WASZE SUKCESY MUZYCZNE :)

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Boze, przestancie sie klocic. To naprawde robi sie nudne. A tak w ogole Kochany Rattie, ja sie tak zastanawiam co Ty tak naprawde tutaj robisz :?: :?: Czy jestes tu po to, zeby szerzyc niekonczace sie ofttopy :?: Bo chyba taka jest Twoja rola, prawda :?: :?:

Wracajac do tematu, ja nie moge sie pochwalic zbyt duzymi sukcesami wokalnymi. Bedac jeszcze w podstawowce spiewalam w scholi w pobliskim kosciele. W 1 klasie podst. mialam sie zapisac tez na lekcje pianina, ale nie stety przez chorobe nic z tego nie wyszlo :P
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Tatiana pisze:Boze, przestancie sie klocic. To naprawde robi sie nudne. A tak w ogole Kochany Rattie, ja sie tak zastanawiam co Ty tak naprawde tutaj robisz :?: :?: Czy jestes tu po to, zeby szerzyc niekonczace sie ofttopy :?: Bo chyba taka jest Twoja rola, prawda :?: :?

kwestie swojej obecności na tym forum wyjaśniałem już ze 30 razy :) :P
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiesz ja np. nie wchodze i nie wypowiadam sie na forach zespolow, ktorych nie slucham, ale jezeli Ty masz jakies blizej nieznane powody to Twoja sprawa :P
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

no i dobrze, już tłumaczyłem czemu tutaj siedzę i nikomu nic do tego. A co Ty robisz to mnie już zupełnie nie interesuje, jak chcesz możesz w każdą pierwszą sobotę miesiąca wyć do księżyca.
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze: jak chcesz możesz w każdą pierwszą sobotę miesiąca wyć do księżyca.
Odpusc sobie z takimi propozycjami, dobrze :P Jak sam chcesz to prosze bardzo, nikt Ci nie broni :P Jak widac masz rozne zainteresowania, nawet przesiadywanie na forum zespolow, ktorymi aktualnie pomiatasz :P :P

KONIEC
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

dobra moze ja tez cos napisze..
jak wiekszosc od wczesnego zycia jestem zwiazana z muzyka ...
wokal od 4roku zycia ksztaltowany,nauka gry na sprzetach perkusyjnych ale nie opanowa oczywiscie do konca .Zawsze w szkolach bralam udzial w roznych organizacjach teatralanych i wszelkie wystapienia spiewane byly moja psaja ( nie mowie o przedszkolyu tylko o liceum i grze w teatrze). 5 lat w zespolach od Hard - black metal, Hur kupe lat z przerwami poprostu brak czasu. Po operacji tarczycy moj glos bardzo ucierpial i nie spiewam nigdzie bo nie jest to samo co kiedys . Od zawsze staralm sie anuczyc grac na gitarze ale chyba to nie dla mnie instrument ..chociaz bym bardzo chciala nauczyc sie grac.
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Nie omieszkam jeszcze raz dorzucić swoje "5 groszy"
Otóż: co tam moje talenty, co tam certyfikaty, dyplomy, kolejne stopnie wtajemniczenia w tajemną moc muzykoterapii :lol: :lol: :lol: :D :aniol: ;) :lol: :lol: To wszytko mało, to wszytko nic... największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO :PPPP :PPPP :PPPP i muszę przyznać:przed marakasami Jaśka chyle czoła ;)
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Ptysia pisze: największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO :PPPP :PPPP :PPPP
Mam takie pytanie, czy na tym forum jest chociaż jedna dziewczyna, dla której ten zespół to jest grupa kilku facetów tworzących muzykę, a nie 'Jasiek i reszta'??

(i żeby nie było, to nie jest atak na Ptysię :) )
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Trafne spostrzeżenie Rattie :D .

Cóż, kiedyś udzielałem się wokalnie w pewnej nic nie wartej kapeli rockowej. I tyle :P .
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2006, o 15:43 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
bonmanka
It's My Life
It's My Life

Post autor: bonmanka »

mnie Jasiek nie jarzy ... juz mi przeszlo a atakuj sobie ile chcesz ja sie juz nie czepiam ;) :mrgreen: ;)
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Rattie pisze:
Ptysia pisze: największym i najwspamnialszym dokonaniem muzycznym w moim życiu było możliwośc OGL?DANIA JASIA I SP NA ?YWO :PPPP :PPPP :PPPP
Mam takie pytanie, czy na tym forum jest chociaż jedna dziewczyna, dla której ten zespół to jest grupa kilku facetów tworzących muzykę, a nie 'Jasiek i reszta'??

Tak. JA.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

ja tez kocham bon jovi za calosc za kazdego czlonka co robi dobra muze dla mnie to calos a nie asiek i reszta bo sam jasiek to wiadomo za sam nie osiagnol nic..Bon Jovi to jednosc i tylko razem naprawde sa super muzykami...

a do sukcesow zaliczymy chodzby konkursowe pisanie tekstow piosenek?
2 dni temu zglosilam sie do jdnego konkursu i moze moze ...:)
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No to Rokitka trzymamy kciuki :) Dla mnie BJ to 5 facetow, z ktorych KAZDY robi cos niezwyklego. No a coz zrobic, ze Jon jest wokalista i jest najbardziej charakterystyczny? I chyba stad to 'Jon i reszta".
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Rattie pisze:

Oczywiście, że ja jestem. I wiele innych.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Ja napiszę tylko tyle, że sam Jon to nie to samo co BJ. Bez Richa, Dave'a i Tico byłoby do kitu. Przecież to norma, że większość kojarzy zespół po przez jego wokalistę i dla tego niektórym się wydaje, że uwielbiany jest tylko Jasiek :mruga: A to jest nieprawda
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”