Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
izq
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: izq »

Damned pisze: Oczywiście że widzieliśmy ;)
Tutaj są wszystkie, zerknij:
http://s1303.photobucket.com/user/Becau ... t=3&page=1
O dzięki wielkie :) nie wiem jak, ale przegapiłam jakieś 10% tych fotek. Ale to w sumie miłe, że prawie miesiąc po koncercie coś mnie jeszcze może zaskoczyć i podtrzymywać moje przeogromne wzruszenie dalej xD
Hiena
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: Hiena »

Izq ja też ;) a poza tym Kwiatka prawej ręki mały palec na jednym ze zdjęć wypatrzyłam :D
Karcia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Karcia »

Zdarzyło się tak, iż nawiedziłam dziś Gdańsk.

O mateczko, ile wspomnień! Aż żal, że znowu nie można się poużerać ze skrytką na dworcu czy zobaczyć tylu ludzi w koszulkach BJ. Nie mówiąc już o.... Sami Wiecie Kim. Kurde. Przyjechali, rozkochali, zostawili. Jakiś pierwiastek mej osoby zawsze już będzie zwichnięty.
LarysaBlanka
It's My Life
It's My Life

Post autor: LarysaBlanka »

prezes1 pisze:Ale nie rozumiem tych iksów na rękach, powszechnej miłości, życzeń typu: jesteś najlepszy, wróć do nas jak najszybciej etc...Co to się do cholery dzieje? Przecież ci niby-fani utrudniają w ten sposób powrót Richiemu, pokazują Jonowi że Phil jest dobrym zmiennikiem i nie potrzebujemy Richiego...Co to za chora sytuacja...
myślę dokładnie tak samo
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Minął już miesiąc od koncertu, a ja dalej jestem myślami w Gdańsku. Analizuję krok po kroku co tam przeżyłam, oglądam filmy i zdjęcia i doszłam do wniosku, że 19 czerwca byłam w niebie. Wspaniałe wspomnienia, niesamowite emocje, adrenalina, szok i łzy szczęścia. Będę ten dzień i koncert wspominać do końca moich dni tym bardziej, że to był mój pierwszy live chłopaków. Czekam z niecierpliwością na następny z Ryśkiem oczywiście i żeby tak pięknie się wszyscy bawili a nawet jeszcze lepiej. Na następny koncert może uda mi się namówić więcej znajomych. Mówię im, żeby już zbierali kasę, a ja o reszcie ich zawiadomię w odpowiednim czasie. Mam nadzieję, że pojedziemy w większym gronie, bo te osoby, które teraz się nie wybrały (bo nie są zwariowanymi fanami BJ) żałują bardzo tym bardziej jak oglądali na YT nasze relacje, filmy i zdjęcia. Także czekamy na następny koncert w PL – mam nadzieję, że niedługo. Keep the faith! :))
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Hiena pisze:Izq ja też ;) a poza tym Kwiatka prawej ręki mały palec na jednym ze zdjęć wypatrzyłam :D
Gdzie? Gdzie?? :D
Wspomnienia nadal silne, zarówno jak samego koncertu, afterparty jak i całego pobytu w Gdańsku, gdzie byłam również po raz pierwszy. Cofnęłabym czas :(
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Margaretka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Margaretka »

LarysaBlanka pisze:
prezes1 pisze:Ale nie rozumiem tych iksów na rękach, powszechnej miłości, życzeń typu: jesteś najlepszy, wróć do nas jak najszybciej etc...Co to się do cholery dzieje? Przecież ci niby-fani utrudniają w ten sposób powrót Richiemu, pokazują Jonowi że Phil jest dobrym zmiennikiem i nie potrzebujemy Richiego...Co to za chora sytuacja...
myślę dokładnie tak samo
ośmielę, się postawić tezę, że w dużej części Phil kupił ludzi tym, że jest dość aktywny na Twitterze (i często retwittuje) ;) Przez to wydaje się fanom bliższy, bardziej osiągalny.
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Nostalgia męcząca, fotki super! Był taki szał, że aż sznurówki DżejBiDżej'a się porozwiązywały :D
kat
It's My Life
It's My Life

Post autor: kat »

Niebo błyszczy w innym odcieniu błękitu i pies sąsiada nie szczeka już tak jak kiedyś.... BJ wracajcie do nas asap! :)
Awatar użytkownika
Margaretka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Margaretka »

wzmianka o koncercie - w kontekście finansów :) :
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... _chca.html
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Z ciekawostek dodam, że mijają dwa miesiące od koncertu, a na mojej nodze pozostaje blizna upamiętniająca ten wspaniały dzień :D Dla tych, którzy nie wiedzą: wylądowałam w karetce jakieś 5 minut po wejściu na stadion :P Także pamiątka będzie chyba na nodze do końca życia.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

a któż Cię zranił niecnie na gdańskiej ziemi?
Why so serious?
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Agata BJ pisze:Z ciekawostek dodam, że mijają dwa miesiące od koncertu, a na mojej nodze pozostaje blizna upamiętniająca ten wspaniały dzień :D Dla tych, którzy nie wiedzą: wylądowałam w karetce jakieś 5 minut po wejściu na stadion :P Także pamiątka będzie chyba na nodze do końca życia.
W końcu mieli do roboty ci ludzie, którzy wylicytowali za kilkaset złotych udział w ekipie ratunkowej :D

Ja nie zapomnę zapachu lizolu z "płytowych" toi-toi. Co jak co, ale nawet tam dało się odczuć klimat koncertu. Przed bramą tak długo trzeba było oczekiwac, że prawdziwym marzeniem było wtargnąć do takiego kibelka zaraz po wejściu na stadion. A w kabinach niczym w garderobie samego JBJ :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Yossarian pisze:a któż Cię zranił niecnie na gdańskiej ziemi?
Cóż mogę powiedzieć.. :D Moja własna głupota? Chyba tak. "Proszę nie biec", tak mówili. No to weszłam na płytę i..pobiegłam :D Po drodze zaliczając metalową, karbowaną glebę :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Agata BJ, nie każdy może powiedzieć, że przelał krew dla Bon Jovi. Ty możesz ;]
Why so serious?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”