On A Night Like This - Bon Jovi 2020
Moderator: Mod's Team
- JonetteBJ
- Keep The Faith
- Ulubiona płyta: These Days
On A Night Like This - Bon Jovi 2020
Można powiedzieć, że przedpremierowo - On A Night Like This w całej okazałości
...And I guess I'd rather die than fade away!
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Re: On A Night Like This - Bon Jovi 2020
Dziwne,że wyszło przed premierą, biorę pod uwagę,że ktoś po prostu popełnił błąd i zamieścił za wcześnie na youtube więc radzę oglądać póki jest
- JonetteBJ
- Keep The Faith
Nie sądzę, żeby miało zniknąć, bo wersja przedpremierowa jest filmem prywatnym dostępnym dla subskrybentów SiriusXM i po prostu jeden z nich udostępnił link
No chyba, że nagle pojawi się niepokojąco duża liczba wyświetleń i go zablokują
No chyba, że nagle pojawi się niepokojąco duża liczba wyświetleń i go zablokują
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Nie mogli wybrać bardziej zniechęcającego pierwszego ujęcia xD
Ktoś coś wyciąga Szanksowi z nosa. Dziękuję, dalej nie oglądam
Ktoś coś wyciąga Szanksowi z nosa. Dziękuję, dalej nie oglądam
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Dzięki Jonette za linka! Super się ogląda!
I od razu widać kto gra najważniejsze partie gitarowe(jakby ktoś miał wątpliwości jeszcze ).
Ale trzeba przyznać że pięknie Shanxowi niektóre rzeczy wyszły...
Trochę się Jon męczy przy Blood. No ale to było do przewidzenia.
I od razu widać kto gra najważniejsze partie gitarowe(jakby ktoś miał wątpliwości jeszcze ).
Ale trzeba przyznać że pięknie Shanxowi niektóre rzeczy wyszły...
Trochę się Jon męczy przy Blood. No ale to było do przewidzenia.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Nie słuchałem jeszcze dokładnie, ale na razie zapytam czemu k..wa Limitless nie brzmi tak na płycie!!!
...and just only rock...
- JonetteBJ
- Keep The Faith
No dokładnie! Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale nawet znośnie się tego słuchało. Wyjątkowo podobała mi się akcja gitary na zwrotkach - gdyby tak brzmiał instrumental w wersji albumowej to na pewno miałbym do tego utworu trochę inny stosunek, bo mix albumowy jest dla mnie zupełnie niesłuchalny...TheRock pisze:czemu k..wa Limitless nie brzmi tak na płycie!!!
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
Uwielbiam oglądać takie lajwy (pal licho utwory bo to nie moja bajka) z dokumentem w tle. Wszystko było pięknie do momentu jak usłyszałem ...że ten kawałek JBJ dedykuje dla George Floyda. Koniec pieśni. Dobry PAW i już lepiej. I te maski, które w tym filmie noszą. Masakra. Wszędzie ten lewacki bełkot. Faktycznie nowy porządek świata. Jeżeli chodzi o artystów u nas to samo. Miało być o muzyce...JonetteBJ pisze:Można powiedzieć, że przedpremierowo - On A Night Like This w całej okazałości
P.S
Czego oczekiwać jak ktoś przyjaźni się z Clintonami, Obamami i Joe Bidenem. Ręce opadają. Boże miej USA w Swojej opiece i... o Polsce też nie zapomnij.
Let's get rocked!
- JonetteBJ
- Keep The Faith
To do kompletu mamy jeszcze japońskie bonusy
Ale wow! Końcówka Luv Can wyszła dużo lepiej niż się spodziewałam, że może w ogóle wyjść
Ale wow! Końcówka Luv Can wyszła dużo lepiej niż się spodziewałam, że może w ogóle wyjść
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
JonetteBJ pisze:To do kompletu mamy jeszcze japońskie bonusy
Dzięki za linka!
No, 'Luv can' wyszło pięknie.
Jakby Dave miał kiedyś 'personal issues' to jest następca, gościo i dobrze w chórkach śpiewa i na gitarce przygrywa.
- EVENo
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Wykon Blood In The Water tylko utwierdził mnie w przekonaniu jak bardzo niepotrzebna jest ta piosenka. Dla mnie. Bo dla większości fanów wrażenia po potencjalnym koncercie brzmiałyby "No nie zagrali Dry Country (literówka umyślna), ale przynajmniej było Blood In The Water". Sam nie wiem dlaczego na jedne autoplagiaty przymykam oko, a na inne nie, ale ten utwór jest tym, na który nie przymykam. Może sęk siedzi w tym, że zbyt wysoka poprzeczka. Dry County urywa cztery dupy, podczas gdy Blood nie urywa nawet czterech liter.
