hehehe ciekawy argumentCo do tego popu to sięnie zgodze. To jest moje zdanie. Zresztą puście sobie Britney i WSYCGH. Jak nie słyszyccie róznicy, to nie mój problemik
A pomyślałeś w ten sposób, że po to najlepsze hiciory dawali jako bonusy aby wyciągnąć od Ciebie dodatkową kasę??Co do kasy ? Dla mnie totalna bzdura. Sami się wypowiadali, że kiedys na albumach umieszczali jakieś piosenki, tylko dlatego, aby były hitami i sie dobrze sprzedawały, teraz jak układają album to pomijaja takie hity robiąc album "o czym", aby był spójny. Dlatego nie ma na albumach takich piosenek jak "temptation, Neurotica, czy DLSecret". One są specjalnie jako bonusy.
A to czemu w takim razie Led Zeppelin nie cieszy się taką popularnością? Pink Floyd? Może 1 na 8 osób kojarzy. Z polskiego podwórka - ile ludków 'młodego pokolenia' kojarzy takie kapele jak Lady Pank, TSA czy Syndia?? Deep Purple grają w starym stylu, ale dalej potrafią nagrywać dobre utwory, które młodym sie podobają. I nie muszą one być wcale w słodziutkiej popowej polewie.Rattie do tego Deep Purple. Porywają młode pokolenia, ale głównie dzięki starym przebojom. Równie dobrze mogliby nie grać i dalej porywaliby nowe pokolenie, bo to klasyka. tak samo jest ze starymi dokonaniami Jovisów. Z tym, że nowe piosenki Jovisów są często bardziej znane od ich starych.
no i w końcu się zgodziłes z nami, że grają to co jest modneco świadczy, że sa dobre czytaj na czasie
Zwykle w R'n'R były ballady i rockowe piosenki? Co Ty jeszcze w tym chcesz? Solówki na fagocie?To albo rckowe piosenki, albo ładne ballady itp. Ja nie chce mieć tylko Jovisów RNRollowych.
Cóż, muzyka jest taka, że jesli gra się super to to się podoba, jesli nie to nie. Proste i oczywiste. Znasz jakieś super programy, które nie podobały się widzom? Jakieś super książki??Nie to nie oznacza, że będą grać beznadziejnie. Moga grać super, ale publicznośc może tego nie kupić.
A co do europejskiej trasy - a ja się spotkałem z opinią, że było słabo. I to mówiła osoba, która na koncercie była. I jak to ugryźć?
Ja bardziej wierzę osobom, które koncert oglądają na DVD bo mogą to ocenić mniej subiektywnie. Na koncert jadą głównie fani lub osoby lubiące kapele, więc wtedy do gry wchodzą ogromne emocje, radość itp. które przyćmiewają różne niedociągnięcia, a takie obejrzenie na spokojnie pozwala wychwycić wieeele rzeczy
Taaa i będziemy mieli amerykański Virgin....Fajnie gdyby wyskoczyli z nowym albumem, ale takim utrzymanym w rockowym stylu, podobnym do tych fajniejszych piosenek z HAND