Newsy, różności, ploteczki...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

monjovi pisze:Dla ocieplenia wizerunku naszego ulubionego gitarzysty, informuję iż dziś w facebookowej grupie Bobbiego jego żona poinformowała, że urodziła się im wnuczka - Layla (znaczące imię) :D
news na głównej się należy ;)

no właśnie, ta Brazylia taka trochę ni z gruszli ni z pietruszki :/ póki co lokalni fani też raczej nic więcej nie wiedzą...
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Drogie są bilety lotnicze do Brazylii? :P
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

mst pisze:Drogie są bilety lotnicze do Brazylii? :P
taniej statkiem wyjdzie ;)
Geminiman

Post autor: Geminiman »

Były gitarzysta zespołu Bon Jovi stwierdził, że po jego odejściu w 2013 roku grupa straciła na wartości i bez niego nie jest już autentyczna.
http://muzyka.interia.pl/rock/news/rich ... 1997232,46
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Geminiman pisze:Były gitarzysta zespołu Bon Jovi stwierdził, że po jego odejściu w 2013 roku grupa straciła na wartości i bez niego nie jest już autentyczna.
Nawet jeśli tylko część tego co napisano w tym artykule to prawda... to kolejna karta została odkryta. Pomimo tego, że uważam, iż Sambora trochę racji ma .. to nie powinien się nad sobą publicznie użalać.

Teraz sprawa wygląda tak, że Jon wydaje się jakiś taki... z podkulonym ogonem, a Richie zaczyna między wierszami ujawniać co go boli. Gubie się już w tym wszystkim :P
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

No jasne... Nagle Richie spostrzegł, że zaniedbuje córkę i przerywa trasę... Odseparowuje się od reszty, a Jon co ma zrobić? Grać pod inną nazwą, a najlepiej to chyba w ogóle jakby odwołał wszystkie koncerty, wysłał kwiaty i czekał z utęsknieniem, aż Ryszard nacieszy się córką...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

medicineman90 pisze:
Geminiman pisze:Były gitarzysta zespołu Bon Jovi stwierdził, że po jego odejściu w 2013 roku grupa straciła na wartości i bez niego nie jest już autentyczna.
Nawet jeśli tylko część tego co napisano w tym artykule to prawda... to kolejna karta została odkryta. Pomimo tego, że uważam, iż Sambora trochę racji ma .. to nie powinien się nad sobą publicznie użalać.

Teraz sprawa wygląda tak, że Jon wydaje się jakiś taki... z podkulonym ogonem, a Richie zaczyna między wierszami ujawniać co go boli. Gubie się już w tym wszystkim :P
Mógłby się zamknąć w tej kwestii w końcu, bo skończy się szybszym powrotem Bon Jovi niż myśleliśmy, a Phil X pokaże jak można nagrywać mocne gitary będąc w zespole Bon Jovi.

Ma telefon do Jona zamiast latać do jakiś durnych programów prowadzonych przez robota-geja spotkałby się z Jonem i powiedział co mu leży na sercu, bo sam się prosi o to by ta sytuacja nei została rozwiązana pozytywnie.
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Zaczyna się robić z tego jedyna w swoim rodzaju telenowela.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Agaa
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Agaa »

No właśnie, najgorsze jest w tym wszystkim to, że zaczyna za dużo gadać w mediach. Powinien Jonowi powiedzieć co mu leży na sercu i porozmawiać, a nie pieprzyć o jego mentalności w gazetach. Po prostu nie wierze, że Richie po 30 latach grania w zespole nagle stwierdził i olśniło go, że Jon ma inną mentalność. Już mnie cała ta sytuacja irytuje. Wydaje mi się, że jego ego sięgnęło zenitu, nie jestem po żadnej stronie od razu mówie, dla mnie najważniejszy jest cały zespół, ale to co teraz wyprawia Richie ( te wszystkie idiotyczne wywiady )wyprowadza mnie z równowagi.
Better stand tall when they're calling you out.
Don't bend, don't break, baby, don't back down.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Tak jak mogę uszanować i zrozumieć decyzje Rycha o tym, ze się dusił w BJ, że to już nie jego stylistyka, że chciał teraz pobawić się w leadera, ze to wszystko go zmęczyło - no okej. Ale nie wiem czy dobrze rozumiem, ale wygląda na to, ze ma za złe to, ze trasa była bez niego kontynuowana ? I będzie zły jeśli zaczną znowu grac bez niego ? To już się zaczyna robić niefajne i nie fair.. Gdyby podjął decyzje przed ogłoszeniem trasy, to rozumiem mógłby mieć pretensje, ze Jon gra pod banderą BJ bez niego.. ale w tamtej sytuacji? :whoeva:

Zgadzam się w 100%, że ten zespół to nie to samo bez Sambory tylko.. ciekawe przez kogo i dlaczego Coca-Cola na tej trasie smakowała jak Hoop-Cola .. ;/