Moją irytację zapewne napędza również fakt, że Bon Jovi raczy nas takimi utworami bardzo rzadko. One są na każdej płycie, ale są dwa, czasem trzy. Lepiej bym na tym wyszedł, gdybym nie słuchał ich przez ostatnie 15 lat i nadrobił wszystko w jeden dzień, wtedy bym się zachwycał.
No i w końcu - moja staroświeckość. Dry County jeszcze mi się nie znudziło, ale wiem, że przeciętny słuchacz (nie tylko Bon Jovi) jest taki, że łyka to, co nowe, a nie to, co lepsze. Stąd popularność nic nie wnoszących coverów, remiksów i takich oto właśnie autoplagiatów.
Ja naprawdę chciałbym, aby mi się ten utwór tak bardzo podobał, ale niestety. Nie czuję chemii. Nie mam ochoty go słuchać. Już wolę załączyć sobie When We Were Beautiful.
Moją irytację zapewne napędza również fakt, że Bon Jovi raczy nas takimi utworami bardzo rzadko. One są na każdej płycie, ale są dwa, czasem trzy. Lepiej bym na tym wyszedł, gdybym nie słuchał ich przez ostatnie 15 lat i nadrobił wszystko w jeden dzień, wtedy bym się zachwycał.
No i w końcu - moja staroświeckość. Dry County jeszcze mi się nie znudziło, ale wiem, że przeciętny słuchacz (nie tylko Bon Jovi) jest taki, że łyka to, co nowe, a nie to, co lepsze. Stąd popularność nic nie wnoszących coverów, remiksów i takich oto właśnie autoplagiatów.
Ja naprawdę chciałbym, aby mi się ten utwór tak bardzo podobał, ale niestety. Nie czuję chemii. Nie mam ochoty go słuchać. Już wolę załączyć sobie When We Were Beautiful.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja tam wolę autoplagiaty niż bezczelne zrzynanie i plagiatowanie innych co miało miejsce w ostatniej dekadzie zwłaszcza(Matchbox 20, Imagine, Florence, Ariana G.)EVENo pisze:Sam nie wiem dlaczego na jedne autoplagiaty przymykam oko, a na inne nie, ale ten utwór jest tym, na który nie przymykam.
To jest dopiero wstyd i dramat!
Do tego dochodzi brak Richiego Sambory i Desmonda Childa i jakiegokolwiek dobrego producenta i sytuacja z '2020' wygląda dla mnie nie najgorzej.
- Bon Jovi
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Cała twórczość
On A Night Like This - Bon Jovi 2020 - dłuższe zakończenie i wymieniony skład koncertowy zespołu.
"Livin' On A Prayer"
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
-----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
- EVENo
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Plagiaty mi nie przeszkadzają dopóki nie wiem, że to plagiaty Aczkolwiek też kilka wyłapałem i to faktycznie przykre doświadczenie.prezes1 pisze:Ja tam wolę autoplagiaty niż bezczelne zrzynanie i plagiatowanie innych co miało miejsce w ostatniej dekadzie zwłaszcza(Matchbox 20, Imagine, Florence, Ariana G.)EVENo pisze:Sam nie wiem dlaczego na jedne autoplagiaty przymykam oko, a na inne nie, ale ten utwór jest tym, na który nie przymykam.
To jest dopiero wstyd i dramat!
Do tego dochodzi brak Richiego Sambory i Desmonda Childa i jakiegokolwiek dobrego producenta i sytuacja z '2020' wygląda dla mnie nie najgorzej.
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiem, że nie będę popularna i zaraz pewnie dostanę po głowie, ale mimo, że kocham KTF, to wolę "Blood" od "Dry"
Owszem, brakuje mi Richiego i solówki, no i nie są już tacy młodzi jak w 90-tych, ale tekstowo dla mnie krok w górę, jeszcze większa uniwersalność przekazu i melodyka też mi bardziej leży. Także... - proszę, nie krzyczcie za bardzo, nic na to nie poradzę...
Owszem, brakuje mi Richiego i solówki, no i nie są już tacy młodzi jak w 90-tych, ale tekstowo dla mnie krok w górę, jeszcze większa uniwersalność przekazu i melodyka też mi bardziej leży. Także... - proszę, nie krzyczcie za bardzo, nic na to nie poradzę...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!