Melissa Etheridge
Amerykańska wokalistka aktywna od 1988 roku. Kilkukrotnie wystąpiła wspólnie z Samborą. Poniżej unikatowe nagrania z 1996 roku. Z gitarzystą BJ i Melissą występują tu: Eddie Van Halen, Bryan Adams, Paul Shaffer, Steve Winwood oraz Don Henley.
Dzięki za info, chociaż szczerze mówiąc nie śpieszno mi do oglądania poczynań ekranowych młodej
Ale skoro temat został wreszcie wygrzebany z zapomnienia, to czas zaprezentować kolejną kobietę, bo w kolejce czeka jeszcze 6 dam
Franziska Knuppe
Niemiecka modelka. W 2007 roku partnerka Tico Torresa.
I jeszcze jedno. Kości zostały rzucone. Do pięt tym laskom powyżej nie dosięgam, ale jako że ani Agata, ani Jovizna nie kwapią się, żeby swym zdjęciem urozmaicić temat, to ja, samozwańcza naczelna reprezentantka wszystkich polskich fanek załączam zdjęcie, żeby męska część forum uciekła stąd, gdzie pieprz rośnie i zostawiła ten wątek na jakiś czas w spokoju
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Damned pisze:Franziska Knuppe
Niemiecka modelka. W 2007 roku partnerka Tico Torresa
"Oh my God, it's Tico's ex wife!" To o niej wspomniał Jon na tegorocznym koncercie w Stuttgarcie?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[ Dodano: 2013-05-12, 00:48 ]
alniac pisze:I jeszcze jedno. Kości zostały rzucone. Do pięt tym laskom powyżej nie dosięgam, ale jako że ani Agata, ani Jovizna nie kwapią się, żeby swym zdjęciem urozmaicić temat, to ja, samozwańcza naczelna reprezentantka wszystkich polskich fanek załączam zdjęcie, żeby męska część forum uciekła stąd, gdzie pieprz rośnie i zostawiła ten wątek na jakiś czas w spokoju
OH MY GOD! IT"S ALNIAC!!!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, o 22:50 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
To my, kobiety, mamy zostawać poddane ocenie w skali 1-10? Nie no to jest przesada jakaś
Można napisać całą stronę komplementów, zachwycać się urodą i w ogóle. Ale żeby w cyferkach oceniać?! Toż to nie szkoła!