http://www.youtube.com/watch?v=5O8tBKjk-yw
http://www.youtube.com/watch?v=GBAeHR3hYPc
http://www.youtube.com/watch?v=gAEunsZwfUI
Moderator: Mod's Team
Przed chwilą wspominałeś coś o kompetencjach... skoro się powołujesz to znaczy, że wierzysz:))Adrian pisze: Ja nie mówie, że wierze w to. Dla mnie w 70% faktycznie sprzedaż zdecydowała o odwołaniu. Na tych koncertach które się odbyły w USA podobno było sporo wolnych miejsc. Dodatkowo ta nagła informacja o głosie Richiego gdzie w tym samym dniu miał dać świetny wokalnei koncert.
Tak Adrian dla mnie jesteś osobą o guście muzycznym na poziomie 15 latek sikających za Bieberem i mówię to całkiem poważnie.Adrian pisze: Śmieszy mnie jedynie jak ktoś wciska mi, że jak podoba mi się np I'm With You, czy BWorld to jestem poziomem jak fan Bibera xD
To trochę przykre że Sambora nagrywa płyty, które podobają się ludziom o poziomie 15latek sikających za Biberem xD Nie świadczy to o zbyt dużym poziomie artystycznym jego kawałków ;( Może powinien chłopak w takim razie skończyć? ;>Scrooge pisze: Tak Adrian dla mnie jesteś osobą o guście muzycznym na poziomie 15 latek sikających za Bieberem i mówię to całkiem poważnie.
Zacznij rozróżniać jak ktoś podaję "prawdopodobną" informację od tej w którą "wierzy".Scrooge pisze:Przed chwilą wspominałeś coś o kompetencjach... skoro się powołujesz to znaczy, że wierzysz:))Adrian pisze: Ja nie mówie, że wierze w to. Dla mnie w 70% faktycznie sprzedaż zdecydowała o odwołaniu. Na tych koncertach które się odbyły w USA podobno było sporo wolnych miejsc. Dodatkowo ta nagła informacja o głosie Richiego gdzie w tym samym dniu miał dać świetny wokalnei koncert.
Scrooge twoje próby manipulowania są niezwykle interesujące. Łatwo jednak powiedzieć "sprawdzam" . Łatwo wyzywasz, oceniasz, krytykujesz itp. Zerknij na swoje noty poniżej i odnieś do not not WANowScrooge pisze:Adrian pisze: Nadal czekam na moje zachwyty nad Sugar i Wind inaczej uznam Cię nie tylko za bajkopisarza, ale też zwykłego kłamcę![]()
Hhah.Scrooge pisze: Z kłamcami nie rozmawiam, dlatego Adrian to było moje ostatnie zdanie jakie z Tobą w życiu zamieniłem. O ile Twoje bajki na temat BJ mi nie przeszkadzają, o tyle nie chce mieć nic wspólnego z osobą, która wymyśla niestworzone historie na mój temat. Pozdro
Miałem Ci nie odpisywać, ale ten ost raz muszę bo znowu kłamiesz.Adrian pisze:![]()
[ Dodano: 2013-03-09, 19:30 ]Hhah.Scrooge pisze: Z kłamcami nie rozmawiam, dlatego Adrian to było moje ostatnie zdanie jakie z Tobą w życiu zamieniłem. O ile Twoje bajki na temat BJ mi nie przeszkadzają, o tyle nie chce mieć nic wspólnego z osobą, która wymyśla niestworzone historie na mój temat. Pozdro
No tak 6/10 to istny armageddon a 9/10 to totalna porażka ;D O Wind nawet nie wspomniałeś
Ale ok jestem "kłamcą" xD
Scrooge pisze:Miałem Ci nie odpisywać, ale ten ost raz muszę bo znowu kłamiesz.Adrian pisze:![]()
[ Dodano: 2013-03-09, 19:30 ]Hhah.Scrooge pisze: Z kłamcami nie rozmawiam, dlatego Adrian to było moje ostatnie zdanie jakie z Tobą w życiu zamieniłem. O ile Twoje bajki na temat BJ mi nie przeszkadzają, o tyle nie chce mieć nic wspólnego z osobą, która wymyśla niestworzone historie na mój temat. Pozdro
No tak 6/10 to istny armageddon a 9/10 to totalna porażka ;D O Wind nawet nie wspomniałeś
Ale ok jestem "kłamcą" xD
6/10 to zachwyt? Chodziło mi cały czas o Suger Daddy. Nigdy się nie zachwycałem tą piosenką. Niech każdy oceni sobie sam to co napisałeś. Dla mnie jesteś gościem bez honoru w tym momencie, bo nie potrafisz przyznać, że nie miałeś racji. Jak masz chociaż trochę klasy to skończ. Ode mnie tyle. Nigdy nie zachwycałem się SD co napisałeś kilka postów wcześniej. Jesteś KŁAMCĄ.
