Nocleg
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Witam, szczerze mówiąc nie zaglądałam tu wcześniej bo myslałam że na planowanie noclegu jeszcze czas i właśnie ten czas nadszedł, stąd moje pytanie, czy ktoś jeszcze szuka jakichs tymczasowych współlokatorów? Ja planuję byc z siostrą w Gdańsku kilka dni (podejrzewam 4-5), a wiadomo ze im wiecej osób tym taniej. Nie szukamy standardów z górnej półki, jedynie w miarę cywilizowanych warunków
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Czy jest ktoś w stanie wypisać w miarę wszystkie (lub większość) hoteli/hosteli i innych noclegów, które znajdują się w pobliżu stadionu? Powiedzmy w promieniu 5 km? Pytanie kieruję do mieszkańców Gdańska, których na forum jest co najmniej kilku. To by bardzo pomogło wszystkim w wyborze czegoś sensownego, a mi pomogłoby z pewnością
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Nawet na to nie liczyłam Pisząc o mieszkańcach Gdańska miałam na myśli wszystkich oprócz Ciebie, także bez obaw - nie musisz się wysilaćbartekbb23 pisze:Cholera pomógłbym, ale jak mam pomóc Tobie przy okazji, to no nie mogę, Tobie nie pomogęAgata BJ pisze:To by bardzo pomogło wszystkim w wyborze czegoś sensownego, a mi pomogłoby z pewnością
Nie no żartuję. Jak już mówiłem wcześniej akademiki.Agata BJ pisze: Nawet na to nie liczyłam Pisząc o mieszkańcach Gdańska miałam na myśli wszystkich oprócz Ciebie, także bez obaw - nie musisz się wysilać
UG- najlepiej DS 11, DS2
http://www.akademikigdansk.pl/lokalizacja
No i wszystkie akademiki PG
http://akademiki.pg.gda.pl/promocja/akademik/
Studentów już będzie mało w tym okresie,a sam okres to jeszcze nie sezon turystyczny, więc ceny może będą studenckie a nie turystyczne.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Dzięki, akademiki to całkiem niezła opcja. Chociaż ja bym chciała też wiedzieć jakie są inne możliwości (hotele i hostele). Jestem skłonna wydać nieco więcej na nocleg, jeśli będzie potrzeba (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku ).bartekbb23 pisze:Nie no żartuję. Jak już mówiłem wcześniej akademiki.Agata BJ pisze: Nawet na to nie liczyłam Pisząc o mieszkańcach Gdańska miałam na myśli wszystkich oprócz Ciebie, także bez obaw - nie musisz się wysilać
UG- najlepiej DS 11, DS2
http://www.akademikigdansk.pl/lokalizacja
No i wszystkie akademiki PG
http://akademiki.pg.gda.pl/promocja/akademik/
Studentów już będzie mało w tym okresie,a sam okres to jeszcze nie sezon turystyczny, więc ceny może będą studenckie a nie turystyczne.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Napisałam, że akademiki to niezła opcja, więc dalekie to raczej od pogardy Wciąż czekam aż ktoś mi podpowie jednak coś więcej.bartekbb23 pisze:Ale burżuazja.. akademikami gardzi szlachtaDzięki, akademiki to całkiem niezła opcja. Chociaż ja bym chciała też wiedzieć jakie są inne możliwości (hotele i hostele). Jestem skłonna wydać nieco więcej na nocleg, jeśli będzie potrzeba (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku ).
po raz drugi powtarzam, że 19 czerwca zaczyna się sesja na PG, więc nie wiem czemu studentów ma być mało.Studentów już będzie mało w tym okresie,a sam okres to jeszcze nie sezon turystyczny, więc ceny może będą studenckie a nie turystyczne.
Na wypisanie hoteli w danej odległości nie będzie śmiałka, bowiem około 5 km od stadionu jest stare miasto i hoteli wiele (przy samym stadionie znajduje się hotel Arena), a koniec końców mieszkańcy Gdańska o tutejszych hotelach wiedzą pewnie mniej niż reszta Polski. Myślę, że na niemieckich forach będzie dużo informacji
Why so serious?
Mieszkałem na Wrzeszczu w akademiku UG i po powrocie z Monachium 2 lata temu, w akademiku było już pusto, z tego co widziałem w akademiku PG, który był obok i tych na Wyspiańskiego serio było też już znacznie mniej osób niż podczas roku. A ze spokojem....... bywa różnieYossarian pisze:puściej jak puściej, ale spokojniej na pewno