Witam was moi drodzy!
Moderator: Mod's Team
- Beerdrinker
- I Believe
Witam was moi drodzy!
Już dawno zabierałem się do rejestracji na tym forum. W końcu się udało. Myślę, że to dobrze. Hehe. Tak więc, miło mi, Beeru jestem - z Zakopanego. Chyba kogoś z was już miałem okazję poznac w wakacje. Mam na katanie na plecach namalowane dość spore BON JOVI NEW JERSEY, i to mi pogło w zawarciu znajomości.
- Beerdrinker
- I Believe
- Beerdrinker
- I Believe
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Będzie widoczny dopiero, gdy napiszesz 20 postów 
A ja Cię serdecznie witam, bo byłem jedną z tych osób, które poznałeś w wakacje. Miłego pobytu na forum i zapraszam na Śląskie Zloty
A ja Cię serdecznie witam, bo byłem jedną z tych osób, które poznałeś w wakacje. Miłego pobytu na forum i zapraszam na Śląskie Zloty
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Ojjj tak, ja sama nie wiem, jak szybko poszło mi te ponad 400.....
A poważnie-witam równie serdecznie jak moi poprzednicy i też życzę miłego postowania :mrgreen: . Plus wielu forumowych przyjaźni i mało ostrzeżeń
.

A poważnie-witam równie serdecznie jak moi poprzednicy i też życzę miłego postowania :mrgreen: . Plus wielu forumowych przyjaźni i mało ostrzeżeń
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
O ile wiemy, to na nowym forum są moderatorzy którzy znają swe uprawnienia i wiedzą, jak z nich korzystać 8) I robią to, na ile im czas pozwalaAgata BJ pisze:Wątpię i ostrzegam przed nadmiernymi offtopamimichalb pisze:Te 20 postów na pewno szybko Ci pójdzie, ponieważ jest to świetne forum i możesz pisać (prawie) wszystko![]()
To nie to samo co stare forumO ile wiecie o co mi chodzi
Co zaś się tyczy postów napisanych wybitnie niegramatycznie (jak ostatni post usera michalb) to niektórzy z tych moderatorów mają na tyle dużego fioła na punkcie porządku na forum, że i takie posty im przeszkadzają. Dlatego lepiej się starać pisząc, gdyż następne tego typu wpisy mogą być nie edytowane, lecz w prosty sposób ucięte
A co do tego "ktosia" mówiącego o spotkaniu z osobą posiadającą taką kurtkę, to mogłem być ja, Colleen lub 99-in-the-shade
Aaa, to chyba ja znęcałam się nad 99, że tak atrakcyjnego i rzadkiego okazu nie zaaresztowała ku wspólnej naszej kobiecej korzyści :mrgreen:
Ale jak widać, nic w przyrodzie na szczęście nie ginie.
Witam, witam :mrgreen:
Ale jak widać, nic w przyrodzie na szczęście nie ginie.
Witam, witam :mrgreen:
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
No właśnie, o ile dobrze pamiętam, to ja byłam pierwszaRicky Skywalker pisze:A co do tego "ktosia" mówiącego o spotkaniu z osobą posiadającą taką kurtkę, to mogłem być ja, Colleen lub 99-in-the-shade
Jakkolwiek to nie zabrzmiałoolcat pisze:Aaa, to chyba ja znęcałam się nad 99, że tak atrakcyjnego i rzadkiego okazu nie zaaresztowała ku wspólnej naszej kobiecej korzyści :mrgreen:
A tak bardziej na temat - witam, kopytko :mrgreen: I baw się z nami dobrze