Koniec związku Denise i Richiego
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Normalnie telenowla jakaś.
Swoją droga -> Richie + Kłopoty = Lepsze gitary. Kłopoty mu robią dobrze jeśli chodzi o kwestie muzyki. Możemy zobaczyć to na przykładzie Any Other Day, Whole Lot Of A Leaving, We Got It Going On czy Till We Not Strangers ...
Swoją droga -> Richie + Kłopoty = Lepsze gitary. Kłopoty mu robią dobrze jeśli chodzi o kwestie muzyki. Możemy zobaczyć to na przykładzie Any Other Day, Whole Lot Of A Leaving, We Got It Going On czy Till We Not Strangers ...
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
A ja nie wierzę, że podniecacie się takimi plotami
. A tak poważnie (albo i nie hehe) to na temat tej całej sytuacji będzie tyle plotek ile brukowców. I nie wiem, dlaczego piszę w tym temacie, czuję się nieswojo
.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
"....Po zakończeniu 18-miesięcznego romansu z Richards, muzyk próbuje teraz naprawić swoje stosunki z byłą żoną, jednak Locklear nie może mu wybaczyć, że nie zaprosił jej razem z córką Avą na pogrzeb ojca, na którym była obecna jego ówczesna kochanka. (...)"
Robi mi sie conajmniej niesmacznie czytając takie informacje (czyt. brednie). Wybaczy-niewybaczy, żona-kochanka, rozwód-powrót....Jakże łatwo nam stygmantyzować i doczepiac etykiety. Nawet jeśli te informacje są prawdziwe, to po co wywlekać to na światło dzienne, za tymi wydarzeniami stoją prwdziwi ludzie, którzy mają uczucia, ludzie którzy moga popełniać błędy....
ech, szkoda słów
Robi mi sie conajmniej niesmacznie czytając takie informacje (czyt. brednie). Wybaczy-niewybaczy, żona-kochanka, rozwód-powrót....Jakże łatwo nam stygmantyzować i doczepiac etykiety. Nawet jeśli te informacje są prawdziwe, to po co wywlekać to na światło dzienne, za tymi wydarzeniami stoją prwdziwi ludzie, którzy mają uczucia, ludzie którzy moga popełniać błędy....
ech, szkoda słów
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie wiedzialam, ze na pogrzeb potrzebne jest zaproszenie
Kolejna brednia wyssana z palca.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Hehe jak to czytałam o mało z krzesła nie spadłam sory ale na pogrzeby przychodza ludzie którzy znali tego kogoś i tyle <no chyba ze w america trzeba zaproszenia powysyłać>....
A swoją drogą te wscibskie gazety już naprawde nie mają o czym pisać
a i ten niby "nowy" ukochany Heather do stóp nie sięga Rychowi
Mam nadzieje ze Heather i Rychu będą jeszcze kiedyś ze soba
A swoją drogą te wscibskie gazety już naprawde nie mają o czym pisać

a i ten niby "nowy" ukochany Heather do stóp nie sięga Rychowi
Mam nadzieje ze Heather i Rychu będą jeszcze kiedyś ze soba
- maDZia_14323
- Keep The Faith
W "Vivie" też pisza ze Richie wyprowadził się od Denise i wynajął sobie niewielki apartament w Los Angeles.
A wracając do tego co ukzałao się na onecie, to też o mało nie spadłam z krzesła. Zaproszenie na pogrzeb? pierwsze słysze, to co tam piszą jest dla mnie dziwne,
A wracając do tego co ukzałao się na onecie, to też o mało nie spadłam z krzesła. Zaproszenie na pogrzeb? pierwsze słysze, to co tam piszą jest dla mnie dziwne,
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
- To nigdy nie przechodzi