Adrian pisze:Dobry pomysł. Ja sie niestety z powodu odleeeeeeegłości nie piszę. No chyba, ze będzie to w czasie Openera a ja się zdecyduje na niego pojechać.
a tak namawiasz tych z północy zawsze na przyjazd na Śląsk na zloty ... hipokryta jeden
jak się zgarnie więcej osób to mogę wpaść, daleko nie mam
Adrian pisze:Dobry pomysł. Ja sie niestety z powodu odleeeeeeegłości nie piszę. No chyba, ze będzie to w czasie Openera a ja się zdecyduje na niego pojechać.
a tak namawiasz tych z północy zawsze na przyjazd na Śląsk na zloty ... hipokryta jeden
jak się zgarnie więcej osób to mogę wpaść, daleko nie mam
niestety u mnie kłopot z tymi odległościami więc póki co to mogę sobie tylko pomarzyć
Tatar pisze:Ja jestem chętny, ale morze odpada. Najlepsze są lokacje do których każdy ma stosunkowo blisko. ?ódź, Warszawa to ujdzie.
stosunkowo blisko to może masz i ty, bo ja mam do ?odzi i Wawy tak samo daleko jak ty nad morze, dupy ci się nie chce ruszać i wydawać kasy na pkp tyle w tym temacie
A ja zapraszam do Głogowa - i z Poznania nie tak daleko (bus) - i z okolic Katowic tragedii nie ma . Z Wawy jest bezpośredni autobus. O ile pamiętam, ktoś był z Elbląga - będę jak zawsze na wakacje całkiem blisko, to samo dotyczy Gdańska .
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...