Piękna, spokojna, wyrafinowana i niekomercyjna muzyka, która jest mocno nacechowana religijnością.

Moderator: Mod's Team
ale mi slodziciemichael pisze:Andrzej Citowicz: "Shot Down? Get Up"- new E.P. is out now, available worldwide
http://www.youtube.com/watch?v=hv2JdhqiN_U
Dajesz chłopie radę
Brawo
Płyta niemal doskonała, polecam też inne płyty tego zespołu oraz zespół Explosions In The Sky, oni też mnie zachwycili ostatnio.ZB pisze:Nie klamales, jestem pod wrazeniem! Dzieki!Malkolit pisze:Sigur Ros - Valtari.
Wyborna płyta, malująca wspaniałe, przepiękne, bajkowe obrazy.
number one dla mnie to second chanceZB pisze:David Bryan - Lunar Eclipse
Od trzech dni niemal bez przerwy. Wiecie co to? Emocje!
z tego co pamiętam z tego albumu pochodzi arcydzieło "Romeo and Juliet"99-in-the-shade pisze:Dire Straits - 'Making Movies'. Już prawie zapomniałam, jakie to genialne, wstyd! *-*
I drugie arcydzieło, 'Tunnel Of Love', i 'Skateaway'...Tomker pisze:z tego co pamiętam z tego albumu pochodzi arcydzieło "Romeo and Juliet"99-in-the-shade pisze:Dire Straits - 'Making Movies'. Już prawie zapomniałam, jakie to genialne, wstyd! *-*
99, jak już jesteśmy przy Dire - kolejne takie arcydzieła dla mnie to Private investigation i telegraph road z Love over gold...99-in-the-shade pisze:I drugie arcydzieło, 'Tunnel Of Love', i 'Skateaway'...Tomker pisze:z tego co pamiętam z tego albumu pochodzi arcydzieło "Romeo and Juliet"99-in-the-shade pisze:Dire Straits - 'Making Movies'. Już prawie zapomniałam, jakie to genialne, wstyd! *-*