Nickelback

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

EVENo

Post autor: EVENo »

Fromasz1899 pisze:hmm może niedokładnie sprecyzowałem powinienem był napisać że podoba mi się a nie uważam ją za jedną z najlepszych ;p bo tak nie jest
Chyba dalej nie kumasz. Hero to nie jest piosenka Nickelbacka, tylko Chada Kroegera.
KondZik

Post autor: KondZik »

Najbardziej lubie Too bad. Kiedyś lubiłem ten zespół, jedynie ostatnią płyte niecierpie. Ogólnie wyrosłem, jednak coś w tym jest że określani są najgorszym zespołem rockowym z tych "dużych" obecnie. Grają chwilami za prosto wręcz.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

EVENo pisze:
Fromasz1899 pisze:hmm może niedokładnie sprecyzowałem powinienem był napisać że podoba mi się a nie uważam ją za jedną z najlepszych ;p bo tak nie jest
Chyba dalej nie kumasz. Hero to nie jest piosenka Nickelbacka, tylko Chada Kroegera.
Piosenka Chada nagrana do spider-mana. ale widziałem że na jakimś koncercie ją grali.
nie będę się kłócił tak mega fanem nie jestem, mogę czegoś nie wiedzieć :P
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

Do Nickelbacka mam dość ambiwalentne podejście. Słuchałem trochę tego zespołu w 2002 roku, kiedy to wypłynął wielkim hiem "How You Remind Me" i płytą "Silver Side Up". Zresztą, kto wtedy nie słuchał Kanadyjczyków? Choćby biernie.
"The State" w ogóle mi nie podchodzi. Na "Curb" podobały mi się "Where?", "Fly" ale o płycie daaaaawno zapomniałem. Co do krążków po 2002 roku to przesłuchałem (chyba) tylko "The Long Road". Późniejsze wydawnictwa omijałem szerokim łukiem. To nie jest granie dla mnie, chociaż z sentymentu leży na półce albumik z 2002 roku. Parashar się postarał. Miło czasem sobie włączyć i przypomnieć, że kiedyś miało sie te 11 lat mniej i świat był troszkę inny...
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Talia pisze:
Ricky Skywalker pisze:Jedziem? :)
Ja jadem na pewno :D
Teraz tylko czyham na GC :diabel:
Właśnie ustrzeliłem GC :czarodziej:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
koala555
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: koala555 »

Też planuje się wybrać na ten koncert. Jak sprawdzałam na eventimie to już nie było GC do kupienia ;/
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Aktualnie jeszcze 1 jest :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Ricky Skywalker pisze:Aktualnie jeszcze 1 jest :)
Tylko jeden? Cholerka, chcę jechać, ale kupić bilet mogę dopiero pod koniec miesiąca...
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Ponoć te bilety ciągle wskakują w drobnych ilościach. W Gdańsku Thorgal mi mówił, że były któregoś dnia, potem nie było, wczoraj z ciekawości wszedłem - były 3... :D trzeba sprawdzać regularnie, po prostu :)
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Oby tak było :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
koala555
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: koala555 »

Dzisiaj udało dorwać mi się do komputera, ale jak zobaczyłam na bilety to nadal nie ma GC .. ehh ..
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Dla waszej wiadomości, piosenka How You Remind Me w podsumowaniu roku 2002 Listy 30 TON, była na ostatniej trzydziestej pozycji, czyli na szarym końcu zestawienia.
EVENo

Post autor: EVENo »

Geminiman019 pisze:Dla waszej wiadomości, piosenka How You Remind Me w podsumowaniu roku 2002 Listy 30 TON, była na ostatniej trzydziestej pozycji, czyli na szarym końcu zestawienia.
Znaleźć się w trzydziestu najlepszych piosenkach roku to nie taki szary koniec.
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

EVENo pisze:
Geminiman019 pisze:Dla waszej wiadomości, piosenka How You Remind Me w podsumowaniu roku 2002 Listy 30 TON, była na ostatniej trzydziestej pozycji, czyli na szarym końcu zestawienia.
Znaleźć się w trzydziestu najlepszych piosenkach roku to nie taki szary koniec.
Ale skoro to był wielki radiowy przebój (zresztą grany do dzisiaj), to powinien się znaleźć przynajmniej w pierwszej dziesiątce. Miejsce #30 w podsumowaniu rocznym wygląda naprawdę mizernie. A Baśka Wilków w tym samym podsumowaniu była na miejscu #28, co również uważam za porażkę (powinna być w pierwszej piątce zestawienia).
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

http://www.gumtree.pl/cp-bilety/kielce/ ... -501900265

tu jest jeden GC za normalną cenę ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”