Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
-
- It's My Life
kurde kupiłem Backstage, goldena z fanklubu ( w malenkiej nadzieji ze wpuszczą do diamonda jak to w Dreznie było ) a tu teraz MJM daje bileciki na DIamond beż wyżerki eh :-( oczywiste było ze nie dam 1490 zeta za żarcie i picie, musiałbym sie z Wackiem na rozumy pozamieniać :-/ ale 790 to nawet dobra cena...szkoda tylko ze 700 poszło na Goldena z członkostwem w Backstage :/ eh :-( Nieładnie Organizatorzy, nieładnie... nie można było od razu dac DC za 790 wrrr :-(
Livin' On the Prayer
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Little Bit Of Soul
Witam,
Mam do sprzedania 2 bilety na koncert Bon Jovi.
To pierwszy w historii i jedyny koncert tej grupy w Polsce.
Niestety ze względów zdrowotnych muszę zrezygnować z tego wyjątkowego wydarzenia.
Moje miejsca są Kategorii 1 - Trybuny, Sektor: Q, Rząd: 5, Miejsce: 113,114
na zdjęciu pokazane są miejsca.
cena za bilety to 250 zł za jedne.
Czyli za oba bilety to 500 zł
informacje na maila: victoria237@wp.pl
Mam do sprzedania 2 bilety na koncert Bon Jovi.
To pierwszy w historii i jedyny koncert tej grupy w Polsce.
Niestety ze względów zdrowotnych muszę zrezygnować z tego wyjątkowego wydarzenia.
Moje miejsca są Kategorii 1 - Trybuny, Sektor: Q, Rząd: 5, Miejsce: 113,114
na zdjęciu pokazane są miejsca.
cena za bilety to 250 zł za jedne.
Czyli za oba bilety to 500 zł
informacje na maila: victoria237@wp.pl
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To zagranie ze strony eventim jest przecież jak najbardziej celowe: poszła już określona pula diamondów za wyższą cenę (może nie kupionych na eventim tylko backstage ale zawsze coś), wyprzedały się FT, to stwierdzili, że teraz mogą wrzucić pulę. Patrząc na to, że już kilka osób z Was zastanawia się nad wymianą GC TF na tańszego Diamonda mogą całkiem nieźle na tym wyjść.. tak myślę.
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Przecież już na początku ten tam organizator w spocie wspominał o biletach za ok. 750 zł, po czym pytaliśmy czy takie też będą bilety. Wówczas mówiono, że to pomyłkowo powiedziano - dziś jest pewność - po prostu taka strategia. Wspominał też chyba o tym djpj1 (a wiadomo, że jest źródłem "przecieków"...)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- It's My Life
tu nie chodzi o przecieki tylko o potwierdzone info... przecież na pewno część osób mając do wyboru GCFT lub DC bez cateringu by sie jednak zdecydowała na to rozwiązanie... umówmy sie ze 700 zł za jedzenie i picie to jakiś absurd... no chyba ze kazdy dostaje osobistą hostesse i moze sobie z nią teges heh ;-) w każdym razie 790 zł za DC czyli niecałe 200 ojro to cena w miarę okej... zakup członkostwa w Backstage i DC przez fanklub wychodził drożej..
Livin' On the Prayer
Powiem tak, to było do przewidzenia, wystarczyło spojrzeć na ketegorie biletów. Dostępne były kategoria 1, a potem dopiero kategoria 4 czyli golden fast track. Teraz mamy odkryte wszystkie kategorie poza kategorią nr 2! i to bardzo ciekawe, skoro Diamond Circle jest kategorią nr 3. Czyżby Diamond Circle Fast Track?!thorgal_30 pisze:tu nie chodzi o przecieki tylko o potwierdzone info... przecież na pewno część osób mając do wyboru GCFT lub DC bez cateringu by sie jednak zdecydowała na to rozwiązanie... umówmy sie ze 700 zł za jedzenie i picie to jakiś absurd... no chyba ze kazdy dostaje osobistą hostesse i moze sobie z nią teges heh ;-) w każdym razie 790 zł za DC czyli niecałe 200 ojro to cena w miarę okej... zakup członkostwa w Backstage i DC przez fanklub wychodził drożej..
Poza tym te fast tracki i tak są dla mnie niepoważne, skoro wejście do sektorów jako pierwsi i tak mają ludzie, którzy zakupili bilety z fanklubu, więc nie ma się oburzać, że się wydało trochę więcej, no chyba, że wam nie zależy na preferencyjnym wejściu to inna sprawa. Zawsze się można było z kimś rzucić to by wam taniej wyszło za członkostwo wtedy 100 zł około na osobę.
Ja tam nie narzekam na tą opcję. Biletu nie mam jeszcze, kasy w sumie też, ale może bilety w tej opcji się utrzymają przez jakiś czas skoro wiele osób bilet już ma, a ja uzbieram tyle ile trzeba, jeśli nie to wiadomo, coś tańszego niestety