Spoko, Młody robię lifting na stare lataDin_Winter pisze:od razu odmłodniałeś Tomkerale dla mnie zawsze będziesz rockowym dziadkiem z najlepszych czasów
![]()
![]()
Jak jeszcze zetnę włosy i staniemy obok siebie to nikt nie pozna kto jest młodszy
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
czyli na podstawie tego wnioskuje że grałeś w The BeatlesTomker pisze:Skoro tak twierdzisz MłodyDin_Winter pisze:Tomker pisze:Yossarian, nikt! Na szczęście, bo on jest dużo starszy nawet ode mnie![]()
niemożliwe!!!![]()
OK, przyznaję - w czasach gdy ja już słuchałem Bon Jovi to Richie był jeszcze małym dzieckiem, pasuje?
o ! jak dożyję to powinienem już mieć emerycki karnet do pubuDin_Winter pisze:czyli na podstawie tego wnioskuje że grałeś w The BeatlesTomker pisze:Skoro tak twierdzisz MłodyDin_Winter pisze:
niemożliwe!!!![]()
OK, przyznaję - w czasach gdy ja już słuchałem Bon Jovi to Richie był jeszcze małym dzieckiem, pasuje?![]()
![]()
nie no, sorka, nie wiem co piszę, jestem nieprzytomny, ale powiem jedno jeszcze na trzeźwo, Tomker za 3 lata idziemy się napić
Ja mam taką zasadę. Jeśli kupujesz albumy studyjne danego wykonawcy na jednym nośniku, bądź konsekwentny i kupuj je dalej (choćby na Allegro). W waszym wypadku mogą być wyjątki. Możecie mieć osiem studyjnych albumów Bon Jovi na kasetach (od self-titled do Bounce), a resztę na kompaktach. Jeżeli chodzi o te kasety Bartosiewicz, to Love jest jej pierwszym solowym albumem studyjnym, a Szok 'n' Show trzecim. Dlatego chcę mieć kasety z jej drugim (Sen) i piątym (Wodospady) albumem studyjnym. Skoro kupiłem te dwa albumy na kasetach, to te dwa kolejne muszą być na tym samym nośniku. PS: Nie za bardzo lubię album Dziecko z 1997 roku; być może dlatego że swego czasu był za bardzo ograny w mediach.BlackDot pisze:Dlaczego?Trzeba mieć pewną dozę konsekwencji, jeśli chodzi o zakup albumów studyjnych jednego wykonawcy. Skoro kupiłeś dwa albumy danego wykonawcy na kasecie, to musisz się tego trzymać i kolejne albumy też kupować na tym nośniku.