ja zamówiłam L-kę - mam 173 cm wzrostu i mam "boczki" i chyba zamówie jeszcze xl-kę żeby się swobodniej czuć, bo koszulka jest dobra i na długośc super, ale ja nie lubię nosić przylegających ciuszków
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
eva80 pisze:ja zamówiłam L-kę - mam 173 cm wzrostu i mam "boczki" i chyba zamówie jeszcze xl-kę żeby się swobodniej czuć, bo koszulka jest dobra i na długośc super, ale ja nie lubię nosić przylegających ciuszków
Chciałam zamówić damską L, ale po dokładniejszym wymierzeniu tego i owego postanowiłam jednak zamówić XL. Mam jakieś 170 cm, pasuje idealnie.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Bonjova pisze:Czy ktoś może zamówił damską L? Chciałabym wiedzieć jak ona rozmiarowo jest w realu,bo nie mogę się zdecydować czy mam zamówić damską L czy męską S.
raczej lepiej męską, chyba że wolisz bardziej przylegającą do ciała
Bonjova pisze:Czy ktoś może zamówił damską L? Chciałabym wiedzieć jak ona rozmiarowo jest w realu,bo nie mogę się zdecydować czy mam zamówić damską L czy męską S.
Ja zamówiłam damską L-kę (zwykle noszę taki rozmiar) i stwierdzam, że ta koszulka wcale nie wypada jak takie typowe eL. Może ze względu na krój, ale jest taka dosyć dopasowana.