Nowy album Bon Jovi - "This House Is Not for Sale" 2016
Moderator: Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Re: Nowy album Bon Jovi - "This House Is Not for Sale" 2016
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=b_q7HDWgiHE[/BBvideo]
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szkoda, że się nie obróciła w stronę plakatu. Od razu miałaby lepsze doznaniaDand pisze:Nie wiem czy wychwyciliście ale podczas sceny seksu w tle wisi plakat JBJ ;p :
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teledysk przyjemny. Podoba mi się.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Teledysk "Born Again Tomorrow"... jest naprawdę dobrze, choć jak zawsze mogłoby być lepiej!
Jestem pod wrażeniem krótkich sekwencji z życia człowieka. Autorom udało się przedstawić życie (w tym przypadku mężczyzny) w 3 minuty. Zastanawiałem się jakiego ważnego wydarzenia brakuje i dochodzę do wniosku, że ujęli wszystko co z perspektywy czasu ważne i pamiętne. Leo Messi mógłby powiedzieć, że brakuje momentu jak podpisał pierwszy kontrakt z Barceloną, albo jak odbierał Złotą Piłkę. Ale to przeżył "tylko" on. Autorzy zawarli sceny, które przeżył lub przeżyje większość ludzi. I zrobili to dobrze
Mam jednak spory problem ze scenami z zespołem. Pomysł ze zdjęciami w tle jest fajny, ale ta scenografia powinna być przynajmniej 2x większa, a najlepiej na całą ścianę. Na dodatek te ruchy Jona... Na pewno są klipy w których zespół wyglądał lepiej. Z ostatnich chociażby THINFS, Roller Coaster i Scars.
Jestem pod wrażeniem krótkich sekwencji z życia człowieka. Autorom udało się przedstawić życie (w tym przypadku mężczyzny) w 3 minuty. Zastanawiałem się jakiego ważnego wydarzenia brakuje i dochodzę do wniosku, że ujęli wszystko co z perspektywy czasu ważne i pamiętne. Leo Messi mógłby powiedzieć, że brakuje momentu jak podpisał pierwszy kontrakt z Barceloną, albo jak odbierał Złotą Piłkę. Ale to przeżył "tylko" on. Autorzy zawarli sceny, które przeżył lub przeżyje większość ludzi. I zrobili to dobrze

Mam jednak spory problem ze scenami z zespołem. Pomysł ze zdjęciami w tle jest fajny, ale ta scenografia powinna być przynajmniej 2x większa, a najlepiej na całą ścianę. Na dodatek te ruchy Jona... Na pewno są klipy w których zespół wyglądał lepiej. Z ostatnich chociażby THINFS, Roller Coaster i Scars.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Jeżeli dziewczyna była cwana, to nad łóżkiem wywiesiła drugi plakatkikusia28 pisze:Szkoda, że się nie obróciła w stronę plakatu. Od razu miałaby lepsze doznaniaDand pisze:Nie wiem czy wychwyciliście ale podczas sceny seksu w tle wisi plakat JBJ ;p :
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A widzisz na to nie wpadłam. Może ma nawet na suficieDamned pisze:
Jeżeli dziewczyna była cwana, to nad łóżkiem wywiesiła drugi plakat
Obejrzałam jeszcze raz teledysk do Devil i Jon chyba nie lubi Ariany Grande, bo jej teledysk do Side To Side zaczyna się identycznie
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Od razu się rzucił w oczy. Tylko wydawało mi się, że początkowo jego twarz nie była zamazana. Nie wiem po co to zamazanie na twarzy ;Dkikusia28 pisze:Szkoda, że się nie obróciła w stronę plakatu. Od razu miałaby lepsze doznaniaDand pisze:Nie wiem czy wychwyciliście ale podczas sceny seksu w tle wisi plakat JBJ ;p :
Myślę, że jedynie do Jona można by się przyczepić, ale wydaje mi się że to specjalny zabieg aby utrzymać dynamikę utworu, bo miota Jonem strasznieDamned pisze:Teledysk "Born Again Tomorrow"... jest naprawdę dobrze, choć jak zawsze mogłoby być lepiej!
Natomiast sposób ukazania solo Phila dla mnie super, a ostatnia jego scena majstersztyk.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
kikusia28 pisze:A widzisz na to nie wpadłam. Może ma nawet na suficieDamned pisze:
Jeżeli dziewczyna była cwana, to nad łóżkiem wywiesiła drugi plakat![]()
Obejrzałam jeszcze raz teledysk do Devil i Jon chyba nie lubi Ariany Grande, bo jej teledysk do Side To Side zaczyna się identycznieAle efekty takich video są, bo ten ma np 526 094 225 wyświetleń!
ale wy głupoty gadacie.. xD
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Zły diabeł osiągnął wczoraj 666 666 wyświetleń, wyprzedzając ostatecznie starsze o 2 tygodnie "Scars".
"Roller Coaster" radzi sobie na razie średnio... a przecież to ma być drugi singiel
"Roller Coaster" radzi sobie na razie średnio... a przecież to ma być drugi singiel
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:

Crystal Ann Rod
Jutro premiera teledysku do piosenki "New Year's Day". Fragment:
https://twitter.com/BonJovi/status/811361216580886528
https://twitter.com/BonJovi/status/811361216580886528
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jest klip do NYDay na tidalu. Dla mnie najsłabszy klip. Nie pomógł piosence zyskać. Nudny i nic się nie dzieję. Między nim a BATommorow jest przepasc
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Mnie się podoba, chociaż bez szału, widoczna metafora - starej łajby jaką jest Bon Jovi, która ponownie odbija się od doku i wypływa na głębokie wody, a na pokładzie zarówno starzy jak i ''nowi', w końcu, samotna pozostaje tylko butelka po whisky, która na myśl mi przywodzi jednego zatopionego marynarza
uff popłynęłam 
Podoba mi się anturaż zespołu, świetne 'stylówy' i piękne otoczenie.
Jakby ktoś nie miał Tidala to teledysk można obejrzeć tutaj:
http://www.miaopai.com/show/630ClQygjfJ ... czGQ__.htm
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ok. Drugi raz obejrzałem na dużym ekranie i zdecydowanie lepiej się to oglądało. PAtrzyłem również na klip przez pryzmat Twojej interpretacji monjovi, która trzyma się kupy. Alkohol w butelce = metafora Ryśka i statek = metafora BJ... oddalenie się od krawędzi i wypłynięcie na szerokie wody. No nadaje to sens temu video.monjovi pisze:Mnie się podoba, chociaż bez szału, widoczna metafora - starej łajby jaką jest Bon Jovi, która ponownie odbija się od doku i wypływa na głębokie wody, a na pokładzie zarówno starzy jak i ''nowi', w końcu, samotna pozostaje tylko butelka po whisky, która na myśl mi przywodzi jednego zatopionego marynarzauff popłynęłam
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Fajny teledysk. Fajne ujęcia, dobrze się ogląda. Przede wszystkim dobry utwór. Styl The Killers, Kings Of Leon nagrany pod rocka od Bon Jovi, ale znacznie przewyższający utwory wymienionych zespołów.
...and just only rock...