Wracajac do tematu, ja nie moge sie pochwalic zbyt duzymi sukcesami wokalnymi. Bedac jeszcze w podstawowce spiewalam w scholi w pobliskim kosciele. W 1 klasie podst. mialam sie zapisac tez na lekcje pianina, ale nie stety przez chorobe nic z tego nie wyszlo
WASZE SUKCESY MUZYCZNE :)
Moderator: Mod's Team
Boze, przestancie sie klocic. To naprawde robi sie nudne. A tak w ogole Kochany Rattie, ja sie tak zastanawiam co Ty tak naprawde tutaj robisz :?: :?: Czy jestes tu po to, zeby szerzyc niekonczace sie ofttopy :?: Bo chyba taka jest Twoja rola, prawda :?: :?:
Wracajac do tematu, ja nie moge sie pochwalic zbyt duzymi sukcesami wokalnymi. Bedac jeszcze w podstawowce spiewalam w scholi w pobliskim kosciele. W 1 klasie podst. mialam sie zapisac tez na lekcje pianina, ale nie stety przez chorobe nic z tego nie wyszlo
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Tatiana pisze:Boze, przestancie sie klocic. To naprawde robi sie nudne. A tak w ogole Kochany Rattie, ja sie tak zastanawiam co Ty tak naprawde tutaj robisz :?: :?: Czy jestes tu po to, zeby szerzyc niekonczace sie ofttopy :?: Bo chyba taka jest Twoja rola, prawda :?: :?
kwestie swojej obecności na tym forum wyjaśniałem już ze 30 razy
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
dobra moze ja tez cos napisze..
jak wiekszosc od wczesnego zycia jestem zwiazana z muzyka ...
wokal od 4roku zycia ksztaltowany,nauka gry na sprzetach perkusyjnych ale nie opanowa oczywiscie do konca .Zawsze w szkolach bralam udzial w roznych organizacjach teatralanych i wszelkie wystapienia spiewane byly moja psaja ( nie mowie o przedszkolyu tylko o liceum i grze w teatrze). 5 lat w zespolach od Hard - black metal, Hur kupe lat z przerwami poprostu brak czasu. Po operacji tarczycy moj glos bardzo ucierpial i nie spiewam nigdzie bo nie jest to samo co kiedys . Od zawsze staralm sie anuczyc grac na gitarze ale chyba to nie dla mnie instrument ..chociaz bym bardzo chciala nauczyc sie grac.
jak wiekszosc od wczesnego zycia jestem zwiazana z muzyka ...
wokal od 4roku zycia ksztaltowany,nauka gry na sprzetach perkusyjnych ale nie opanowa oczywiscie do konca .Zawsze w szkolach bralam udzial w roznych organizacjach teatralanych i wszelkie wystapienia spiewane byly moja psaja ( nie mowie o przedszkolyu tylko o liceum i grze w teatrze). 5 lat w zespolach od Hard - black metal, Hur kupe lat z przerwami poprostu brak czasu. Po operacji tarczycy moj glos bardzo ucierpial i nie spiewam nigdzie bo nie jest to samo co kiedys . Od zawsze staralm sie anuczyc grac na gitarze ale chyba to nie dla mnie instrument ..chociaz bym bardzo chciala nauczyc sie grac.
Nie omieszkam jeszcze raz dorzucić swoje "5 groszy"
Otóż: co tam moje talenty, co tam certyfikaty, dyplomy, kolejne stopnie wtajemniczenia w tajemną moc muzykoterapii
To wszytko mało, to wszytko nic... największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO
i muszę przyznać:przed marakasami Jaśka chyle czoła 
Otóż: co tam moje talenty, co tam certyfikaty, dyplomy, kolejne stopnie wtajemniczenia w tajemną moc muzykoterapii

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Mam takie pytanie, czy na tym forum jest chociaż jedna dziewczyna, dla której ten zespół to jest grupa kilku facetów tworzących muzykę, a nie 'Jasiek i reszta'??Ptysia pisze: największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO![]()
![]()
![]()
(i żeby nie było, to nie jest atak na Ptysię
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Trafne spostrzeżenie Rattie
.
Cóż, kiedyś udzielałem się wokalnie w pewnej nic nie wartej kapeli rockowej. I tyle
.
Cóż, kiedyś udzielałem się wokalnie w pewnej nic nie wartej kapeli rockowej. I tyle
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2006, o 15:43 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Rattie pisze:Mam takie pytanie, czy na tym forum jest chociaż jedna dziewczyna, dla której ten zespół to jest grupa kilku facetów tworzących muzykę, a nie 'Jasiek i reszta'??Ptysia pisze: największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO![]()
![]()
![]()
(i żeby nie było, to nie jest atak na Ptysię)
Tak. JA.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ja tez kocham bon jovi za calosc za kazdego czlonka co robi dobra muze dla mnie to calos a nie asiek i reszta bo sam jasiek to wiadomo za sam nie osiagnol nic..Bon Jovi to jednosc i tylko razem naprawde sa super muzykami...
a do sukcesow zaliczymy chodzby konkursowe pisanie tekstow piosenek?
2 dni temu zglosilam sie do jdnego konkursu i moze moze ...
a do sukcesow zaliczymy chodzby konkursowe pisanie tekstow piosenek?
2 dni temu zglosilam sie do jdnego konkursu i moze moze ...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Oczywiście, że ja jestem. I wiele innych.Rattie pisze:Mam takie pytanie, czy na tym forum jest chociaż jedna dziewczyna, dla której ten zespół to jest grupa kilku facetów tworzących muzykę, a nie 'Jasiek i reszta'??Ptysia pisze: największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO![]()
![]()
![]()
(i żeby nie było, to nie jest atak na Ptysię)