Justin Bieber feat. BJ ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Dzięki za pozwolenie :)
Awatar użytkownika
Alicia 478
It's My Life
It's My Life

Post autor: Alicia 478 »

Jaki popularny temat sprawdza się teza , że wszystkie dyskusje, które nie grzeszą mądrością są najbardziej rozchwytywane :)) Co do duetu z Justinem zdecydowanie nie ,chociaż w życiu słyszałam niecałe pół jakiejś jego piosenki dla mnie jest on całkowitą porażką ;/ ale duet z BJ szczerze mówiąc nawet by mnie nie zdziwił byłaby to prawdopodobnie jakaś popowa melodyjka z dużą ilością yea yea ,która z miejsca podbiłaby serca durnych nastolatek tym samym BJ zeszłoby jeszcze niżej niż jest o ile to w ogóle możliwe :zniesmaczony:
EVENo

Post autor: EVENo »

DiamentowaDusza pisze:Dla mnie to żenujące że na tak fajnym forum o świetnej grupie pojawia się taki głupi temat.
Szczerze mówiąc to piwa z tobą nie wypiję. Musisz być niesamowicie nudną i monotonną osobą, skoro nawet nie czaisz takiej prostej rzeczy jaką jest stworzenie tego tematu.
Alicia 478 pisze:byłaby to prawdopodobnie jakaś popowa melodyjka z dużą ilością yea yea ,która z miejsca podbiłaby serca durnych nastolatek tym samym BJ zeszłoby jeszcze niżej niż jest o ile to w ogóle możliwe
Jakby zaśpiewali ZE MN? to dopiero by było dno.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

DiamentowaDusza pisze:Dla mnie to żenujące że na tak fajnym forum o świetnej grupie pojawia się taki głupi temat.
Ależ nikt nie kazał Ci się wypowiadać w tym temacie. Ba! Nikt nie kazał Ci tutaj zaglądać. Nie, nie wyganiam Cię stąd. Wisi mi to i powiewa, czy tu jesteś czy nie. Tylko przestań wypisywać swoje herezje, bo ciągle sama sobie przeczysz.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Post autor: kami »

Nie ma to wprawdzie nic do rzeczy, ale Alniac ile Ty masz lat?

A w temacie, taki duet nie ma szans, choć byście twierdzili, że BJ grają już i tak disco pop. Jon może i lubi zarabiać (a kto nie lubi?) ale nie pakował się nigdy w duety z tymi na topie.
We need something to believe in
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Lat mam 15 i się tego nie wstydzę. Czemu o to zapytałaś?
Ostatnio zmieniony 10 października 2010, o 18:48 przez alniac, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Spokojnie, nic złego nie miałam na myśli, po prostu Twój styl wypowiadania bardzo bardzo przypomina mi kogoś, kogo znam i zastanawiałam się czy masz właśnie 16-17 lat tak jak ta osoba :)
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ludzie litości... proponuję większości przeczytać temat tego topicu, oraz pierwsze 2 zdania, pierwszego postu :)
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Tak, Scrooge, wiemy, że żartowałeś a temat miał być lekki i radosny.

Co nie oznacza, że nie można się wypowiedzieć o realnych sznasach takiego duetu.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tak, wróćmy do tematu.
Jeżeli chodzi o duet Bon Jovi feat. Justin Bieber, to śmiem twierdzić, że stałby się hitem w stacjach pokroju Vivy czy też MTV. "Justin Bieber" przyciągałoby przed ekrany tysiące czy nawet miliony. Są dwie możliwości: albo Bon Jovi zyskałoby (czy dla mnie zyskało? cóż, to oddzielna kwestia) na tym i wzrosłaby ich popularność, albo cała otoczka Justina przykrywałaby wszystko, a chłopaki z Bon Jovi zostaliby niezauważeni i postrzegani jako "ci starsi z jakiegoś zespołu, ci od it's my life). I moim zdaniem sprawdzi się druga wersja.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

kami pisze:Tak, Scrooge, wiemy, że żartowałeś a temat miał być lekki i radosny.

Co nie oznacza, że nie można się wypowiedzieć o realnych sznasach takiego duetu.
No wiem, że wiesz, ale perłowadusza np. chyba nie wiedziała, bo już mi się dostało za to, że w ogóle śmiałem zestawić obok siebie te 2 nazwiska ;)
KondZik

Post autor: KondZik »

Jak dla mnie to "O MY GOD!!! ZAMKNIJCIE TEN TEMAT!!!" Chyba bym się wstydził przyznać że jestem fanem tego zespołu pół swojego życia ;/ :P
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

EVENo pisze:Szczerze mówiąc to piwa z tobą nie wypiję. Musisz być niesamowicie nudną i monotonną osobą, skoro nawet nie czaisz takiej prostej rzeczy jaką jest stworzenie tego te
Szczerze wisi mi to jak mnie postrzegasz a piwa nie piję,wolę mocniejsze trunki ;]

[ Dodano: 2010-09-18, 17:38 ]
Scrooge pisze:No wiem, że wiesz, ale perłowadusza
Diamentowa raczej,naucz się czytać.

Oglądałam dziś występ Bibera na VMA i to istna tragedia.Marionetka śpiewająca z playbecka.
Też bym mogła iść tak zaśpiewać i zrobić taką kariere jak on.
Przecież każdy teraz może.

Ja też proponuję zamknąć ten temat.

[ Dodano: 2010-09-18, 17:38 ]
Scrooge pisze:No wiem, że wiesz, ale perłowadusza

Oglądałam dziś występ Bibera na VMA i to istna tragedia.Marionetka śpiewająca z playbecka.
Też bym mogła iść tak zaśpiewać i zrobić taką kariere jak on.
Przecież każdy teraz może.

Ja też proponuję zamknąć ten temat.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

DiamentowaDusza pisze:
Scrooge pisze:t;]No wiem, że wiesz, ale perłowadusza
... xD dlaczego widziałem, że na to zwrócisz uwagę? typowe... :D
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ten topic do mnie akurat nie przemawia. Mimo wszystko proszę tych, którzy chcą się tu wypowiadać, o pisanie na temat. Wyśmiewanie siebie nawzajem zaczyna się robić irytujące.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Zablokowany

Wróć do „Dyskusja ogólna”