11/10bartekbb23 pisze:iff uuu donttt lovveeee meee LIIIEEE TOOO MEEEEE cause bejbe youre the one thinggg III beeelieevveeeScrooge pisze:Jesteś KŁAMCĄ.
Wind sobie interpretuj jak chcesz, skoro uważasz, że wiesz lepiej niż ja co mnie zachwyca to spoko, każdy wie, że żyjesz w swoim świecie więc nic nowego. Co do SD to 6/10 + ewidentne podkreślenie w podsumowaniu, że jako jedyna z 3 piosenek mi nie pasuje na albumie... OK nie mam zamiaru się z Tobą wykłócać bo jak to mówią z idiotą nie wygrasz bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Mów sobie co chcesz, ale w przypadku SD skłamałeś bo NIGDY nie zachwycałem się tą piosenką. Co do poziomu umysłowego to znowu sobie wymyśliłeś bo nigdy nic takiego nie napisałem, ale jeżeli miałeś na myśli gust muzyczny to owszem i myślę, że wiele osób na tym forum się z tym zgodzi.Adrian pisze:
Jestem kłamcą mówiąc, ze 9/10 to zachwyt. Jestem kłamcą bez honoru mówiąc, ze 6/10 w porównaniu do ocen z WANow to zachwytJestem bez-honorowym-kłamcą-bez-gustu-i o poziomie umysłowym 15latki jarajacej się w Biberze ;D xD Musze sobie jakiś taki napis dać na koszulkę, aby ludzie z "porządnym" gustem jak Ty trzymali się ode mnie z daleka xD
Scrooge pisze: Miałem Ci nie odpisywać, ale ten ost raz muszę bo znowu kłamiesz.
Ale ten Adrian prowokuje.. masakra.Scrooge pisze:Wind sobie interpretuj jak chcesz, skoro uważasz, że wiesz lepiej niż ja co mnie zachwyca to spoko, każdy wie, że żyjesz w swoim świecie więc nic nowego. Co do SD to 6/10 + ewidentne podkreślenie w podsumowaniu, że jako jedyna z 3 piosenek mi nie pasuje na albumie... OK nie mam zamiaru się z Tobą wykłócać bo jak to mówią z idiotą nie wygrasz bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Mów sobie co chcesz, ale w przypadku SD skłamałeś bo NIGDY nie zachwycałem się tą piosenką. Co do poziomu umysłowego to znowu sobie wymyśliłeś bo nigdy nic takiego nie napisałem, ale jeżeli miałeś na myśli gust muzyczny to owszem i myślę, że wiele osób na tym forum się z tym zgodzi.
Adrian jesteś jedyny ! Ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego , że straciłeś dziś wspaniałego kolegęAdrian pisze: Jedynym "odgryzaniem" się jest to, że pisze to tutaj burząc pewną sielankę. Łatwo zauwazyć, ze osoby najgorzej bruzdzące w albumie BJ tutaj jarają się z podniecenia
I spoko nie mam nic do tego, ale od czasu do czasu moje zdanie wstawie
Czy mam rozumieć, że nie słuchałaś jeszcze Aftermath? Powiedz proszę, że źle zrozumiałemkikusia28 pisze:Jak tylko opadną emocje związane z koncertem BJ w PL, zamierzam nadrobić zaległości z Ryśkiem i w końcu kupię ostatnią płytę , którą już 2 razy trzymałam w rękach . Wtedy na pewno ocenię twórczość tego Pana