Kamiila pisze: pozostaje mi tylko załatwić zwolnienie lekarskie, ale chociażbym miała nie zdać roku, to pojadę na ten koncert ;P

Moderator: Mod's Team
czyżby UAM?Kamiila pisze:czy tylko na mojej uczelni jest tak, że trzeba przedstawić zaświadczenie lekarskie, że nie można się stawić na egzaminie, a raz zatwierdzony termin jest nie do ruszenia?
W takim razie nie jesteś samaKamiila pisze:ależ oczywiście, że tak
ja 18 będę po tych najmniej ważnych egzaminach, ale te najważniejsze dla mojego kierunku właśnie od 19 się zaczynają, ale co tam... koncert najważniejszy, a będziemy się martwić późniejmonjovi pisze:
W takim razie nie jesteś samadopóki nie udowodnisz, że jesteś konająca i nie mozesz się stawić na egzamin wstawiają 2
a poza tym terminy musza być dla nich wygodne a nie tam dla jakiś studentów
mi się jakoś udało, ostatni egzamin 17 czerwca, czasami robią kilka terminów, a czasami 1 i nie ma zmiłuj
Zazdroszczę uczelni/wydziałuKondZik pisze:U mnie nie ma takich fajnych przepisów ale... mam 18 coś i 20 ale nie 19Więc czekam na Ryszarda, a jeśli się nie pojawi to pomyśle co zrobić...
Tomker pisze:zawsze można wziąć notatki do pociągu i przestudiować te parę godzin. A potem zrobić z tego confetti na Crasha