Zamieszczamy i oglądamy 2
Moderator: Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Oj oj Let it Be miałam ciary ;D z tym chórem gospel extra naprawde
reszta no może byc ;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- magda01614
- Have A Nice Day
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
@ Let it be - bartek mowi ze playback ? Patrzac na mimike Jona , to mozna odniesc takie wraznie . Ale uwazasz ze Jon z Richim nagrali w studiu ta piosenke zeby puscic na zywo? Nie sadze. Wykonanie super. Nadal potrafia . Moze recepta na sukces ( wiekszy) to spiewanie razem? Wiecej razem. To ze bylo tam multum gwiazd a BJ spiewalo Let it be swiadczy o tym ze mamy doczynienia z LEGENDA . Co mnie niezwykle cieszy.
@Its my life - Ogladajac chcialem aby Jon wzial mikrofon i zaczal skakac jak na Crush tour . Spiew super. Tak sie zastanawiam czy oni muzyke nie puszczaja z playbacku , poniewaz kurde no perfekcja . Tico geniusz , macha tymi paleczkami jak chinczyk w trakcie obiadu . Tak dobre wykonianie ze przez chwilke sadzilem ze playback .
@Lost Highway - Wykonanie takze dobre , pod koniec nawet rockowo sie zrobilo . Ale ta sobie pomyslalem ogladajac ten wystep , ze Bon Jovi stac teraz nawet na ambitniejsze piosenki . Grac potrafia wspaniale nadal , tylko do studnia musialbym z nimi sie wybrac 8-)
@Its my life - Ogladajac chcialem aby Jon wzial mikrofon i zaczal skakac jak na Crush tour . Spiew super. Tak sie zastanawiam czy oni muzyke nie puszczaja z playbacku , poniewaz kurde no perfekcja . Tico geniusz , macha tymi paleczkami jak chinczyk w trakcie obiadu . Tak dobre wykonianie ze przez chwilke sadzilem ze playback .
@Lost Highway - Wykonanie takze dobre , pod koniec nawet rockowo sie zrobilo . Ale ta sobie pomyslalem ogladajac ten wystep , ze Bon Jovi stac teraz nawet na ambitniejsze piosenki . Grac potrafia wspaniale nadal , tylko do studnia musialbym z nimi sie wybrac 8-)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
to był playback.....przynajmniej to co śpiewał jon z richim......[/quote]
Hahahah Bartek xD Kiepska prowokacja
Ty trolu xD
Swoją drogą. Uwielbia ich covery innych artystów. Praktycznie wszystkie uwielbia a niektóre nagrali o wiele lepiej od oryginałów (jak dla mnie).
Hahahah Bartek xD Kiepska prowokacja
Ty trolu xD
Mnie też bo wybrali Bon Jovi na taką roczniceTo ze bylo tam multum gwiazd a BJ spiewalo Let it be swiadczy o tym ze mamy doczynienia z LEGENDA . Co mnie niezwykle cieszy.
Swoją drogą. Uwielbia ich covery innych artystów. Praktycznie wszystkie uwielbia a niektóre nagrali o wiele lepiej od oryginałów (jak dla mnie).
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tutaj sie z toba zgodze . Ostatnio slucham wykonania Jona z DE tour - Jailbreak , wczesniej wykonali Naked ( pozdro dla PiotrkaSwoją drogą. Uwielbia ich covery innych artystów. Praktycznie wszystkie uwielbia a niektóre nagrali o wiele lepiej od oryginałów (jak dla mnie).

"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- magda01614
- Have A Nice Day
Zdaje mi sie, że chce zapuścić włosy i wrócić do dawnych, teraz wygląda jak napuszona kurateken020 pisze:ale Jon jakos tak śmiesznie tam wygląda :mrgreen:
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
Hehe :-D DobreAxeL pisze:Tico geniusz , macha tymi paleczkami jak chinczyk w trakcie obiadu .
Let it be brzmiało fantastycznie i aż miło się tego słuchało. Jeden z najwspanialszych coverów jakie słyszałam. I co tu dużo mówić - Rychu nadal śpiewa wspaniale! :-D I nawet IML i LH brzmiały o wiele lepiej, z taką świeżością i zapałem, widać było, że chcieli się pokazać z jak najlepszej strony...
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Tell me who I got to be
- magda01614
- Have A Nice Day
Przecież najlepszą sztuczką Tico jest machanie tymi pałeczkamialexz123 pisze:AxeL napisał/a:
Tico geniusz , macha tymi paleczkami jak chinczyk w trakcie obiadu .
Hehe :-D Dobre![]()
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
Jak to moja koleżanka nazwała: "efekt Goerge'a z TH" :-D popłakałam się wtedy ze śmiechu :razz:magda01614 pisze:Przecież najlepszą sztuczką Tico jest machanie tymi pałeczkamiDalej nie pojme jak on je tak kręci wogól palca
Fajnie by było tak powywijać długopisem albo czymś... hehe :-D
Tell me what I got to do
Tell me who I got to be
Tell me who I got to be
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Pen Spinningalexz123 pisze:Fajnie by było tak powywijać długopisem albo czymś... hehe
http://www.youtube.com/watch?v=gMPPN1WSK0A