Witam was moi drodzy!
Moderator: Mod's Team
- Beerdrinker
- I Believe
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Albo nie zwinąć mu plakatu WASPolcat pisze:Toż to trzeba ogromnego samozaparcia, żeby dostrzec młodzieńca jak żywcem wyjętego z ery NJ i się na niego nie rzucić XD
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Ale można jakoś dowiedzieć się, pod jakim adresem mieszka i dokonać gustownego włamanka XD.99-in-the-shade pisze:Plakatów zwykle nikt na plecach nie nosiTwisted Sister pisze:Albo nie zwinąć mu plakatu WASPolcat pisze:Toż to trzeba ogromnego samozaparcia, żeby dostrzec młodzieńca jak żywcem wyjętego z ery NJ i się na niego nie rzucić XD![]()
.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
No, mnie nie będzie ofc, za daleko niestety99-in-the-shade pisze:Khem... o ile mi wiadomo, ani Olcat, ani Twisted nie będzie, nie? A ja się rzucać na nikogo nie zamierzam, wbrew wszelakim pozorom...

- Beerdrinker
- I Believe
I co zostawicie mnie takiego..? Nagiego? wypraszam sobie..Kasiunia pisze:U mnie w domu będziecie mogły - drogie maniaczki - zrobić z nim co tylko chcecie.... ale.... kurtka, kowbojki, kapelusz... S? MOJE!!!!!!!!
Call Me black, call Me white, call Me anything You like, jus dont call Me late for the party.
80's rocks !
80's rocks !