Lista przebojów
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
Zgadzam się w 100% piosenka jest nie samo wita i ten uśmiech Jona na teledysku, a co do płyty have a nice day to podoba mi sie też drugi otwór I Wanna Be Loved tłumaczenie brzmi chcę być kochany, tekst tej piosenki pokazuje jakim Jon jest wspaniałym człowiekiem. Naprawdę jak przeczytałem po polsku to coś pięknego.ewaika789 pisze:Każdy artysta inaczej przelewa na papier swoje emocje myśli uczucia. Bon Jovi (cały zespół) idealnie przelali te uczucia na piosenki '' Have a nice day'' i na mało (chyba) docenioną piosenkę przez ludzi '' Welcome to wherever you are'' dla mnie to jest najpiękniejsza piosenka tego zespołu, daje po prostu do myślenia, kiedy się czyta jej tłumaczenie można się naprawdę nieźle wzruszyć...
IT'S MY LIFE
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tekst do tej piosenki to prawdziwa perełka. Kilka niesamowitych zwrotów nadających charakter tej piosence. Podoba mi się jak Jon zaczął piosenkę . Dla mnie ta piosenka jest niesamowita tekstowo i rewelacyjna całościowo chociaż może nie tak przebojowa jak inne.I Wanna Be Loved tłumaczenie brzmi chcę być kochany, tekst tej piosenki pokazuje jakim Jon jest wspaniałym człowiekiem.
-
- Save a Prayer
Racja i ta gitarka na samym początku tak jakby coś przerywało później się uzupełnia wraz z świetnym wokalem Jona dochodzi perkusja i mamy superowy kawałekAdrian pisze:Tekst do tej piosenki to prawdziwa perełka. Kilka niesamowitych zwrotów nadających charakter tej piosence. Podoba mi się jak Jon zaczął piosenkę

IT'S MY LIFE
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
ja listy przebojów nie musze robić własciwie mam już ;P moze co nieco bym zmienila ale mniej weicej tak to wyglada ;P http://www.lastfm.pl/user/monjovi
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Canis_Luna
- I Believe
- Kontakt:
EVENo pisze:AxeL napisał/a:
Ja ostatnio wysoko cenie cala plyte zespolu Nickelback
Ja też lubię bardzo sluchać Nieckelbacka
o, jakze milo mi widziec ze znajduja sie tu ludzie rowniez lubiacy Nickielialexz123 pisze:Ja chyba jednak wolę Silver Side Up

i musze przyznac ze All right reasons chyba bardziej mi sie podoba niz SSU(cudowne Far away czy Savin' me znajduja sie wlasnie na ATRR

ale na te chwile nie kocham zadnej piosenki bardziej od Santa Fe Jona
"Like Frankie said: I did it my way!"
-
- Save a Prayer
A co sądzicie o takim zespole jak Hardcore Superstar? nie słuchałem ich całych płyt ale parę piosenek szczególnie We Don't Celebrate Sunday's i otczułem w niej jakieś nie wielkie podobieństwo do Bon Jovi chociaż piosenka jest bardziej ostra ot bon jovi ale może tak mi sie wydaje bo Jon śpiewa jakby łagodniejszym wokalem takie przynajmniej ja mam odczucie 
IT'S MY LIFE
Ja osobiście nigdy tego zespołu nie słyszałam ale z takich rockowych to mi bardzo podoba się zespół Nickelback, piosenki mają super szczególnie '' Photograph'' i '' Savin'me''Ryszard Perun pisze:A co sądzicie o takim zespole jak Hardcore Superstar? nie słuchałem ich całych płyt ale parę piosenek szczególnie We Don't Celebrate Sunday's i otczułem w niej jakieś nie wielkie podobieństwo do Bon Jovi chociaż piosenka jest bardziej ostra ot bon jovi ale może tak mi sie wydaje bo Jon śpiewa jakby łagodniejszym wokalem takie przynajmniej ja mam odczucie