Do Polski przyjeżdża jakiś ZBIERAJBAND. Co się stało z tym zespołem???
Gdzie jest BJ??? Pytam poważnie.
.
.
.
.
.
.
P.S
Tak od siebie i na marginesie. Tacy starzy pierdziele jak ja zawsze będą narzekać, ale w Was jest siła.
Życzę Wszystkim fajnego udanego koncertu. Jakby do tego nie podchodzić moment historyczny
Dajcie czadu Bawcie się najlepiej jak umiecie.
Rock N' Roll Is Not Dead
latałem dziś po Gdańsku w koszulce BJ i nie spotkałem ani jednego fana! chyba, że wszyscy trzymają koszulki na dzień koncertu żeby się nic nie stało i chodzą incognito :> na PGE wybieram się jutro. podobno można wejść do środka
były dwie opcje diam,onda z a 790 goły bilet i za 1490 z papu i piciem ( jak na złosc samych biletów nie było na początku:-( ) ale watpie czy ci co będa jedli i pili będą miec miejsce na barierce, co najwyzej 2-3 rząd
fmk. pisze:latałem dziś po Gdańsku w koszulce BJ i nie spotkałem ani jednego fana! chyba, że wszyscy trzymają koszulki na dzień koncertu żeby się nic nie stało i chodzą incognito :> na PGE wybieram się jutro. podobno można wejść do środka
Niestety wejść do środka nie można. Przynajmniej mnie dzisiaj nie wpuszczono. Usłyszałam, że jest całkowicie zamknięty do wtorku włącznie.
thorgal_30 pisze:były dwie opcje diam,onda z a 790 goły bilet i za 1490 z papu i piciem ( jak na złosc samych biletów nie było na początku:-( ) ale watpie czy ci co będa jedli i pili będą miec miejsce na barierce, co najwyzej 2-3 rząd
ja mam z jedzeniem i piciem, miała być też impreza przed koncertem, ale wole zając sobie miejsce niż obżerać się tylko dlatego, że taki bilet kupiłem Chodzi mi o to jak wygląda to od strony organizacyjnej,czy trzeba biec i zajmować miejsce od 15 czy jest to w miarę na luzie i można się trochę pokręcić
fmk. pisze:latałem dziś po Gdańsku w koszulce BJ i nie spotkałem ani jednego fana! chyba, że wszyscy trzymają koszulki na dzień koncertu żeby się nic nie stało i chodzą incognito :>
Ja ze swoim lubym też wczoraj latałam po Gdańsku (tylko, że w cywilu) i też nikogo nie spotkaliśmy.
A tak przy okazji podobno wszyscy ludzie którzy wynajmują pokoje w tej samej miejscówce co ja idą jutro na koncert BJ, zastanawiam się czy nie ma tu kogoś z forum (ul. Błońska)
Słuchajcie, jeśli dobrze doczytałam, to znaczy, że pierwsza SKM do Gdańsk Expo (Stadion) odjeżdża dopiero o 17, tak? Czyli wcześniej jedynymi opcjami dojazdu komunikacją miejską jest tramwaj i autobus?
kejt93bub pisze:Słuchajcie, jeśli dobrze doczytałam, to znaczy, że pierwsza SKM do Gdańsk Expo (Stadion) odjeżdża dopiero o 17, tak? Czyli wcześniej jedynymi opcjami dojazdu komunikacją miejską jest tramwaj i autobus?
Przyznam, że byłam zdziwiona, myślałam, że od 14 SKM będzie jeździć. O 17 to się mogą wypchać