Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
:)
a ja uważam tego typu porównania za lekko bez sensu. To są dwie totalnie inne piosenki. Obie są rewelacyjne w swojej klasie. Nie wiem co autorzy tego typu zestawów chcą udowodnić i co nimi kieruje przy wybieraniu tego typu porównań ?
Jak dla mnie fatalny zestaw... wybieram piosenkę numer 3
Jak dla mnie fatalny zestaw... wybieram piosenkę numer 3
...and just only rock...
Myślę, że ani ja, ani autorzy innych tego typu zestawów nie mają zamiaru niczego udowadniać, no bo niby co można udowadniać w takiej zabawie?a ja uważam tego typu porównania za lekko bez sensu. To są dwie totalnie inne piosenki. Obie są rewelacyjne w swojej klasie. Nie wiem co autorzy tego typu zestawów chcą udowodnić i co nimi kieruje przy wybieraniu tego typu porównań ?
Zasady gry są takie, by wybrać lepszą piosenkę, a nie piosenkę lepszą w swojej klasie. Szczerze mówiąc masz aluzje tak jakbyś poszedł na wybory parlamentarne i nie zagłosował tylko dlatego, że na karcie były zarówno partie prawicowe, jak i lewicowe.
This Ain't A Love Song 3:3 Damned
Cold Hard Heart VS It's Just Me
Versus nadesłany przez użytkownika Smolek
Mój głos: Cold Hard Heart
Cold Hard Heart
Genialna piosenka, nie wyobrażam sobie płyty DA bez tej piosenki. Jest od początku do końca idealna. Wszystko: Głos Jaśka, refren, emocje, wzruszenie, a także ten niesamowity moment:
What are you hiding underneath that shirt
If you're the one to run babe
Then you don't feel the hurt
Her hair so brown, and eyes so green
You used to say I made good company
She'd bring me wine and sip her tea
Then you'd give yourself what you could give to me
CHH wraz z Janie, Don't Take Your Love To Town są moimi ulubionymi piosenkami na tej płycie. It's Just Me też jest świetną piosenką. Jedną z najlepszych na Destination Anywhere. Ale z Cold Hard Heart nie ma prawa wygrać, bo jest to jedna z najważniejszych dla mnie piosenek solowych Jona, do której często wracam, i nigdy mi się nudzi.
Bez chwili zawahania, wybieram rzecz jasna - Cold Hard Heart.

What are you hiding underneath that shirt
If you're the one to run babe
Then you don't feel the hurt
Her hair so brown, and eyes so green
You used to say I made good company
She'd bring me wine and sip her tea
Then you'd give yourself what you could give to me
CHH wraz z Janie, Don't Take Your Love To Town są moimi ulubionymi piosenkami na tej płycie. It's Just Me też jest świetną piosenką. Jedną z najlepszych na Destination Anywhere. Ale z Cold Hard Heart nie ma prawa wygrać, bo jest to jedna z najważniejszych dla mnie piosenek solowych Jona, do której często wracam, i nigdy mi się nudzi.
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Glos na Tico, ale dla mnie mistrzostwem swiata w wydaniu naszego ulubionego bebniarza, jest ten numer:
http://www.youtube.com/watch?v=4bLSD--aSok
http://www.youtube.com/watch?v=4bLSD--aSok
Nie jest to łatwy wybór, ale minimalnie wybieram 7800° Fahrenheit, za takie piosenki jak: In And Out Of Love, Only Lonely, Price Of Love, Silent Night, Hardest Part Is The Night, Always Run To You, a także świetną, Tokyo Road. Więcej piosenek wolę właśnie z drugiej płyty BJ. A z pierwszej płyty piosenki na czele z Runaway, Love Lies, Roulette, czy Breakout.
Mój głos: 7800° Fahrenheit
Mój głos: 7800° Fahrenheit