Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Nie wiem kto tam na mnie patrzy i to już nie mój problem ale podsumowując chodziło mi o to, że paniusie które idą na Bon Joviego i popatrzeć jak się rusza (a mają gdzieś muzyke) napewno nie zauważą różnicy czy gra gość co go zwą Sambora czy Phil X czy jakiś tam jeszcze inny "gitarzysta Bon Joviego". I spoko że są i tacy na koncertach, bo są potrzebni ale w obecnej sytuacji chyba nie mają nic mądrego do powiedzenia.alniac pisze:Niektóre idą na koncert popatrzeć na Jona, inne na Richiego, a jeszcze inne na Kondzika. To insza inszość, fani to inna grupa i zrzeszenie. Masz chłopie rację.
I dla mnie Kikusia jest fanem, żeby nie było, że ja wytykam i decyduje kto jest a kto nie
Uff... się wytłumaczyłem... Kobiety, przed kim innym się można tłumaczyć

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
OOOOOOHHH MY GOOOOOD!!!
Poproszę o skrót wiadomości z ostatnich kilkunastu stron!
Poproszę o skrót wiadomości z ostatnich kilkunastu stron!
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Tak samo to odczytałem.Adrian pisze:Cieszy mnie, że to Phil. Nie wiem czemu, ale nurtuje mnie ten fragment "until he returns".. odbieram to jako - "jak się ogarnie" i "może wrócić w każdej chwili".Matthew Bongiovi @MatthewBongiovi 8godz.
@TakenbyTitch Phil X will cover for Richie until he returns
Wiesz Adrian, już to pisałem. Czasami nie moge doczytać Twoich postów tak mnie denerwują a czasem jak ten dają na tym forum pozytyw.
Oj no to był żarcik ze skrzętnie ukrytym komplementem. Dammit, spada mi formaKondZik pisze:Nie wiem kto tam na mnie patrzy i to już nie mój problem
Mamy dwie strony - jedni, którzy wraz z tą informacją chcą oddawać bilety, nie kochają już BJ, są smutni i generalnie totalny doł; są też i drudzy, którzy także są smutni, ale mimo wszystko pójdą na koncert, bo BJ to nie tylko Sambora.jovizna pisze:Poproszę o skrót wiadomości z ostatnich kilkunastu stron!
Czekam na chłostę za te słowa. Hejting za 3... 2... 1...
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
jovizna pisze:Poproszę o skrót wiadomości z ostatnich kilkunastu stron!
Kto ma cię chłostać? Napisałaś prawdę. Hejting na tym forum zakończył się wraz z przesłuchaniem do porzygu przez każdego forumowicza najnowszego albumu.Mamy dwie strony - jedni, którzy wraz z tą informacją chcą oddawać bilety, nie kochają już BJ, są smutni i generalnie totalny doł; są też i drudzy, którzy także są smutni, ale mimo wszystko pójdą na koncert, bo BJ to nie tylko Sambora.
Czekam na chłostę za te słowa. Hejting za 3... 2... 1...
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1.Maja juz swoje lata.Skąd taki pomysł?
Pewnie wiele to nie zmieni kupującym.
2.Po ich ostaniej muzce jako zespoł niczego nowego nie wymysla.
3.Brak Richiego, jak wcześniej uważam jest spowodowany konfliktem z Jonem.
4.Dużo większa dominacja roli Jona w zespole niz wcześniej.
5.Wcześniej wywiady z Bon Jovi to byly Jon + Ktoś z zespołu (głownie Richie) teraz jest to sam Jon a zespol czeka az skonczy zeby cos zagrać.
6.Bon Jovi sie po prostu wypali.
Bon Jovi ma tyle fanów ze nadal bedzie szał na Jona ale to nie będzie to samo.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zalezy w jakim kontekście.Chyba już dawno nie jest to już to samo.
Ich muzyki? To oczywiscie nie jest to samo. Ale BJ na koncertach dalej to jest to samo, czyli super show. Teraz tego moze zabraknąć. Jon daje z siebei 110% ale nie osiągnie tego efektu bez Richiego. Wiem ze moj scenariusz jest czarny, kocham muzykę BJ od 13 lat ale staram sie patrzec realistycznie. Mam nadzieje ze sie mylę, ale po info ze w europie nie będzie Richiego optymista byc nie mogę.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Jakiś czas temu żartowałam sobie, że jeśli nie będzie Richiego w Europie, to zabieram ze sobą transparent z napisem "Where is Richie". I chyba tak zrobię. Bo z koncertu jednak nie zrezygnuję.
Ciężko mi uwierzyć, że to się dzieje naprawdę.
Ciężko mi uwierzyć, że to się dzieje naprawdę.
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Godzinę temu opadła mi szczena normalnie i wciąż myślę, że to chyba jakiś kiepski żart.
Szkoda mi przede wszystkim osób, które czekały cierpliwie na to wydarzenie prawie całe swoje życie i ostatecznie dostaną koncert w wybrakowanym składzie i żal tych, którzy tak odważnie linczują tutaj samego Jona za całe zło tego świata. Może i bywa niekiedy nadętym dupkiem i sama czasami to podkreślam, ale wylewanie pomyj na może Bogu ducha winnego w tym wszystkim człowieka jest moim zdaniem trochę nie na miejscu. Owszem, każdy z nas chciałby wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi i dostać konkretne wytłumaczenie, ale Richie nawet jako osoba publiczna nie ma obowiązku spowiadania się przed światem ze swoich problemów.
Szkoda mi przede wszystkim osób, które czekały cierpliwie na to wydarzenie prawie całe swoje życie i ostatecznie dostaną koncert w wybrakowanym składzie i żal tych, którzy tak odważnie linczują tutaj samego Jona za całe zło tego świata. Może i bywa niekiedy nadętym dupkiem i sama czasami to podkreślam, ale wylewanie pomyj na może Bogu ducha winnego w tym wszystkim człowieka jest moim zdaniem trochę nie na miejscu. Owszem, każdy z nas chciałby wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi i dostać konkretne wytłumaczenie, ale Richie nawet jako osoba publiczna nie ma obowiązku spowiadania się przed światem ze swoich problemów.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Jeśli Rysiek nie chce przyznać, ze jest na odwyku to jego prywatna sprawa. Nic nikomu do tego. Ale niech szybko się leczy i wraca.
a poniżej pytanie i odpo z tweeta Matta:
@MatthewBongiovi Matt - seen a fair few rumours today about Rich been ill ..... any chance you could confirm or 'unconfirm' this? xx
@PennyBeardmore don't believe the hype. He's not dying lol.
@MatthewBongiovi What is up with Richie then? Is it a falling out with Jon? Illness? Or neither?
@JayHarrisPT nothing to do with Jon or the band at all
a poniżej pytanie i odpo z tweeta Matta:
@MatthewBongiovi Matt - seen a fair few rumours today about Rich been ill ..... any chance you could confirm or 'unconfirm' this? xx
@PennyBeardmore don't believe the hype. He's not dying lol.
@MatthewBongiovi What is up with Richie then? Is it a falling out with Jon? Illness? Or neither?
@JayHarrisPT nothing to do with Jon or the band at all