zamieszczamy i oglądamy

Tutaj możesz zamieścić, linki i informacje jakie znalazłeś w prasie i internecie. Tutaj informuj także o nadchodzących programach, webcastach itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dorota pisze:
It’s very difficult for us because in truth it’s almost a point: you gotta ask him. He didn’t show up. That’s all what happened. He didn’t get fired, we didn’t have a fight, we’ve been through this before and when he works through his personal issues then he can talk about, you know, (?) if at all he chooses to come back. We love him, we miss him, it’s different but it’s still just as good. And we’re fortunate that the guy who filled in for him last time when he had issues was available so the shows had not suffered. Richie Sambora is always gonna be a member of the band till he decides that he’s not. Like Tic said: he’s got a life outside the band and he’s got personal issues that he’s got to deal with.
If at all he chooses to come back? Hmm, czy ja coś przegapiłam? Jakie „if at all”? ;/
No bo jeśli to jest ta sprawa z Avą to niekoniecznie musi wrócić na jakikolwiek koncert tej trasy.
Richie się zarzeka, że jest w zespole, kocha zespół i wróci. Jon mówi, że go kochają, tęsknią i brakuje im go. Piłka po stronie Richiego, który ma życie poza zespołem - Ava?
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Adrian pisze:
Dorota pisze:
It’s very difficult for us because in truth it’s almost a point: you gotta ask him. He didn’t show up. That’s all what happened. He didn’t get fired, we didn’t have a fight, we’ve been through this before and when he works through his personal issues then he can talk about, you know, (?) if at all he chooses to come back. We love him, we miss him, it’s different but it’s still just as good. And we’re fortunate that the guy who filled in for him last time when he had issues was available so the shows had not suffered. Richie Sambora is always gonna be a member of the band till he decides that he’s not. Like Tic said: he’s got a life outside the band and he’s got personal issues that he’s got to deal with.
If at all he chooses to come back? Hmm, czy ja coś przegapiłam? Jakie „if at all”? ;/
No bo jeśli to jest ta sprawa z Avą to niekoniecznie musi wrócić na jakikolwiek koncert tej trasy.
Richie się zarzeka, że jest w zespole, kocha zespół i wróci. Jon mówi, że go kochają, tęsknią i brakuje im go. Piłka po stronie Richiego, który ma życie poza zespołem - Ava?
Hmm, no tak, ale jakoś tak dramatycznie to zabrzmiało... jeśli w ogóle zamierza wrócić... Jak na ostatniej trasie Richie był na odwyku wypowiadali się w trochę innym tonie.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dorota pisze:
Adrian pisze:
Dorota pisze: If at all he chooses to come back? Hmm, czy ja coś przegapiłam? Jakie „if at all”? ;/
Hmm, no tak, ale jakoś tak dramatycznie to zabrzmiało... jeśli w ogóle zamierza wrócić... Jak na ostatniej trasie Richie był na odwyku wypowiadali się w trochę innym tonie.
Tylko że wtedy to oni go wypchali, a tutaj on nie przyszedł. I tam był odwyk a tutaj w wolnym czasie to on może pić ;)
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Adrian pisze:
Dorota pisze:
Adrian pisze: No bo jeśli to jest ta sprawa z Avą to niekoniecznie musi wrócić na jakikolwiek koncert tej trasy.
Tylko że wtedy to oni go wypchali, a tutaj on nie przyszedł. I tam był odwyk a tutaj w wolnym czasie to on może pić ;)
No nie wiem co on tam robi, ale jakby nie patrzeć nie brzmi to optymistycznie :P

Ale pozytywna informacja z tej konferencji jest taka, że Jon PRAWIE zapamiętał datę naszego koncertu. To się chwali, nawet jeśli pomylił się o dzień :))
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Dorota pisze: Jakie „if at all”? ;/
???
nie fajnie ;/

i gdzie David? u fryzjera loki kręci?
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

jeżeli ma kłopot z Avą, to niech weźmie ją ze sobą.
Why so serious?
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

imp pisze:
Dorota pisze: Jakie „if at all”? ;/
???
nie fajnie ;/

i gdzie David? u fryzjera loki kręci?

David jeździ na koniach :P https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 5391_n.jpg

z tego co wiem, to on jeździ konno, a w Wiedniu jest jedna z najsłynniejszych Szkół Jazdy Konnej ( To jest hiszpańska szkoła ) W tej szkole hodowane są konie razy lipicańskiej, a koniki za nimi to właśnie lipizzanery. Konie tam są uczone takich jakby " tańców " specjalnych figur, chodów, skoków itp. Taka ciekawostka :) Także zakładam ze tam się wybrał, a w któryms momencie pytają sie gdzie David, a Jon mówi, ze powiedział cześć i gdzieś z żoną poszli :)

[ Dodano: 2013-05-17, 18:43 ]
KondZik pisze:Collie wrzuciła konferencje z wczoraj i...
O ile dobrze słysze to mamy od 11 minuty mowa o Polsce.
Jeśli źle zrozumiałem to sorry za błąd, ale jeśli można to prosze o pomoc w dokłądnym zrozumieniu co Jon odpowiada, bo jakość dość słaba (Panie prezesie wywołuje do tablicy :P ).

