A wiesz, że ja dokładnie mógłbym to samo napisać o BJ (no, poza poziomem koncertów). BJ to też juz jest pop-rock, kapela, która poszła za modą.Piotrek pisze:Koncerty Green Day ............hmmm jeszcze tego linka nie widziałem, ale koncerty widziałem, wiem jak wygladają .....byli tez w Polsce.
Jedno wilekie przedstawienie i "zabawa". Nic szcególnego. Po za tym nie cierpie tego zespołu. Nie jestem uprzedzony bo miałem okazji słuchać wielu ich piosenek itd. To tylko TRZECH głupoli z pomalowanymy gembami robiący świetny SHOW , ale NIC PO ZA TYM. Nie porównjmy Bon Jovi i zadnego innego sespołu z tej pułki i z tego gatunku do tego zespołu jka Green Day czy Blink. To prawda, że ich koncerty sa żywiołowe, ale to chyba odciągnięcie uwagi od wszendobylskiej komercyjnej tandety muzyczbej tam panującej. Nie będa nikomu wmawiał co o tym zespole sądze , ale wielu ludzi o takim guście muzycznym jak ja, się śmieje z tej kapeli. Sprzedany punk - pop punk i tyle uueeehhh. To jest muzyka dla wchodzących w dokjrzałośc dziewczynek, które szukają rockowych doznań i rockowej "drogi muzycznej" .... i trafiają właśnie na takie zespoły power punkowe ... tanio, lekko, szybko i przyjemnie. Jak im się osłucha szukają czego innego...... znam osobiście takie przypadki
:P:P
Rokitka:
Dla mas debili?? Nieeee my tuuu nikogoooo nie obrażammmyyyyyAle porownywac BJ do GD to jzu cos strasznego i zle to na przyszlosc mowi bo jak oni pojda tym kierunkiem to stana sie zespolem dla mas debili co lubia piosenki o niczym bez senu .wazne by mialy fajna melodie i sliczna otoczke.
Piotrek:
A ja sprzątam przy okazji słuchając 'Lemurię' Theriona. To znaczy, że to też łatwa, szybka i przyjemna muzyka??Można słuchać ich muzyki , ale.... ja też czasami słucham, jednak tylko przy sprzątaniu, albo myciu samochodu... praca idzie po prosru szybciej
Tak jak punk dla większości fanów rockaDla większości prawdziwych fanów Punka.... U2, Deep Purple, Pink Floy i miedzy innymi Bon Jovi itd... to G***O.
Hehehehe, a BJ (jak i 90% innych kapel) to faktycznie takie płyty nagrywają, że nic innego tylko siąść i zastanowić się nad sensem wszechświata.Jak GD wyda jakis dobry album "zmuszający do myśłenia" to moge go pochwalić, ale...........