Who Says You Can't Go Home-teledysk;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Who Says You Can't Go Home-teledysk;)

Post autor: Twisted Sister »

Czy w oczekiwaniu na Welcome.... w wersji "teledyskowej" obejrzeliście już na AOL Who Says You Can't Go Home z Jennifer Nettles? I jak wam się podoba najnowsze dzieło Bon Jovi XD?

Jeśli chodzi o mnie, to ja ogólnie za panną Nettles z Sugarland nie przepadam, aczkolwiek stwierdzam, że teledysk jest zdecydowanie lepszy-a to już pewna zaleta XD- od Missunderstood i AALY, i-ogólnie rzecz biorąc-nawet mi się podoba, pomijając szczegóły :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

Teledysk jest baaaaardzo fajny! :brawo:

Kto powiedzial ze ta Jennifer jest "niczego sobie"? Ble! :(
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bodzio pisze:Kto powiedzial ze ta Jennifer jest "niczego sobie"? Ble! :(
Wiesz, ja za nią też nie przepadam, ale myślałam, że to dlatego, że jestem dziewczyną :P :D :D :D . A raczej nie konkretnie za nią, ile jej głosem, który może i fajny jest, ale w moje osobiste gusta raczej nie trafia ;) .
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, o 12:03 przez Twisted Sister, łącznie zmieniany 1 raz.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Cr@sH
Moderator
Moderator
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Cr@sH »

teledysk skromny (wkoncu kase na domy wydali) ale spoko

a tutaj mozna go sciagnac :
http://rapidshare.de/files/8037063/BJ_- ... e.wmv.html
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Teledysk milo sie oglada :D , ale zeby nie bylo niedomowien - widzialem wiele lepszych w wykonaniu BJ. Podobaja mi sie szczegolnie widoczki tego zadupia, uwielbiam amerykanska prowincje :P
Ogolnie na plus, czekam na singla w pelni Bon Jovi, bez zadnych country panienek u boku ;)
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Bodzio pisze: Kto powiedzial ze ta Jennifer jest "niczego sobie"? Ble! :(
Bez przesady z tym ble , jak dla mnie ona jest nawet ladna :) no mozna powiedziec ,ze mi sie nawet podoba :P:P
Obrazek
Awatar użytkownika
Gonia M
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Gonia M »

Nic specjalnego szczerze mówiac, mozna obejrzec ale bez zbytniego wczuwania się. Jesli sie nie mylę, to wlasnie pokazują chyba jak budowali te słynne domy BJ :-)

Ale juz a propo samej piosenki - tragedia!! Jak wogole mozna spiewac country?? Malo tego ze ta piosenka od samego poczatku mi się nie podobała, to jeszcze teraz to:!: Normalnie słabo mi!

Jeszcze troche i doczekamy się BJ na Country Music Award jak beda odbierac nagrode za najlepszy zespół!
Keep The Faith
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Gonia M pisze:Nic specjalnego szczerze mówiac, mozna obejrzec ale bez zbytniego wczuwania się. Jesli sie nie mylę, to wlasnie pokazują chyba jak budowali te słynne domy BJ :-)
Owszem, powrzechnie bylo wiadomo, i takze informowalismy, e teledysk powstanie na terenie budowy w ramach Habitat For Humanity, gdzie budowano domy z pieniedzy przeznaczonych na teledysk - dwie piecznie przy jednym ogniu - Domy i Klip. Zdjecia z HFH w nazej galerii. :D

A mnie sie podoba! ;) - TELEDYSK - Ona jest okropna :/
pozdrawiam serdecznie!

