Chyba dalej nie kumasz. Hero to nie jest piosenka Nickelbacka, tylko Chada Kroegera.Fromasz1899 pisze:hmm może niedokładnie sprecyzowałem powinienem był napisać że podoba mi się a nie uważam ją za jedną z najlepszych ;p bo tak nie jest
Nickelback
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
Piosenka Chada nagrana do spider-mana. ale widziałem że na jakimś koncercie ją grali.EVENo pisze:Chyba dalej nie kumasz. Hero to nie jest piosenka Nickelbacka, tylko Chada Kroegera.Fromasz1899 pisze:hmm może niedokładnie sprecyzowałem powinienem był napisać że podoba mi się a nie uważam ją za jedną z najlepszych ;p bo tak nie jest
nie będę się kłócił tak mega fanem nie jestem, mogę czegoś nie wiedzieć
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Do Nickelbacka mam dość ambiwalentne podejście. Słuchałem trochę tego zespołu w 2002 roku, kiedy to wypłynął wielkim hiem "How You Remind Me" i płytą "Silver Side Up". Zresztą, kto wtedy nie słuchał Kanadyjczyków? Choćby biernie.
"The State" w ogóle mi nie podchodzi. Na "Curb" podobały mi się "Where?", "Fly" ale o płycie daaaaawno zapomniałem. Co do krążków po 2002 roku to przesłuchałem (chyba) tylko "The Long Road". Późniejsze wydawnictwa omijałem szerokim łukiem. To nie jest granie dla mnie, chociaż z sentymentu leży na półce albumik z 2002 roku. Parashar się postarał. Miło czasem sobie włączyć i przypomnieć, że kiedyś miało sie te 11 lat mniej i świat był troszkę inny...
"The State" w ogóle mi nie podchodzi. Na "Curb" podobały mi się "Where?", "Fly" ale o płycie daaaaawno zapomniałem. Co do krążków po 2002 roku to przesłuchałem (chyba) tylko "The Long Road". Późniejsze wydawnictwa omijałem szerokim łukiem. To nie jest granie dla mnie, chociaż z sentymentu leży na półce albumik z 2002 roku. Parashar się postarał. Miło czasem sobie włączyć i przypomnieć, że kiedyś miało sie te 11 lat mniej i świat był troszkę inny...
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Ponoć te bilety ciągle wskakują w drobnych ilościach. W Gdańsku Thorgal mi mówił, że były któregoś dnia, potem nie było, wczoraj z ciekawości wszedłem - były 3...
trzeba sprawdzać regularnie, po prostu 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Ale skoro to był wielki radiowy przebój (zresztą grany do dzisiaj), to powinien się znaleźć przynajmniej w pierwszej dziesiątce. Miejsce #30 w podsumowaniu rocznym wygląda naprawdę mizernie. A Baśka Wilków w tym samym podsumowaniu była na miejscu #28, co również uważam za porażkę (powinna być w pierwszej piątce zestawienia).EVENo pisze:Znaleźć się w trzydziestu najlepszych piosenkach roku to nie taki szary koniec.Geminiman019 pisze:Dla waszej wiadomości, piosenka How You Remind Me w podsumowaniu roku 2002 Listy 30 TON, była na ostatniej trzydziestej pozycji, czyli na szarym końcu zestawienia.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt: