BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak dla mnie ta wypowiedź Jona u Ellen troche wyjaśniła. Choćby z tego względu,że Jon nie jest przecież na tyle głupi by - jeśli by miał konflikt z Richim - jako recepte na długoletnie funkcjonowanie zespołu podawać - "lubimy się". Nie mówił by tak gdyby sie pożarł z Samborą, podał by jakiś inny banał.
Tak mi sie przynajmniej wydaje...
[ Dodano: 2013-04-23, 17:39 ]
Nigdy specjalnie nie zwracałem na to uwagi ale czy Bobby bywał w takich telewizyjnych show na wystepach ? Z tego co kojarze to nie, teraz byl a co zabawniejsze - przynajmniej podczas Who says (WAN nie chce mi sie oglądać) - praktycznie nic tam nie grał ;p
Tak mi sie przynajmniej wydaje...
[ Dodano: 2013-04-23, 17:39 ]
Nigdy specjalnie nie zwracałem na to uwagi ale czy Bobby bywał w takich telewizyjnych show na wystepach ? Z tego co kojarze to nie, teraz byl a co zabawniejsze - przynajmniej podczas Who says (WAN nie chce mi sie oglądać) - praktycznie nic tam nie grał ;p

- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Głowy nie daję ale chyba grał też podczas Saturday Night Live. W 2007 prawie na pewno, a w 2009 chyba też...Dand pisze:Nigdy specjalnie nie zwracałem na to uwagi ale czy Bobby bywał w takich telewizyjnych show na wystepach ?
Ja mam takie pytanie, bo już nie pamiętam jak to było w 2011... Czy wtedy też do ostatniej chwili nie było wiadomo kiedy Sambora wróci? Bo pamiętam, że wrócił na Europę, ale zastanawiam się czy było o tym wiadomo już jakiś czas przed europejską odnogą trasy czy też może była podobna sytuacja jak teraz?
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Pamiętam to dokładnie, jakby to było wczoraj. Mam wręcz deja vu z 2011. Infomacja o odwyku Richiego pojawiła się 28 kwietnia, a trasa europejska zaczynała się 8 czerwca w Chorwacji. W między czasie zespół miał do zagrania jeszcze kilkanaście koncertów w Ameryce Płn. I informacja o tym czy Richie zagra w Europie nie pojawiła się oficjalnie wcale. Dopiero 6 czerwca, czyli raptem 2 dni przed koncertem, na YT pojawił się filmik, który zrobił jeden z fanów, na którym był Richie na lotnisku przed wylotem do Chorwacji. To było jedyne potwierdzenie tego, że będzie w Europie. Zespół oficjalnie nie wydał żanego oświadczenia do samego końca.misiek_93 pisze:Ja mam takie pytanie, bo już nie pamiętam jak to było w 2011... Czy wtedy też do ostatniej chwili nie było wiadomo kiedy Sambora wróci? Bo pamiętam, że wrócił na Europę, ale zastanawiam się czy było o tym wiadomo już jakiś czas przed europejską odnogą trasy czy też może była podobna sytuacja jak teraz?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Tak, odnalazłam te wpisy.
A Keek faktycznie nie działa póki co.Im good Whats up?
Nothing new and you? - Richie
What is your biggest dream?
Stay with my life...- Richie
Heyyy how are ya?
Hey Fine and you? - Richie
Hi, Richie. You've raised an amazing daughter. :3
Thank you, ava says 'hi' - Richie
'Johnny used to work on the dock , to bring home his pay , for love , for love, oh !"
I'm glad you liked the song- Richie
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zdj z tego keek'a ( nie wiem nawet co to ) :

video - http://www.keek.com/!BbGPbab ( trzeba samemu skopiować adres )

video - http://www.keek.com/!BbGPbab ( trzeba samemu skopiować adres )

- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
I tego się na razie trzymam, tzn. info ze stronki Philla, że jest na trasie z BJ w kwietniu.prezes1 pisze:Jeśli chodzi o mnie to monitorowałem sytuację na bieżąco wtedy gdzie się dało(jechałem do Drezna). I oficjalnej info nie było ale Phil X na swoim twitterze napisał, że on się do Europy nie wybiera bo wraca Richie! Tak więc ja wiedziałem od Phila X.
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jedyne co wiemy to to, że nie jest zamknięty na odwyku. Ja wierzę w to, że w maju wróci na trasę, a do szkoły Ava jeździć z kimś innym, albo sama.
Aż chce się powiedzieć "to duża dziewczynka, nie musisz jej niańczyć, możesz wrócić do nas"
Aż chce się powiedzieć "to duża dziewczynka, nie musisz jej niańczyć, możesz wrócić do nas"
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zycze mu jak najlepiej, ale coraz czesciej mysle, ze cos z jego zdrowiem jest nie tak. Nie zostawia sie wszystkiego z godziny na godzine z byle powodu... Zadna klotnia, odwyk, zawod milosny. Obysmy za chwile nie dostali zlej informacji. Odpukac.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...