Tu brakuje wszystkiego. Jak pisałem wcześniej - płyta w ogóle mogłaby nie powstać, takich produkcji rocznie na świecie wychodzi setkidobek994 pisze:brakuje im energii, brakuje porządnego rockera.

Moderator: Mod's Team
Tu brakuje wszystkiego. Jak pisałem wcześniej - płyta w ogóle mogłaby nie powstać, takich produkcji rocznie na świecie wychodzi setkidobek994 pisze:brakuje im energii, brakuje porządnego rockera.
Czyli kolejny krążek, który wyleci przez oknosobol_77 pisze:i będzie...dobek994 pisze:to może być najsłabszy album BJ w mojej opinii...
Doprawie sobie w audacitysolówki są na albumie Richiego. 3ba zrobić kopiuj-wklej
Sobol właśnie poszedł po zestaw 10 czystych płytek. Nagra na każdą snippety i do dnia premiery płyty będzie po jednej wyrzucał przez okno. W dniu premiery płyty, kupi ją, przesłucha i z pełnym wdziękiem wyrzuci tak, że wyląduje 5 metró za LH i 10 za Circle ;Dkikusia28 pisze:Czyli kolejny krążek, który wyleci przez oknosobol_77 pisze:i będzie...dobek994 pisze:to może być najsłabszy album BJ w mojej opinii...Ale Im przyszło na stare lata...
Proszę bardzo - choć katowanie się tymi potworkami boli, zrobię to dla dobra nauki...Adrian pisze:Ja czekam na opinie piosenka po piosence.
Interesują mnie Pictures, Amen, Room, Beautiful, Thieves, 2Hands i Echo.