Smutne to wszystko i coraz bardziej przykre.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

Różne artykuły, o tej samej treści, pod spodem identyczne komentarze.
Why so serious?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Richie - żal. Żal ściska nie powiem co. Traci w moich oczach coraz więcej.. Nie mam ochoty nawet oglądać jego nowych "dokonań". Żal, raz jeszcze.
PODKREŚLAM: JEŚLI ten artykuł to prawda.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Dolkin

Post autor: Dolkin »

monjovi pisze:(...)dlaczego Coca-Cola na tej trasie smakowała jak Hoop-Cola(...)
Ja tam lubie Hoop-Colę... A jeszcze bardziej Kofolę ;)

Co do słów Sambory - gdzieś juz to komentowałem. Szkoda, że Jon nabrał wody w usta... Być może nie chce mu się wchodzić w bezsensowne słowne przepychanki. On tutaj rozdaje karty. Richie niech sobie pokrzyczy ;)

P.S. Odnoszę jednak coraz częściejk wrażenie - czy tylko ja? - że Sambora się... skończył. Bez zawiści i satysfakcji oczywiście. Smutne. Być może jest w stanie już tylko narzekać w mediach... Podobnie jak Axl Rose - niegdyś heros...
KondZik

Post autor: KondZik »

Dolkin pisze:
monjovi pisze:(...)dlaczego Coca-Cola na tej trasie smakowała jak Hoop-Cola(...)
Ja tam lubie Hoop-Colę... A jeszcze bardziej Kofolę ;)

Co do słów Sambory - gdzieś juz to komentowałem. Szkoda, że Jon nabrał wody w usta... Być może nie chce mu się wchodzić w bezsensowne słowne przepychanki. On tutaj rozdaje karty. Richie niech sobie pokrzyczy ;)

P.S. Odnoszę jednak coraz częściejk wrażenie - czy tylko ja? - że Sambora się... skończył. Bez zawiści i satysfakcji oczywiście. Smutne. Być może jest w stanie już tylko narzekać w mediach... Podobnie jak Axl Rose - niegdyś heros...
No tylko że jak długo Axl był na szczycie. Ale szczycie muzycznym a nie pojawiania się ze swoimi idiotycznymi tekstami.

Richie zachowuje się bardzo głupio. Cóż dodać. Ego.
Pytam ludzie którzy pamiętają stare czasy, np Prezesa, tak samo było dawniej?
Wojna liderów wróciła?
Jon vs Richie. Wiadomo, że jak ktoś przez 30 lat szczerzy się do lidera i często BJ=JBJ to gość się o to wścieka. Dlaczego? Bo uważam że talentu nie ma mniejszego niż Jon, a może i nawet większy. Tylko że jest większym bucem niż Jon. Niestety ale nie potrafi trzeźwo myśleć, jest leniwy, no cóż...
A to pojawianie się w programach... z gejami i te durne rozmowy o niczym.
Nie wiem czy BJ jeszcze będzie istniało ale jeśli tak się skończy to ten zespół będzie jeszcze większym pośmiewiskiem.

"Byłem na 3 koncertach z Richiem na gitarze i 1 z Philem w Gdańsku. Wszystkie były kapitalne, ale Gdański koncert był najlepszy. To tyle w temacie jakości koncertu bez Richiego. Niech ochłonie i weźmie się w garść, bo sam prosi się o wyrzucenie."

Podoba mi się ostatnie zdanie. Zgadzam się.
Ale NIGDY nie powiesz mi, że gitary w Gdańsku brzmiały tak dobrze jak "zwykle" brzmią w BJ. Bo tak nie było. Ok, zmasakruj mnie bo byłem 2 razy w życiu na BJ. Ale mogę mieć swoje zdanie. Byłem w Dreźnie i gitarowo bez porównania. Gdańsk był lepszy pod względem atmosfery, otoczki, reakcji zespołu na fanów (Niemcy w Dreźnie byli sztywni jak kije od szczotek). Ale gitary... Nawet specjalnie ciszej były w Gdańsku, więcej Dave miał na barkach. I nie chodzi tylko o Phila, chodzi również o tego geniusza, którego tak chwali Jon czyli Bobbiego. Ten "miszcz" gitary powinien grać tylko tło, nawet Jon potrafi zagrać lepsze solówki.

BJ to JBJ, RS, DB,TT i Hugh nasz kochany. A nie jakieś Phile X,Y,Z czy Bobki pożal się Boże.
Szacun za zastępowanie Richiego ale to nie ten poziom, nie ta liga.
Agaa
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Agaa »

Bez sensu jest to wszystko. Po jakiego grzyba on w ogóle rozmawia o zespole z prasą czy innymi mediami? I tak w jego odpowiedziach nic nie ma szczególnego dla fanów z całego świata. Może tyle, że coraz bardziej dziczeje i irytuje wszystkich w koło.
Better stand tall when they're calling you out.
Don't bend, don't break, baby, don't back down.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”