miales chyba na mysli w wyborachczy pojdziecie glosowac na wybory?
Nie zwracam uwagi na nikogoNa co najpierw zwracacie uwage u nowo poznanego/ej dziewczyny/chłopaka?
W jakim wieku chcielibyscie byc i nie starzec sie juz wiecej?
Moderator: Mod's Team
miales chyba na mysli w wyborachczy pojdziecie glosowac na wybory?
Nie zwracam uwagi na nikogoNa co najpierw zwracacie uwage u nowo poznanego/ej dziewczyny/chłopaka?
Hmm... chyba cos okolo 22-23 lat, czasy studenckie.....jovizna pisze: W jakim wieku chcielibyscie byc i nie starzec sie juz wiecej?
Całą polska zapiera mi dech w piersiachMiejsce w Polsce na widok ktorego zapiera Wam dech w piersiach to...
nienawidze tego pytania wiec je pomijam.jakie macie plany na sylwestra?:>
W kajdany...? oj sobol sobol ...taka perwera... hehePewnie skuje sie na smutno w samotnosci....
Syn- KrzysJak dalibyscie na imie swojej córce / synowi?
Uwielbiam czytac - Irving, Steinback, Vonnegut, Carroll, Kosiński, S. King....jovizna pisze:
Jakie macie zainteresowania oprocz muzyki?![]()
W kajdany...? oj sobol sobol ...taka perwera... hehePewnie skuje sie na smutno w samotnosci....
Eh ...wszyscy faceci płaczą przeze mnie :PPZabawne strasznie .;(
Uwielbiam czas świateczny.. więc dni a nie dzień.ulubiony dzien w roku? (oprócz urodzin)
Wyznaje zasade, ze marzenia sa po to, by sie nie spelnily. Jak sie czegos bardziej i sie to dostanie - to o czym tu marzyc? Moze to pokretne, ale taki wlasnie jestemjovi pisze:kurde myslalem ze to marzenie ktore by sie spełnilo;) a jak mozna marzyc o czyms ii nie chcec zeby sie spelnilo Sobol??? wkrecasz juz cosMarzenie ktore nie chcecie, by sie spelnilo?
ulubiony dzien w roku? (oprócz urodzin)
Ja już jestem na etapie, że urodziny to nie jest mój ulubiony dzień w roku :mruga:jovi pisze:ulubiony dzien w roku? (oprócz urodzin)
W ogniu lub wodziejovizna pisze:JAki rodzaj śmierci jest dla was najgorszy
Ja jestem raczej z tych sztywniaków co nie upubliczniają swoich rytuałówsobol_77 pisze:Macie jakis dziwny rytual, niezrozumialy dla znajomych i dajacy im wielki ubaw
słowo cieeeep - opowieść jest krótka - bo kurczaczek robi cieeep a kura koko - jesli to ktos by zobaczyl jak 5 gosciu nadaje na temat cieep i sie wyklocaja o kurczaczka i kure to ... zostawiam do waszej ocenyMacie jakis dziwny rytual, niezrozumialy dla znajomych i dajacy im wielki ubaw?
zapomniales chyba dodac że Ci "goscie" maja po 25 lat :PPsłowo cieeeep - opowieść jest krótka - bo kurczaczek robi cieeep a kura koko - jesli to ktos by zobaczyl jak 5 gosciu nadaje na temat cieep i sie wyklocaja o kurczaczka i kure to ... zostawiam do waszej oceny