Lisbon 31.07.2011
Moderator: Mod's Team
Lisbon 31.07.2011
Jutro w Lizbonie BJ zakończą trasę europejską, a zarazem całą trasę. Jakie macie oczekiwania co do ostatniego koncertu, set listy, itd.
Jest to ostatni koncert BJ, więc powinni siebie nie oszczędzać, zagrać świetny koncert, z długą set listą (28-30 piosenek). Chciałbym usłyszeć jedno z tych piosenek: Let It Rock, Stick Your Guns, Fear, My Guitar Lies Bleeding In My Arms. Myślę, że najbardziej realna z tych piosenek jest ta pierwsza. Mogliby zrobić stream z tego koncertu, ale nic o tym nie słychać, więc pewnie nie będzie.
Jest to ostatni koncert BJ, więc powinni siebie nie oszczędzać, zagrać świetny koncert, z długą set listą (28-30 piosenek). Chciałbym usłyszeć jedno z tych piosenek: Let It Rock, Stick Your Guns, Fear, My Guitar Lies Bleeding In My Arms. Myślę, że najbardziej realna z tych piosenek jest ta pierwsza. Mogliby zrobić stream z tego koncertu, ale nic o tym nie słychać, więc pewnie nie będzie.
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Richie śpiewający "Lay Your Hands On Me" albo coś innego byleby śpiewał cały utwór, David na wokalu prowadzącym w "In These Arms" a na koniec Tico i "What a wonderful world"
To by było niezłe zakończenie tej trasy i takie pożegnanie przez każdego z członków BJ
A tak bardziej realnie to nie mam oczekiwań, wiem, że zaskoczą nas na pewno, bo nie muszą się oszczędzać i już zazdroszczę wszystkim którzy wybrali Lizbonę jako swój ostatni koncert na tej trasie, bo będzie z pewnością wyjątkowy 

I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
O tak, to z pewnością będzie najlepszy koncert, podczas europejskiej części trasy. Na pewno set lista będzie do 28-30 utworów, jak wspomniał Smolek. Zapewne wybór set listy nas zaskoczy. Mogliby pokusić się na coś, czego dawno nie grali, Let It Rock chętnie bym usłyszał i intro Davida, szczególnie końcówka.
Liczyłem na live stream, no ale wątpię, że będzie. Ja to bym chciał Richiego na wokalu w IBTFY, David ITA, Bobby Wild Thing i jedziemy. 
O tak Richie na I'll be there for you bądź np. Never say goodbye
aczkolwiek zaśpiewanie czegoś ze Strangera byłoby ponad moje oczekiwania. A tak jeśli chodzi o resztę no to jestem za David na wokalu w In these arms
Tico "What a wonderful world". A moje marzenia: Roulette, It's hard letting you go on, My guitar lies bleeding in my arms, Let it rock, Welcome to wherever you are, Without love, Everyday, I want you. Zastanawiam się czy którakolwiek się trafi
Będziemy jutro patrzeć co będzie! W końcu to ostatnie spotkanie z nimi przynajmniej jak na razie. Tego nie wolno przegapić 
Where are u now? Only in my dreams...
Rosie
Rosie
Z powyższymi postami zgadzam się całkowicie
tak od siebie dodam, że marzy mi się If I Was Your Mother albo Brokenpromiseland, ale wiem, marzenia ściętej głowy
Aha, i oczywiście nie może zabraknąć Dry Country.
Ale i tak wszystko okaże się jutro, więc teraz pozostaje tylko czekać. Ale czuję, że czeka nas wiele niespodzianek
ps. ciekawe ile jutro będzie ludzi na forum, skoro ostatni koncert![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Ale i tak wszystko okaże się jutro, więc teraz pozostaje tylko czekać. Ale czuję, że czeka nas wiele niespodzianek
ps. ciekawe ile jutro będzie ludzi na forum, skoro ostatni koncert
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
If the love that I got for you is gone
If the river I cried ain't that long
Then I'm wrong, yeah, I'm wrong
This ain't a love song.
If the river I cried ain't that long
Then I'm wrong, yeah, I'm wrong
This ain't a love song.
-
- Keep The Faith
Mnie od dłuższego czasu prześladuje mania na Blame it on the love of rock'n'roll i Justice in the barell
Oczywiście nie sądze, aby coś z tego jutro poszło live
ale ja to dobrze, bo mnie nie będzie 
Z takich bardziej prawdopodobnych to chcialabym My giuitar.
Natomiast z tych co juz zagrali to: Something to Belive In, Living in Sin, Dry county, Wild is the Wind no i TAALS
Z takich bardziej prawdopodobnych to chcialabym My giuitar.
Natomiast z tych co juz zagrali to: Something to Belive In, Living in Sin, Dry county, Wild is the Wind no i TAALS
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
Każdy ma jakieś marzenia, mnie się marzyło być na ich koncercie i moje marzenie się spełniło.Miałam okazję zobaczyć ich koncert W Dusseldorfie 13.07.2011.
Wspaniały koncert,wspaniały kontakt z publiką no i świetna organizacja przez Niemców.
Takich koncertów życzyłabym sobie w naszym kraju.Pozdrawiam wszystkich fanów Bon Jovi ale i fanów dobrej muzyki.
http://www.youtube.com/watch?v=9SMSmLk6LO8
Wspaniały koncert,wspaniały kontakt z publiką no i świetna organizacja przez Niemców.
Takich koncertów życzyłabym sobie w naszym kraju.Pozdrawiam wszystkich fanów Bon Jovi ale i fanów dobrej muzyki.
http://www.youtube.com/watch?v=9SMSmLk6LO8

- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
STICK TO YOUR GUNS i będę mogła umrzeć...
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ooh, moje marzenia na dzisiaj są raczej mało realne. Głowę dałabym sobie uciąć za My Guitar, If I Was Your Mother i Brokenpromiseland...
aah. Ale nie mam wątpliwości, że koncert będzie niesamowity, są w genialnej formie, co mogliśmy zobaczyć podczas całej tej trasy. Moim marzeniem, tak jak ariny, było zobaczenie ich live oraz usłyszenie Undivided i Something To Believe In. Udało się
Tak bardziej realnie, to byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby zagrali It's Hard Letting You Go, TAALS, Let It Rock, ITA z Davidem na wokalu, LYHOM z Richiem i What a wonderful world z Tico.

Tak bardziej realnie, to byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby zagrali It's Hard Letting You Go, TAALS, Let It Rock, ITA z Davidem na wokalu, LYHOM z Richiem i What a wonderful world z Tico.