Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Din_Winter pisze:od razu odmłodniałeś Tomker :D ale dla mnie zawsze będziesz rockowym dziadkiem z najlepszych czasów :D ;) :lol:
Spoko, Młody robię lifting na stare lata ;) :D

Jak jeszcze zetnę włosy i staniemy obok siebie to nikt nie pozna kto jest młodszy ;)
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

A ja sobie wrzuciłem sygnaturę. Moje TOP3, jeśli chodzi o muzykę. ;)
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Tomker, mówił Ci ktoś, że wyglądasz jak Richie Sambora? ;]
Why so serious?
usunięty użytkownik 4858

Yossarian, nikt! Na szczęście, bo on jest dużo starszy nawet ode mnie :D

[ Dodano: 2013-07-10, 22:56 ]
Smolek pisze:A ja sobie wrzuciłem sygnaturę. Moje TOP3, jeśli chodzi o muzykę. ;)
czy kolory mają znaczenie? ;)
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Tomker pisze:Yossarian, nikt! Na szczęście, bo on jest dużo starszy nawet ode mnie :D

niemożliwe!!! :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Din_Winter pisze:
Tomker pisze:Yossarian, nikt! Na szczęście, bo on jest dużo starszy nawet ode mnie :D

niemożliwe, że nikt tego jeszcze nie zauważył? ;]
Why so serious?
usunięty użytkownik 4858

Din_Winter pisze:

Skoro tak twierdzisz Młody :D
OK, przyznaję - w czasach gdy ja już słuchałem Bon Jovi to Richie był jeszcze małym dzieckiem, pasuje? :D
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Tomker pisze:
Din_Winter pisze:

OK, przyznaję - w czasach gdy ja już słuchałem Bon Jovi to Richie był jeszcze małym dzieckiem, pasuje? :D
czyli na podstawie tego wnioskuje że grałeś w The Beatles :D :lol:
nie no, sorka, nie wiem co piszę, jestem nieprzytomny, ale powiem jedno jeszcze na trzeźwo, Tomker za 3 lata idziemy się napić :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Czy ktoś z was ma jeszcze kasety magnetofonowe i wciąż ich słucha? Bo ja tak. Mam wieżę która ma taką opcję. I prawdę mówiąc, ona nie jest nowa, bo kupiona w 1998 roku. Pewnie zapytacie mnie, dlaczego chcę te dwa albumy Edyty Bartosiewicz na kasetach? Odpowiedź jest prosta. Niedawno kupiłem dwie oryginalne kasety tej polskiej wokalistki z podwójnymi brwiami. Te albumy to Love i Szok 'n' Show. Trzeba mieć pewną dozę konsekwencji, jeśli chodzi o zakup albumów studyjnych jednego wykonawcy. Skoro kupiłeś dwa albumy danego wykonawcy na kasecie, to musisz się tego trzymać i kolejne albumy też kupować na tym nośniku.
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Tomker pisze: [ Dodano: 2013-07-10, 22:56 ]
Smolek pisze:A ja sobie wrzuciłem sygnaturę. Moje TOP3, jeśli chodzi o muzykę. ;)
czy kolory mają znaczenie? ;)
Nie mają. ;)
usunięty użytkownik 4858

Din_Winter pisze:
Tomker pisze:
Din_Winter pisze:
czyli na podstawie tego wnioskuje że grałeś w The Beatles :D :lol:
nie no, sorka, nie wiem co piszę, jestem nieprzytomny, ale powiem jedno jeszcze na trzeźwo, Tomker za 3 lata idziemy się napić :D
o ! jak dożyję to powinienem już mieć emerycki karnet do pubu ;) :D

Nie, no spoko alkoholu nigdy nie odmawiam, jakieś zasady trzeba mieć! ;)
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Geminiman019,
ja mam kasety, między innymi Smerfne Hity :D i moje ulubione One Wild Night; lubię dźwięk zużytej taśmy, zawsze brzmi inaczej. Ale niestety nie słucham bo odtwarzacz się zepsuł.
Why so serious?
usunięty użytkownik 4858

Geminiman019, a mnie najbardziej zaciekawiło, że Edyta Bartosiewicz ma podwójne brwi... muszę sprawdzić

Co do kaset, mam jeszcze jakieś stare pojedyncze sztuki, ale nie sądzę, żeby można je było jeszcze jakoś zdemagnesować i usłyszeć dobry dźwięk
Awatar użytkownika
BlackDot
It's My Life
It's My Life

Post autor: BlackDot »

Trzeba mieć pewną dozę konsekwencji, jeśli chodzi o zakup albumów studyjnych jednego wykonawcy. Skoro kupiłeś dwa albumy danego wykonawcy na kasecie, to musisz się tego trzymać i kolejne albumy też kupować na tym nośniku.
Dlaczego?
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

BlackDot pisze:
Trzeba mieć pewną dozę konsekwencji, jeśli chodzi o zakup albumów studyjnych jednego wykonawcy. Skoro kupiłeś dwa albumy danego wykonawcy na kasecie, to musisz się tego trzymać i kolejne albumy też kupować na tym nośniku.
Dlaczego?
Ja mam taką zasadę. Jeśli kupujesz albumy studyjne danego wykonawcy na jednym nośniku, bądź konsekwentny i kupuj je dalej (choćby na Allegro). W waszym wypadku mogą być wyjątki. Możecie mieć osiem studyjnych albumów Bon Jovi na kasetach (od self-titled do Bounce), a resztę na kompaktach. Jeżeli chodzi o te kasety Bartosiewicz, to Love jest jej pierwszym solowym albumem studyjnym, a Szok 'n' Show trzecim. Dlatego chcę mieć kasety z jej drugim (Sen) i piątym (Wodospady) albumem studyjnym. Skoro kupiłem te dwa albumy na kasetach, to te dwa kolejne muszą być na tym samym nośniku. PS: Nie za bardzo lubię album Dziecko z 1997 roku; być może dlatego że swego czasu był za bardzo ograny w mediach.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”