[ Dodano: 2013-05-17, 13:41 ]
Większość wypowiedzi jest raczej banalna ale w pewnym momencie Jon mówi i nie moge zrozumieć.
Wreszcie mamy coś o POLAND :cfaniak:
Tak, masz rację, mówi. Najpierw pan z Polski pyta się go coś koło 6 minuty, i pyta się się go czego nauczył się przez te lata w show - businessie, jak nie zostać oszukanym itp. I potem koło 11 minuty nasz mówi, ze jesteśmy w Austrii, ale on chce się zapytać o Polskę, Jon odpowiada, ze mamy koncert w Gdańsku ( wymienił nazwę miasta :P) Potem dziennikarz mówi ze to będzie ich drugi pobyt w Polsce, Jon mówi Tak, najpierw Warszawa, teraz tu. Dziennikarz pyta się czy wie coś o Polsce, jakichś muzyków, zespoły itp. Jon mówi, ze mieli bardzo mało czasu. Potem nie jestem pewna ale chyba mówi, ze od tamtego czasu się zmieniło i nic nie wie i coś że nie może sie doczekac tych miejsc gdzie jeszcze nie grali ( ale tego nie jestem pewna, trochę niewyraźnie było ) Tu już na 100 % Dziennikarz pyta się czy wie coś o polskich fanach, publicznosci, Jon mówi ze nie i on ma ma mu powiedzieć, dziennikarz mówi " Są głośni " Jon mówi, ze to dobrze, tak jak oni.
Tyle zrozumiałam : )
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Kama97 pisze:z tego co wiem, to on jeździ konno, a w Wiedniu jest jedna z najsłynniejszych Szkół Jazdy Konnej ( To jest hiszpańska szkoła ) W tej szkole hodowane są konie razy lipicańskiej, a koniki za nimi to właśnie lipizzanery. Konie tam są uczone takich jakby " tańców " specjalnych figur, chodów, skoków itp. Taka ciekawostka :) Także zakładam ze tam się wybrał, a w któryms momencie pytają sie gdzie David, a Jon mówi, ze powiedział cześć i gdzieś z żoną poszli :)
Kama97 wyrazy uznania :brawo:

człowiek się nieustannie dowiaduje nowych rzeczy: takich lipizzanery - ów to w mojej świadomości do dziś nie było :D

Mam nadzieję, że David dobrze się siodła trzyma, i nie spadnie... :x
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

imp pisze:
Kama97 pisze:z tego co wiem, to on jeździ konno, a w Wiedniu jest jedna z najsłynniejszych Szkół Jazdy Konnej ( To jest hiszpańska szkoła ) W tej szkole hodowane są konie razy lipicańskiej, a koniki za nimi to właśnie lipizzanery. Konie tam są uczone takich jakby " tańców " specjalnych figur, chodów, skoków itp. Taka ciekawostka :) Także zakładam ze tam się wybrał, a w któryms momencie pytają sie gdzie David, a Jon mówi, ze powiedział cześć i gdzieś z żoną poszli :)
Kama97 wyrazy uznania :brawo:

człowiek się nieustannie dowiaduje nowych rzeczy: takich lipizzanery - ów to w mojej świadomości do dziś nie było :D

Mam nadzieję, że David dobrze się siodła trzyma, i nie spadnie... :x

Dzięki :) Jako koniara od dzieciaka, czuję się w obowiązku wiedzieć takie rzeczy ^^
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

no, no, na forum widzę mamy wiele różnych specjalizacji :)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Ze mną konie też od 13 lat ;] tak jak i Bon Jovi ;] przeznaczenie można rzec :P
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Kto lubi koncert An Evening with Bon Jovi, powinien zobaczyć poniższą akustyczną wersję Bed of Roses, nagraną w 1992 roku w Australii:

http://www.youtube.com/watch?v=x-J424-yDKY
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Być może to już było, ale wrzucam :))

Richie - Every Road Leads Home to You (Acoustic)

http://www.youtube.com/watch?v=uP8VVMYwoUA
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Talia »

Najprawdopodobniej szykuje nam się kolejny stream z koncertu zespołu. Na fińskiej stronie Iltalehti (podstrona IL-TV), pojawiła się informacja o transmisji pierwszych 30 minut występu zespołu w mieście Tampere, 26.05(niedziela), start g. 20:00
http://www.iltalehti.fi/viihde/20130524 ... 3_vi.shtml
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Talia pisze:Najprawdopodobniej szykuje nam się kolejny stream z koncertu zespołu. Na fińskiej stronie Iltalehti (podstrona IL-TV), pojawiła się informacja o transmisji pierwszych 30 minut występu zespołu w mieście Tampere, 26.05(niedziela), start g. 20:00
http://www.iltalehti.fi/viihde/20130524 ... 3_vi.shtml
Dzięki Talia :) dobra wiadomość :)
To już po jutrze :)

Ale z tego co czytam, to raczej pokaże telewizja IL-TV... nie widzę nic o streamie internetowym..
Ostatnio zmieniony 24 maja 2013, o 18:39 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „TV - Radio - Internet”