I o to właśnie chodziPosluchajcie - nawet z plyt - wokali z New Jersey czy KTF i do porownania z HAND. Roznica miazdzaca. Na niekorzysc. Tyle mam do powiedzenia.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Zobacz na ten temat troche z innej strony. Richie śpiewał w swojej karierze kilkadziesiąt koncertów. Dodatkowo skąpe chóreczki i pojedyńcze piosenki. No i przedewszystkim nie ma żadnych problemów z głosem.A ze sam spiewam, dla mnie jest on wokalista o nieporownywalnie wiekszych mozliwosciach.
Hmmm. Dla mnie wokal Jona na HAND jest nieco lepszy a na pewno bardziej charakterystyczny niż na NJ. Może to sprawa zabiegów studyjnych, ale aby sprawdzić to można posłuchać piosenki na róznych występach czy rzeczywiście potrafi tak wyciągnąc jak to jest podane na płycie. Oglądając koncerty czy występy można zauważyć, że potrafi zaśpiewać identycznie jak na płycie więc nie jest to tylko ta sprawa.Posluchajcie - nawet z plyt - wokali z New Jersey czy KTF i do porownania z HAND
FACET ...... nareszcie mamy wspólne zdanieNiektóym może się ten wokal nie podobać, bo na pewno jest mniej rockowy niż kiedyś, ale znakomicie się on sprawdza w takich piosenkach jak "I Am", "Dirty Little Secret", "These Open Arms" itp
Nie wiedziałem, że po tyle koncertów z trasy sie rejestruje. Masz na mysli chyba amatorskie video ?widziałem ponad 100 -kilka z każdej trasy
widziałem ponad 100 -kilka z każdej trasy
Ogólnie ponad sto. Po kilka koncertów z każdej trasy a nie po 100 z każdej trasy. Takie sprostowanie.widziałem ponad 100 -kilka z każdej trasy
Hmm jesli mówiłem o koncertach to może przesadziłem. Studyjnie mówie cały czas, że HAND, KTF, TDays + może jeszcze NJ sa najlepiej zaśpiewanymi płytami przez Jona. No ale tutaj trzeba patrzeć czego oczekujecie wokalnie od Jona. Nie dziwie się, że Sobolowi nie podoba wokalnie Jon. Ja wole Jona spokojniejszego niż wrzeszczącego. Ot choćby wole jak Jon śpiewa spokojnie w Edge niż w YGLABName. Lubie te jego smutne przyśpiewki w stylu Open All Night z Bounce czy TAAOANight. Wiem, że niektórym to zupełnie nie odpowiada i dlatego dochodzi do spięc. Bardzo lubie klimatyczne piosenki i dlatego HAND mi się podoba bo ma świetny klimat. Ot choćby NJ nie ma tak spójnego klimatu jak HAND bo jest to taki zbiór przebojowych rockowych hitów. A najbardziej przebojowymi piosenkami z klimatem ostatnich lat są "I Am" i "DLSecret" + mało przebojowe ale super klimatyczne "Story OMLife". No i chyba tyleże Jon ma na HAND lepszy głos niz na KTF
No powiedzmy że trasa TD jest na równiHAND tour jest lepsze od wszystkich tras lat 90
Ano to logiczne jest, że jak się czyta to trza pisać.... nie wiem, nie znam osoby, nie wiem czy mówi prawdę czy nie, ale gadanie, że nie zna się bo ma x postów jest głupie.Adrian pisze:Jejku kolejny do kolekcji. Dziwne tylko, że wszystko czyta a ma dopiero jeden post ? Hmmm ktoś tu robi kanta ?
You Had Me From Hello, TAAOANight i troche lepsze Open All Night to jedne z najsłabszych piosenek jakie Bon Jovi kiedykolwiek skomponwaliLubie te jego smutne przyśpiewki w stylu Open All Night z Bounce czy TAAOANight. Wiem, że niektórym to zupełnie nie odpowiada i dlatego dochodzi do spięc. Bardzo lubie klimatyczne piosenki i dlatego HAND mi się podoba bo ma świetny klimat. Ot choćby NJ nie ma tak spójnego klimatu jak HAND bo jest to taki zbiór przebojowych rockowych hitów. A najbardziej przebojowymi piosenkami z klimatem ostatnich lat są "I Am" i "DLSecret" + mało przebojowe ale super klimatyczne "Story OMLife". No i chyba tyle
zze niby kto tu trzyma wladze? :mrgreen:Czy zawsze jak wypowiem swoje zdanie inne od grupy 3mającej władze musze się sprzeczać przez kilka postów