Artur

Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

;) teledysk jest taki jak na polskie realia :) widac niski budżet lecz chłopaki postarali się żeby to jakoś wygladało - początek jak w stylu Keep The Faith ;) BON JOVI spacerują po uliczce i jeśli dobrze mi sie wydawało to byli tak samo ubrani jak z plakatów promujących trase . Rysiek odstawał od wszystkich swoim luzem - widać ze luz taki człowiek to ma wrodzony - ot i jeszcze Jennifer :) Bodzio - nierozumiem - co w takiej dziewczynie widzisz ble i okropnego ? długie nogi? smukła sylwetka, świetny i unikatowy głos czy te ruchy bioderkami?:> albo piszesz to gdy Twoja dziewczyna trzyma pistolet przy głowie :P albo musisz mi wytlumaczyc swoj fenomen :)
C'mon
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Wczoraj obejrzałam ten teledysk :lol: i wywarł na mnie dobre wrażenie. Nawet Jennifer (o dziowo !!) przestała mnie irytować.... a muzycznie to bardziej odpowiada mi ta wersja tej piosenki... :mrgreen:
ogólnie z niczego zrobili coś - mam na myśli klip.... a to mieszkanko wykończone... takie żółciutkie.... REWELACJA!! szkoda, że ja tam nie zamieszkam.... a jak Rysiu profesjonalnie gwoździa wbił!!... A jak Jon lustro zamontował.. :lol: :lol: :cojest: :rotfl2: Cud, miód i orzeszki!!!!!! :D
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Kasiunia pisze:.... a to mieszkanko wykończone... takie żółciutkie.... REWELACJA!! szkoda, że ja tam nie zamieszkam.... a jak Rysiu profesjonalnie gwoździa wbił!!... A jak Jon lustro zamontował.. :lol: :lol: :cojest: :rotfl2: Cud, miód i orzeszki!!!!!! :D
Co by tu o teledysku, który mnie umiarkowanie, acz się podobał, nie mówić, to Rysio-majsterkowicz wbijający ów gwóźdź faktycznie-jak to napisała Kasiunia-z całą dozą profesjonalizmu (zdolny chłopak XD) i zamontowanie przez Jonny'ego lustra (hłe, hłe, jeszcze zdolniejszy :mrgreen: ) to zdecydowanie najlepsze sceny klipu do WSYCGH :D :D :D :D :D .
A tak btw, niezwykle przystojna szata bożonarodzeniowa mnie dziś na Always powitała :lol: :lol: :lol: .
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Bodzio - nierozumiem - co w takiej dziewczynie widzisz ble i okropnego ? długie nogi? smukła sylwetka, świetny i unikatowy głos czy te ruchy bioderkami?:> albo piszesz to gdy Twoja dziewczyna trzyma pistolet przy głowie albo musisz mi wytlumaczyc swoj fenomen
Poprostu mi sie niepodoba. Tyle. Twarz ma nie pasujac mi wogole.
Twisted Sister pisze: A tak btw, niezwykle przystojna szata bożonarodzeniowa mnie dziś na Always powitała :lol: :lol: :lol: .
8)
pozdrawiam serdecznie!

Artur

Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Bodzio pisze:
Twisted Sister pisze: A tak btw, niezwykle przystojna szata bożonarodzeniowa mnie dziś na Always powitała :lol: :lol: :lol: .
8)
Nie za wcześnie?? dopiero listopad!! :|
Co to sie porobiło!!.... i ta czapka mikołaja.... u nas w Boze Narodzenie przychodzą aniołki.... a mikołaj 6grudnia... wiec aniołki wypadałoby dorobic!! :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ok, maj turn :D
Teledysk jako całość naprawdę bardzo mi się podoba i większych zastrzeżeń w sumie nie mam. Miło dla ucha zarówno jeśli chodzi o głos Jona jak i o głos Jennifer. No i sympatycznie się ogląda ;) Pełne optymizmu i skoczności. I śliczny żółty pokój :D
Trochę mniej słychać tu ten styl Bon Jovi, który wszyscy znamy, ale cóż...

O urodzie pani Jennifer się nie wypowiem, bo jako że jestem płci żeńskiej mogłoby to wyglądać trochę dziwnie :P
A jak oglądałam clip po raz pierwszy to jakoś mi Jennifer nie podpasowała...nie wiem czemu. Ale jak obejrzałam jeszcze ze 2 razy to stwierdzam, że jest OK :)
Więc nie bijcie panowie :P

Ah...zapomniałabym, soczysty buziak, którego Jon strzela do kamery na koniec, jest po prostu...uroczy :mrgreen:

P.S - Brawo dla Bodzia za świetną, świąteczną (wcale nie taką przedwczesną :P ) oprawę graficzną :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

A ja nie moge go obejrzeć :placze:
Więc wypowiem sie na temat urody panny jennifer,z tego co widziałam jak spiewała z jovisami
Dla mnie fajna babka,ładna,sexi i w dodatku z niezłym głosem :P
czego więcej chcieć :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY