalnej.Całe szczęscie chłopaki maja teraz wolne i moga regenerować siły.
Ja nie oglądałem, ale myślę, że dobrze się stało, że to jednak nie BJ, a Red Hot Chili Peppers i Bruno Mars zagrali w przerwie Super Bowl. Obecna forma wokalna Jona nie jest chyba odpowiednia (delikatnie mówiąc) do transmisji na cały świat...lydia pisze:Zmieniając temat- doszły mnie słuchy, że podczas wczorajszego finału superbowl zagrano Livin' on a PrayerKtoś oglądał?
jednak zagrano... ale nie zrobili to BJDamned pisze:Ja nie oglądałem, ale myślę, że dobrze się stało, że to jednak nie BJ, a Red Hot Chili Peppers i Bruno Mars zagrali w przerwie Super Bowl. Obecna forma wokalna Jona nie jest chyba odpowiednia (delikatnie mówiąc) do transmisji na cały świat...lydia pisze:Zmieniając temat- doszły mnie słuchy, że podczas wczorajszego finału superbowl zagrano Livin' on a PrayerKtoś oglądał?
Tak właśnie- chodziło mi że to orkiestra zagrała a nie BJ osobiścieMarkSteel pisze:jednak zagrano... ale nie zrobili to BJDamned pisze:Ja nie oglądałem, ale myślę, że dobrze się stało, że to jednak nie BJ, a Red Hot Chili Peppers i Bruno Mars zagrali w przerwie Super Bowl. Obecna forma wokalna Jona nie jest chyba odpowiednia (delikatnie mówiąc) do transmisji na cały świat...lydia pisze:Zmieniając temat- doszły mnie słuchy, że podczas wczorajszego finału superbowl zagrano Livin' on a PrayerKtoś oglądał?
"While the music at Super Bowl XLVIII had little New Jersey flavor with the exception of Newark’s Queen Latifah singing “America the Beautiful,’’ the pregame entertainment had its share of Bruce Springsteen and Bon Jovi.
New Jersey’s most famous rock stars didn’t perform before the NFL championship, but the Rutgers University band covered their greatest hits on the MetLife Stadium field 30 minutes before kickoff.
The Rutgers pep band was given the plum assignment, along with its musical companions from Syracuse, as the NFL sought New Jersey/New York-based collegiate marching bands for its NJ/NY Super Bowl theme.
The bands played Bon Jovi’s “Living on a Prayer,’’ Springsteen’s “Born to Run,’’ Jay-Z’s “New York State of Mind, and Frank Sinatra’s “New York, New York’’ during a nearly 7-minute set. They paraded on the field at 5:55 p.m., approximately 30 minutes before kickoff, and drew rousing applause from the crowd upon exiting.
- See more at: http://blogs.mycentraljersey.com/rutger ... To1iW.dpuf
Spektakularne występy były w poprzednich latach. W tym roku było bardzo średnio. Myślałam, że chociaż RHCP trochę więcej pośpiewają, a tu lipa...Damned pisze:Tutaj można zobaczyć spektakularny występ z wczoraj:
http://www.youtube.com/watch?v=9nFMRcuZhQ0