Wg mnie najgorsza piosenka jest utwor z BOUNCE "Open all night" , nastepna piosenka z tych najgorszych "Story of my life" slabe zakonczene nawet dobrej plyty HAND zas 3 miejsce to ".I got the girl" z CRUSH za slabe jaq na taki zespół :| PRosze podajcie swoje propozycje zobaczymy co wam najmniej przypadlo do gustu. PozDro!!
Khem, moje typy to senne, nudne piosenki BJ z ostatnich albumów:"Mystery Train", "She's A Mystery" oraz "Wildflower".
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Hmm... Diamond Ring to jedna z moich ulubionych 8) , a jeżeli chodzi o te najsłabsze u mnie...to: Love Lies, She's Mystery i Novacaine, no jakoś tak to bedzie :mruga:
Kurczę ... Diamond ring uwielbiam, Love lies tak samo...Open all night też ...
najgorsze typy:
1)Misunderstood (bez dwóch zdań)
2)She's a mystery
3)Mystery train
Faktycznie...Misunderstood to nie najlepszy kawałek, nie wyszedł zbytnio Bon Joviemu i spółce 8) , krótko mówiąc lekki nie wypał - całe szczescie zespołowi zdarzyło się tylko kilka takich pod czas całej kariery...(nie obrażając samych Bon Jovi i tych którym sie owa piosenka bardzo podoba) :mruga:
Nie mogę wymyślić jakoś tej trzeciej, ale jest pewien motyw w "Who Says You Can't Go Home", którego niecierpię - "It's alright, it's alright...!" Ale piosenka jako całość jest w porządku
Nie mogę wymyślić jakoś tej trzeciej, ale jest pewien motyw w "Who Says You Can't Go Home", którego niecierpię - "It's alright, it's alright...!" Ale piosenka jako całość jest w porządku
Tu się zgodzić muszę-"It's alright, alright" działa mi na nerwy na tyle wybitnie, że pół utworu przezeń muszę przewinąć XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss