Adrian napisał(a):rtcr napisał(a):Sam Bora napisał(a):Coś heavy metalowego. Pozdr dla Adriana
http://www.youtube.com/watch?v=eb1oFIqBVzA
Adrian miał pewnie na myśli nie całe Bounce a tylko 4 piosenki z tego albumu (Undivided, Everyday, Hook Me Up, Bounce).
Nie nie miałemAutor poprzedniego wątku nie zrozumiał/nie chciał zrozumieć/ nie czytał itp (niepotrzebne skreślić). tego co pisałem.
Ja nie określałem gatunku Bounce, Sm Bora stworzył swoją ciekawą i nietrafną historie. Po co? Nie wiem.
Adrian masz dziwną skłonność do doszukiwania się jakichś "manipulacji", "przekłamań". Wydaje mi się, że uważasz się (może i jesteś) za inteligentnego faceta, a przytaczasz głupoty. Po co to? Znowu znajdziesz jakiś moment w mojej wypowiedzi i napiszesz swój krzywy bądź (dla mnie) skrzywiony punkt widzenia? Rozumiem, że możesz się nie znać na dobrej mocnej muzyce, rozumiem, że możesz nie lubić technicznego grania, rozumiem, że możesz rywalizować z kimś na ilość nietrywialnych słów w poście itd, itp. Zajmij się chłopie swoim TOP5, TOP 6, TOP3000...Dla wszystkich będzie lepiej. Pozdrawiam